- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.027
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Ayın kaçında test yapacaksınYok hayır benim dediğim gibi hiçbir belirtim yok sivilce harici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın kaçında test yapacaksınYok hayır benim dediğim gibi hiçbir belirtim yok sivilce harici
Aynı canm bende de sivilce çıktı ilk günler hafif kasıkta batma hissettim geçti iğne etkisydi. Bugün 8.gun hcbsey yokYok hayır benim dediğim gibi hiçbir belirtim yok sivilce harici
Ne zaman test yapacaksın canim ?Aynı canm bende de sivilce çıktı ilk günler hafif kasıkta batma hissettim geçti iğne etkisydi. Bugün 8.gun hcbsey yok
15.gune kadar beklerim aslında adetim geçmeden yapmyim diyorum ama adete 11.12 gün varNe zaman test yapacaksın canim ?
Canim degerlendirsene bugünleriBenımde dün gece sağ kasıgım cok agrıdı birde sabah duşta sağda yine batma oldu
Biz doktorun dediği dediği günleri değerlendirdik. + Olarak bugün de değerlendirecez.Dün gece değerlendirdik bugun yine değerlendircez suan sol kasıgım ve sol gögüsüm cok agrımaya başladı
Hadi hayırlısıBiz doktorun dediği dediği günleri değerlendirdik. + Olarak bugün de değerlendirecez.
Merhaba belirtin varmı ben şimfi farkettim sol gögüsüm uç kenarında damarlar bildiğin dışarı fırlamış cok belirgin iyi bişey mi acaba bu yoksa iğneden miCanim degerlendirsene bugünleri
Küçük yumurtalar büyüyüp catlamistir belki
Benim de çok minik sanci giriyorMerhaba belirtin varmı ben şimfi farkettim sol gögüsüm uç kenarında damarlar bildiğin dışarı fırlamış cok belirgin iyi bişey mi acaba bu yoksa iğneden mi
Canim nasılsin ?Merhaba belirtin varmı ben şimfi farkettim sol gögüsüm uç kenarında damarlar bildiğin dışarı fırlamış cok belirgin iyi bişey mi acaba bu yoksa iğneden mi
İyiym teşekkür ederim göğüslerim cok hassas dokunamıyorum bile sanki adet olucak gibiyim onun harici bir sıkıntım yok sende durumlar nasılCanim nasılsin ?
Ya bende hiç göğüs hassasiyeti yokİyiym teşekkür ederim göğüslerim cok hassas dokunamıyorum bile sanki adet olucak gibiyim onun harici bir sıkıntım yok sende durumlar nasıl
Merhaba benimde bı hafta sonra adet günüm ama dün akşamdan beri aşırı şişkinlik ve kasıklarımda ağrı sancı ve belim ağrım var kizlar diz de durumlar nasilİğnenin 6.gununden selamlar :) nasılsınız kızlar benim hiç belirtim yok geçen sene ilk iğne deneyimimde bütün belirtileri yaşamıştım acaba şimdi yumurta çatlamadı mı diye düşünüyorum. Sizde neler var
canım nasılsın son durumun nasıl kaçıncı günündesin?Bende de belirti yok valla canım
Merhaba bugun 10. Günüm cok aşırı göğüs hassasiyetim mevcut baya da şiştiler dokunamıyorum onun harici yine belirtim yok Sen nasılsın ?C
canım nasılsın son durumun nasıl kaçıncı günündesin?
Benim de 1 hafta var canım.Merhaba benimde bı hafta sonra adet günüm ama dün akşamdan beri aşırı şişkinlik ve kasıklarımda ağrı sancı ve belim ağrım var kizlar diz de durumlar nasil
Canım ben dün regl oldum ilk iğne deneyimim başarısız oldu ne yazık ki şimdi salı günü kontrole gideceğim.ilaçlarıma başlayıpMerhaba bugun 10. Günüm cok aşırı göğüs hassasiyetim mevcut baya da şiştiler dokunamıyorum onun harici yine belirtim yok Sen nasılsın ?