- 6 Aralık 2017
- 582
- 125
- 29
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.581
Kullanım canım bekliyoruzzzzzzzzzzzzz bidaha gelir nolcak
Bu ovulasyonlar beni yanıltmıyordur inşallah boşuna sevinmiyorumdur yazık annem ağlıyor karşımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanım canım bekliyoruzzzzzzzzzzzzz bidaha gelir nolcak
Damlatmali değil derken hadi bı daha yap bakalım insallh hayırlı haber alırızBu da bugün ki ovulasyon testim kızlar Sanırım ben dayanamayıp erken gebelik testimi de kullancam hatta kullanacaktım ama bu test damlatmalı değilmiş direkt idrara daldırılıyormuş ve ben döktüm o değerli idrarı
Bende bugün getirttim aynısından bakalım yeni baslicam sen bı test yap bence hemenBu ovulasyonlar beni yanıltmıyordur inşallah boşuna sevinmiyorumdur yazık annem ağlıyor karşımda
İnan ki cok heycanlandim şuanBu ovulasyonlar beni yanıltmıyordur inşallah boşuna sevinmiyorumdur yazık annem ağlıyor karşımda
Öldüm gülmektenBu da bugün ki ovulasyon testim kızlar Sanırım ben dayanamayıp erken gebelik testimi de kullancam hatta kullanacaktım ama bu test damlatmalı değilmiş direkt idrara daldırılıyormuş ve ben döktüm o değerli idrarı
Damlatmali değil derken hadi bı daha yap bakalım insallh hayırlı haber alırız
Bende bugün getirttim aynısından bakalım yeni baslicam sen bı test yap bence hemen
İnan ki cok heycanlandim şuan
Öldüm gülmekten
Bizde bekliyoruz vallaTuvaletimin gelmesini bekliyorum
Bizde bekliyoruz valla
Buda benim ovulasyon testin kızlar bı yorum atın size zahmet
Böyle oldu beş dakka gecti
Valla adet olacağım ama çok akıntı m varCanım ben yaptım ama silik çıkması ne anlama geliyor bilmiyorum zaten bu ay ilk defa ovulasyon denedim bunları da yeni yeni öğreniyorum ama sanki az daha beklesen çizgi netleşecek gibi
Hamileliği göstermiyor ki bunlar yumurtlamayı gösteriyorAyyy hadi inşallah
Benim iki aydır olmuyor akintimKizlar sizin her ay yumurtlama akintiniz oluyormu. Yapiskan uhu gibi