- 18 Kasım 2018
- 155
- 239
- 30
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.541
İnşallah bebisim benimledir canım :))Hadi hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebisim benimledir canım :))Hadi hayırlısı
İnşallah bebisim benimledir canım :))
Çoook çoook aminn :)İnşallah canım isteyen herkes adına amin :)
canım ne zaman yumurtlamıştın ovulasyon böyle koyu çıktıYağmuuurrrr şuan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi ama büyük ihtimalle yine gereksiz yine seviniyorum ovulasyon testi yaptım şimdi sonuç bu
canım ne zaman yumurtlamıştın ovulasyon böyle koyu çıktı
Ayın 16sında yumurtlamış olmam lazım 12 gün oldu yumurtlayalı
canım inşallah gebesindir bir gebelik testide yapsana ovulasyon bu kadar koyuysa sonradanda olsa silik çizgi çıkabilir
Canım ya inanmıyorum baya koyu çıkmış gebelik testi de var mı elinde ay inşallah olmuştur yaa müthiş haberYağmuuurrrr şuan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi ama büyük ihtimalle yine gereksiz yine seviniyorum ovulasyon testi yaptım şimdi sonuç bu
Canım ya inanmıyorum baya koyu çıkmış gebelik testi de var mı elinde ay inşallah olmuştur yaa müthiş haber
Yoktur canım en az 10 sn boyunca yapman lazım :):) sabah ilk ini bekleyebilecek misin en doğru sonuç o zaman çıkarYa var ama tuvaletim yokkkk çıldırcam şimdi zoraki bir iki damla bişey yaptım bebetime marka vardı yaptım laboquickleri ziyan etmeyeyim diye onda birşey çıkmadı :/ ama dediğim gibi tuvaletim yoktu zorla 4-5 damla anca çıkardım onun içinde hormon var mıdır ki testi etkileyecek kadar
Yoktur canım en az 10 sn boyunca yapman lazım :):) sabah ilk ini bekleyebilecek misin en doğru sonuç o zaman çıkar
ben bile cok meraklandım :) sabahı beklemek zor olur benceYoktur canım en az 10 sn boyunca yapman lazım :):) sabah ilk ini bekleyebilecek misin en doğru sonuç o zaman çıkar
ben bile cok meraklandım :) sabahı beklemek zor olur bence
Aman doktora sorsan yoktur bişey daha der, sen sakince yarını bekle dua et bol bol inşallah bu ay o aydırÖffff karnıma ağrılar giriyor hemen doktoruma msj attım o da görmedi daha çatlicammmmm
Topiciğimize heyecan geldi hahayy güzel haberler alalım hepppp
Ediyorum hepimizeYa inşallah arkadaşım dua edin yaaa
Kizlarrr ben şimdi okuyabildim mesajları sanırım bir arkadaşımızın iyi gelişmeleri olmuş çok sevindim insallh hayırlısı olsun rabbim hayırlı haberler duymayı bizlerede nasip etsin kizlarrr aminnnnnEdiyorum hepimize
Aman doktora sorsan yoktur bişey daha der, sen sakince yarını bekle dua et bol bol inşallah bu ay o aydır
Kizlarrr ben şimdi okuyabildim mesajları sanırım bir arkadaşımızın iyi gelişmeleri olmuş çok sevindim insallh hayırlısı olsun rabbim hayırlı haberler duymayı bizlerede nasip etsin kizlarrr aminnnnn