- 18 Kasım 2017
- 19
- 21
- 33
- Konu Sahibi Nurumcan94
Evet canim hamileyim cok sukur. Darisi isteyen dileyen herkesin basina.
Ayyyyyy çok sevindim Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlı uğurlu olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim hamileyim cok sukur. Darisi isteyen dileyen herkesin basina.
Canimmm çok şükür çok sevindimm masallahh sağlıkla alalım kucağımıza... kullan sen içine kuşku da düşmesin tadını çıkar minnagin inEvet canim cok sukur hamileyim. Dun keseyi gorduk. Lekelenme kanama yoktu doktor bana da verdi. Dedi femara kullandigin icin tedbir amacli verdim dedi.
İnsallah saglikla hayirla alalim. Cok sagol ya aklimda hep supheydi. Peki ne kadar sure kullandin.Canimmm çok şükür çok sevindimm masallahh sağlıkla alalım kucağımıza... kullan sen içine kuşku da düşmesin tadını çıkar minnagin in
Amin sagolasin canim. İstiyorsan darisi hayirla saglikla basina insllahAyyyyyy çok sevindim Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlı uğurlu olsun :)
Amin sagolasin canim. İstiyorsan darisi hayirla saglikla basina insllah
İnsallah olur canim.Çok istiyorummmmmmmm inşallah:)
Ne zaman öğrendin canım peki gerçekten çok sevindim yaa topigimize yavaş yavaş bebisler geliyo :)İnsallah saglikla hayirla alalim. Cok sagol ya aklimda hep supheydi. Peki ne kadar sure kullandin.
Ben 1 aralikta ogrendim canim.Ne zaman öğrendin canım peki gerçekten çok sevindim yaa topigimize yavaş yavaş bebisler geliyo :)
Baya olmuş kzz niye hemen soylemiyosun testini falan paylaşmadın heyecanı burda beraber bekleseydik :)) şaka bi yana sağlıkla ilerlesin insallahh ilk gebelik miydiBen 1 aralikta ogrendim canim.
Testi paylasmadim ama ben bile inanamadim gidip gidip kac kez baktim. Hic belirtide yoktu. İlk olacak canimBaya olmuş kzz niye hemen soylemiyosun testini falan paylaşmadın heyecanı burda beraber bekleseydik :)) şaka bi yana sağlıkla ilerlesin insallahh ilk gebelik miydi
Haydi hayırlısı olsun kuzum hadi paylaş da şimdi görelim diğer r kızlara da umut olsunTesti paylasmadim ama ben bile inanamadim gidip gidip kac kez baktim. Hic belirtide yoktu. İlk olacak canim
Yok ki testin fotografini cekmemistim ki.Haydi hayırlısı olsun kuzum hadi paylaş da şimdi görelim diğer r kızlara da umut olsun
Attın mı testi :)) ben bi sürü test yapmıştim hepsi duruyo sakladumYok ki testin fotografini cekmemistim ki.
Attim valla bi tane yapmistim. Simdi pisman oldum bak.Attın mı testi :)) ben bi sürü test yapmıştim hepsi duruyo sakladum
Tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Attim valla bi tane yapmistim. Simdi pisman oldum bak.
Kizz 15 aydır negatif görünce pozitif görmek hayal gibiydi saklamak güzel bi hatıra olur diye düşündümAttim valla bi tane yapmistim. Simdi pisman oldum bak.
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.Tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sen saklamakla iyi yapmissin.Kizz 15 aydır negatif görünce pozitif görmek hayal gibiydi saklamak güzel bi hatıra olur diye düşündüm
Tsk ederim canim sagolasin. Allah isteyen herkese nasp etsin