- 6 Aralık 2017
- 582
- 125
- 29
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.501
Yumurtlama zamanlarımız geçti kızlar aşağı yukarı kendinde bir fark hisseden var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bendeki durumlar heray oldugu gibi farklı bir durum yok sanırım adet gunumu bekliyorum .Yumurtlama zamanlarımız geçti kızlar aşağı yukarı kendinde bir fark hisseden var mı
Ben her ay olduğu gibi kesin hamileyim diyorum batmalar falan sağolsunYumurtlama zamanlarımız geçti kızlar aşağı yukarı kendinde bir fark hisseden var mı
Valla benim de normal şartlarda 29kasimda olmam gerek ama erken olursa da sasirmam alıştıkNe zaman bu arada bat gününüz benim geçen ayki gibi erken olursa 28 kasım, normal zamanda olursa 2 aralık en geç olmam lazım
Femara kullanmış mıydın canım görmedim yazdıysan, büyüttüğün midir nedir erken geliyor adetlerValla benim de normal şartlarda 29kasimda olmam gerek ama erken olursa da sasirmam alıştık
Selam canım iyi gelir inşallah femara hepimizeArkadaşlar bugün adetimin ilk günü 3. Günü femaraya başlayıp 5 gün sabah akşam içeceğim 4 gün sonrada doktora gideceğim ilk kullanışım olacak ve 4 aylık evliyim birazda deneyimim az bu konularda . Sizlerden destek bekliyorum lütfen yardımcı olun bana
Femara kullanmış mıydın canım görmedim yazdıysan, büyüttüğün midir nedir erken geliyor adetler
Evet canım bu ikinci ayım. Valla normalde tam gününde olurumm ama geçen ay ilac etkisi ile sanirimmm iki üç gün erken adet oldum (yani ben öyle düşünüyorum) bu aya bakacağım artıkFemara kullanmış mıydın canım görmedim yazdıysan, büyüttüğün midir nedir erken geliyor adetler
Ben de öyle erken oldum demekki kesin femaradan. 27. Günde oldum çok erkenEvet canım bu ikinci ayım. Valla normalde tam gününde olurumm ama geçen ay ilac etkisi ile sanirimmm iki üç gün erken adet oldum (yani ben öyle düşünüyorum) bu aya bakacağım artık
Doktor bişey demedi ilaç bitince 3 gün sonra gel dedi ama Pazar gününe geliyor 4. Gün yani Pazartesi gideceğim iğne ne zaman oluyor onu da bilmiyorum ama gerekirse doktora söylerim uygun görürse yaptırırımSelam canım iyi gelir inşallah femara hepimize
Çatlatma iğnesi olacak mısın? Söyledi mi doktor yoksa kendi mi çatlatacak
Merhaba arkadaşlar..Bende gecen ay dr gittim. Sagda 20mm yumurta olduğunu ve catlatma ignesi ve 3 gün denemelerden sonra zamanı gelince adet oldum..Tam adetim bitti 8. gün büyük bir ovalasyon akıntısı oldu 2 gün.Yumurta yeni çatliyor diye düşünerek tekrar o günü degerlendirdik..ve adetime 7 gün varkende kasıklarımda agrı ve sağimda bir agırlık hissi olustu..tes yaptım ikinci çizgi ip şeklinde kırmızı tabiiki çok heycan yaptım,umutlandım..tekrar test yaptım bu defada dagılmıs bir kızarma. Bu gün adet oldum.kan tahlili verdim.0.1..Meger yumurtam çatlamamıs ve yeni catladı ve oda kanama yaptı..Çok umutlanmıstım çok ağladım Rabbim en güzelini bilendir.bende durum böyle..(
Cnm bendeki durumlar heray oldugu gibi farklı bir durum yok sanırım adet gunumu bekliyorum .
Ben her ay olduğu gibi kesin hamileyim diyorum batmalar falan sağolsun
Ne zaman bu arada bat gününüz benim geçen ayki gibi erken olursa 28 kasım, normal zamanda olursa 2 aralık en geç olmam lazım
Valla benim de normal şartlarda 29kasimda olmam gerek ama erken olursa da sasirmam alıştık
Ewet canım peşpeşe geliyor günlerimiz bakalım 3. Ayimizda ne gibi gelişmeler olcak ben eğer 3. Ay olumsuz olursa asilamaya geçiş yapacak doktorum hayırlısı olur inşaAllahBenimde femaranın güzelliği adetlerim erkene geldi yani 45 gün nereee 28 gün nere ben memnunum bu durumdan eğer ilaç yine güzellik yaparsa bat 30 kasım üçümüzünde tarihler aynı nerdeyse hadi hayırlısı
Ewet canım peşpeşe geliyor günlerimiz bakalım 3. Ayimizda ne gibi gelişmeler olcak ben eğer 3. Ay olumsuz olursa asilamaya geçiş yapacak doktorum hayırlısı olur inşaAllah