- 6 Aralık 2017
- 582
- 125
- 29
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.481
Ben şimdi bu 3 günü her gün mü değerlendirsem gün aşırı mı onu düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Canım benim hepimize nasip olsunEvet canım aynı gidiyoruz inşallah bu ay nickin gibi Rabbim nasip eder
Ben iğneden sonra üç günü degerlendirdim ondan sonrakinde de gün aşırı diyorlar amaBen şimdi bu 3 günü her gün mü değerlendirsem gün aşırı mı onu düşünüyorum
Ben iğneden sonra üç günü degerlendirdim ondan sonrakinde de gün aşırı diyorlar ama
Bende öyle yapayım o zaman 3 günü riske atmiyim
Bu ilk attığım fotoğrafta üstteki test dün sabahki ovu
Sonradan attığım tek olan test ise bu sabah ne zaman silikleşmeye başlar acaba silinmeye başlayınca çatladı demek mi oluyordu
Evet canım silikleşmeye başladığında yum çatlar
ay ne guzel haber cok sevindim senin adina.kızlar femara ile 2. ayim biliyosunuz bu ay tuttu galiba ya Eki Görüntüle 2206156
Kizlarrr ne durumdasiniz
107 tl canm ben aldım bu ayKizlar catlatma ignesinin fiyatini bilen varmi
canim benim yumurtam 22 ml olmus burda okumustum doktor cok buyuk demis olmaz demis die okumustum yarin alsammi acaba ignr kararsiz kaldim107 tl canm ben aldım bu ay
valla bilemedim kuzum benm 20 mm di ama olmadı tutmadı adet oldum dün 2 aydır kullandım ama sonuç alamadim alternatif tıp denicem simdicanim benim yumurtam 22 ml olmus burda okumustum doktor cok buyuk demis olmaz demis die okumustum yarin alsammi acaba ignr kararsiz kaldim
nasil canim sen gebe degilmiydin silik cozgi vardi sonraki konulardada yazfin gebeyim diye kan verdin falan sandim benvalla bilemedim kuzum benm 20 mm di ama olmadı tutmadı adet oldum dün 2 aydır kullandım ama sonuç alamadim alternatif tıp denicem simdi
verdiğim kan 0.100 cıktı ve aynı gün öğlen adet oldum kuzum ya anlamadim bu testlerin oyunundan vallanasil canim sen gebe degilmiydin silik cozgi vardi sonraki konulardada yazfin gebeyim diye kan verdin falan sandim ben
Canım ben çok şaşırdım şuan nasıl bir iştir bu anlam veremiyoruz artikverdiğim kan 0.100 cıktı ve aynı gün öğlen adet oldum kuzum ya anlamadim bu testlerin oyunundan valla
valla kuzum bende hiçbişey anlamadim ama artik kesin hamile düğümü öğrenene kadr bulantı kusma başlayana kadar test yapmayacagimCanım ben çok şaşırdım şuan nasıl bir iştir bu anlam veremiyoruz artik
Bende ilk zamanlarda test yapıyordum ama hep o tek çizgiyi görüyordum hayal kırıklığı malum sonra yapmamaya başladım bıraktım dediğin gibi. .şimdi hiç acele etmiyorm zaten masallh adetimde hiç gecikmezerken olur geç olmazvalla kuzum bende hiçbişey anlamadim ama artik kesin hamile düğümü öğrenene kadr bulantı kusma başlayana kadar test yapmayacagim
uzuldum canim neyse hayirlisi olsun gercekten bu testler insani uzuyorverdiğim kan 0.100 cıktı ve aynı gün öğlen adet oldum kuzum ya anlamadim bu testlerin oyunundan valla