- Konu Sahibi ceren elaa
Amin canim insallah sizinde guzel haberlerinizi alirim.evet canim ikinci ayimda kaldim coksukur
çok sevindim canım.
tekrar tebrik ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah sizinde guzel haberlerinizi alirim.evet canim ikinci ayimda kaldim coksukur
inşallah beklemezsin, daha önce klomen kullandın mı yoksa direk femara ile bir başlıyorsun?selamlar.. bende bu ay ilk kez başlıyorum femara'ya.. inşallah daha fazla bekletmez beni bebişim..
yok canım hiç ilaç kullanmadım daha önce, 1 senedir beklediğimiz için basit tedavilerle vakit kaybetmeyelim dedi doktorum. hayırlısı bakalım, sen ne zamandır deniyosun?inşallah beklemezsin, daha önce klomen kullandın mı yoksa direk femara ile bir başlıyorsun?
ben klomen kullandım, hiç bir etkisi olmadı, doktorumu değiştirdim, geçen hafta femaraya başladım, yarın kontrole gidicem, eğer etki ettiyse ona göre bir yol takip edicez, inşallah hakkımızda hayırlısı olur.yok canım hiç ilaç kullanmadım daha önce, 1 senedir beklediğimiz için basit tedavilerle vakit kaybetmeyelim dedi doktorum. hayırlısı bakalım, sen ne zamandır deniyosun?
inşallah canım inşallah, yoruldum artık her ay hüsran.. daha fazla bekletmesin artık biziben klomen kullandım, hiç bir etkisi olmadı, doktorumu değiştirdim, geçen hafta femaraya başladım, yarın kontrole gidicem, eğer etki ettiyse ona göre bir yol takip edicez, inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
kaç yıllık evlisin, ne zamandır tedavi görüyorsun, geç olsun güç olmasın, hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah..inşallah canım inşallah, yoruldum artık her ay hüsran.. daha fazla bekletmesin artık bizi
amin canım hepimizin inşallah.. 2 yıllık evliyim, 1 senedir deniyoruz olmadı, tedaviye daha bu ay başladım canım, yaşım 31 olduğu için direk ilaca başlattı doktor.kaç yıllık evlisin, ne zamandır tedavi görüyorsun, geç olsun güç olmasın, hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah..
hızlı bir doktormuş, inşallah güzel sonuç alırsın, bakalım benim durumum ne olmuş yarın anlaşılacak, dua et bana da..:)amin canım hepimizin inşallah.. 2 yıllık evliyim, 1 senedir deniyoruz olmadı, tedaviye daha bu ay başladım canım, yaşım 31 olduğu için direk ilaca başlattı doktor.
tabiki ederim canım, iyi haberlerle geleceksin eminimki.. yaz mutlaka :)hızlı bir doktormuş, inşallah güzel sonuç alırsın, bakalım benim durumum ne olmuş yarın anlaşılacak, dua et bana da..:)
iyi bir haber alırsam müjdeyi veririm, haber iyi değilse .....tabiki ederim canım, iyi haberlerle geleceksin eminimki.. yaz mutlaka :)
güzel düşün güzel olsun, iyiyse de yaz, iyi değilse de yaz.. aynı dertlerden muzdaribiz, bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.. bi topic var "Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr" diye.. çok güzel insanlar var, katıl sende aramıza, güzel kafa dağıtıyo insaniyi bir haber alırsam müjdeyi veririm, haber iyi değilse .....
Tamam o zaman yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle, zaten çok bi beklentim yok, 1 mm bile olsa büyüme olduğunu duysam bana yeter, en azından ilacın etki ettiğini anlarım, klomen hiç bir etki etmemişti.güzel düşün güzel olsun, iyiyse de yaz, iyi değilse de yaz.. aynı dertlerden muzdaribiz, bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.. bi topic var "Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr" diye.. çok güzel insanlar var, katıl sende aramıza, güzel kafa dağıtıyo insan
inşallah canım, hayırlı haberlerle gel..Tamam o zaman yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle, zaten çok bi beklentim yok, 1 mm bile olsa büyüme olduğunu duysam bana yeter, en azından ilacın etki ettiğini anlarım, klomen hiç bir etki etmemişti.
Aldığım haber hayırlı mı bilemiyorum, umarım öyledir, 5 gün femara kullandım ve 1 mm dahi oymana olmamış, doktor ilacın 14 günlük etki süresi var dedi ve 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı, ilacıda kesti bu ay başka kullanmicaksın dedi, ilacı kullanırken büyüme olmamış bıraktıktan sonra nasıl olacak bilgisi olan var mı arkadaşlar, ümitlenmeli miyim?