- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- Konu Sahibi Nurumcan94
Kizlar benim bu ay olmadi. Saglik olsun. Umutlar yeni yila kaldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hasta olcagimi hissediyordum ama yine gitdim, kan tahlilimi deverdim, o da teyid etti. Haftaya tupleri kontrole gidecegim, ve adetin 3cu gunu hormon testi de yaptirmayi dusunuyorum bakalim.Kuzum hasta mı oldun çok üzüldüm olsun sağlık olsun ocak annemiz sen olursun inşallahh
Hakkında hayırlısı olsunEvet hasta olcagimi hissediyordum ama yine gitdim, kan tahlilimi deverdim, o da teyid etti. Haftaya tupleri kontrole gidecegim, ve adetin 3cu gunu hormon testi de yaptirmayi dusunuyorum bakalim.
Canimm benimm çok üzüldüm Ama her şey de bi hayır vardır insallahh bi daha ki aya güzel haberlerini alirizKizlar benim bu ay olmadi. Saglik olsun. Umutlar yeni yila kaldi.
Tesekkur ederim canim, Insallah.Canimm benimm çok üzüldüm Ama her şey de bi hayır vardır insallahh bi daha ki aya güzel haberlerini aliriz
Aynen, hayirlisi bu demek ki.Hakkında hayırlısı olsun
Her şey hayırla sağlıkla ilerlesin canimm o sesi duyduğunda diğer sesler çok anlamsız gelecek :)) Rabbimm her kadına tattirsin aminnKeseyi gorduk canim kalp atisi icinde carsamba gidecegim insallah. Dua et ya
Amin insallahHer şey hayırla sağlıkla ilerlesin canimm o sesi duyduğunda diğer sesler çok anlamsız gelecek :)) Rabbimm her kadına tattirsin aminn
Canimm napiyosun merak ettim seni var mı gelişme :)Slm tatlim yeni basladim ben hayirlisi hakkimizda tatlim ilk ayim femarada
Progestana devam ediyor musun daha.Her şey hayırla sağlıkla ilerlesin canimm o sesi duyduğunda diğer sesler çok anlamsız gelecek :)) Rabbimm her kadına tattirsin aminn
Yok canim etmiyorum bende vardı 1 kutu bitirdim daha da almadım önlem amacli zaten. Belirtiler basladu miProgestana devam ediyor musun daha.
Bana da bi kutu verdi. Bitince devam eder mi acaba. Hic bir belirti yok valla bende henuzYok canim etmiyorum bende vardı 1 kutu bitirdim daha da almadım önlem amacli zaten. Belirtiler basladu mi
Senin durumuna göre değişir canım ama başlamaz zannimca. Bende de hemen başlamamışti belirtiler ilk zaman adet belirtileri dışında çok aman aman bişey yoktuBana da bi kutu verdi. Bitince devam eder mi acaba. Hic bir belirti yok valla bende henuz
Bende de ozellikle adet gunumde adet olacakmisim gibi agri oldu. Hatta o bi kac gun adet olacakmis gibi korktum. Mide bulantisi oldu mu sende peki.Senin durumuna göre değişir canım ama başlamaz zannimca. Bende de hemen başlamamışti belirtiler ilk zaman adet belirtileri dışında çok aman aman bişey yoktu
6. Haftadan şu ana kadar mide bulantilarım deli gibi oldu çok rahatsızdim bu durumdan ama şu 2 gündür sanki azaldı elhamdulillahhBende de ozellikle adet gunumde adet olacakmisim gibi agri oldu. Hatta o bi kac gun adet olacakmis gibi korktum. Mide bulantisi oldu mu sende peki.
İyi ya sevindim.6. Haftadan şu ana kadar mide bulantilarım deli gibi oldu çok rahatsızdim bu durumdan ama şu 2 gündür sanki azaldı elhamdulillahh