• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

ilk 5 gün kullanıyorsun sonra diğer hafta 3 gün kontrole gidiyorsun her gittiğinde büyüme oluyor yani normalde öyle
bende aynı tedaviyi görüyorum yarın 3.kez muayne olcam ilaç bitiminden sonra 1 haftada büyüyor ilaç bitiyor büyüme devam ediyor inşallah büyümüştür agrı oluyor kasıklarda anlaki büyüyor
inşallah dediğin gibidir arkadaşım, bu akşam 4 de ikinci muayenemi olucam, bakalım gelişme var mı, dua edin

merhaba ben yeni üyeyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum bazen seviniyor bazende üzülüyorum.
2.5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor rahim filmine kadar herşeyi çektirdim ama dr hiçbir neden bulamadı eşimde bende gayet iyiyiz ama neden olmuyor :KK43: sanırım rabbim bizi böyle sınıyor sabırla bekliyorum
Bende gecen hafta famera ilaça başladım ve şuan yumurtalarım büyümüş 5 gün kullandım ve diğer hafta ilk muaynemde büyüdüler sagımdaki ve solumda 2 adet büyümüş yumurtam var ve dr iyiye gittigimizi söyledi herşey yolunda yalnız aşırı gaz yaptı bende ve mide bulantım var ilacı bırakalı 4 gün oldu sizdede oldumu bu durum yada psikolojikmi
heyecan ve merakla bekliyorum bakalım bu ay hamile kalabilecekmiyim nedense :/ olmuycakmış gibi hissediyorum :KK43:

senin zaten anladığı kadarıyla yumurta oluşmama ya da büyememe gibi bir sorunun yokmuş, nedeni bilinmeyen duruma giriyorsun sanırım, benim klomen kullanmama rağmen büyüme olmamıştı, bugün dr gidicem inşallah hayırlı haber alırız.
Femara'nın yan etkisini anlayamadım ben çünkü yanın da başka ilaçlarda kullanıyorum, ama kasıklarımda hafif sızılar var

senin zaten anladığı kadarıyla yumurta oluşmama ya da büyememe gibi bir sorunun yokmuş, nedeni bilinmeyen duruma giriyorsun sanırım, benim klomen kullanmama rağmen büyüme olmamıştı, bugün dr gidicem inşallah hayırlı haber alırız.
Femara'nın yan etkisini anlayamadım ben çünkü yanın da başka ilaçlarda kullanıyorum, ama kasıklarımda hafif sızılar var
benim dr direkt famera verdi dr çok iyi ve çok güler yüzlü kendide ayn şekilde anne olmuş
evet sorun yok ama bebekte yok gitmediğim dr hastane kalmadı yak-lnız bir dr demiştiki sağ yumurtalıgında kist var
ama şuan oda görünmüyor ve dr engel değil gebelik için dedi
eger agrın varsa bu iyi demekmiş dr bana öyle söyledi ve her gecen gün agrım cogalıyor yarın bakıcaz dahada büyümş olcaklar inş seninde öyledir inşallah

çok zormuş bu işler hayatımdaki en büyük sınavım 24 yaşındayım hiç böyle mutsuzluk yaşamamıştım bu diğerlerinden çok farklı bekleyiş hüzün heyecan rabbim sesimizi duyar inşallah :KK46:

çok zormuş bu işler hayatımdaki en büyük sınavım 24 yaşındayım hiç böyle mutsuzluk yaşamamıştım bu diğerlerinden çok farklı bekleyiş hüzün heyecan rabbim sesimizi duyar inşallah :KK46:

Allah yardımcımız olsun, şanslısın sen yaşın az:) ben 28 yaşındayım, daha büyük olanlarda var, şükr edelim.

öyle tabi de demesi kolay, kasıklarımda sancı oldukça mutluluktan uçuyorum, bakıyorum yine bir büyüme yok. Allah ol derse olur, beklicez görücez :)

ben ilk aydan veya kaza ile hamile kalanlara şaşırıyorum :)
10 aydır hüsran hep. kısmetse yarın femaraya baslıcam bende. insallah vucudumuz daha fazla hormon takvıyesı almadan ilk aydan tutar :KK51:

öyle tabi de demesi kolay, kasıklarımda sancı oldukça mutluluktan uçuyorum, bakıyorum yine bir büyüme yok. Allah ol derse olur, beklicez görücez :)[/QUOTE

inş hayırlı haberler alırızz
sanırım sen uzun zamandır ilaç kullanıyorsun famera yanında hangi ilaç kullanıyorsun peki ?
çatlatma iğnesi ne zaman ve nerden yapılıyor bir blgn varmıdır ?

bir kere klomen kullandım, hiç etki etmedi, sonra dr değiştirdim glukofen ( yumurta direncini kırmak için) verdi, bir de femara eee olmazsa olmaz bide folik asit, ben şimdi doktora gidiyorum, inşallah yarın size güzel haberlerimi getiririm..

bir kere klomen kullandım, hiç etki etmedi, sonra dr değiştirdim glukofen ( yumurta direncini kırmak için) verdi, bir de femara eee olmazsa olmaz bide folik asit, ben şimdi doktora gidiyorum, inşallah yarın size güzel haberlerimi getiririm..
inşallah hayırlı haberlerle gel canım.. koccaman olsun yumoşlarınn :KK48:

ikinci takip ama yumoşlarda yine tık yok, üçüncü takipte pazartesine kaldı, normalde cumartesiydi ama gelme dedi, bence doktorda ümitsiz :( bugün mübarek cuma günü, "Ya Evvel"lere devam..

kızlar merhaba;
ben dün sabah çatlama iğnesi vuruldum ve aşırı gaz ve şişkinlik var bu iğne ne zaman etkisini gösterir acaba ?

Canim benim cuma takipte 16mmiki yumurtam vardi ve oyle kalıyordu ben cuma 16mm duyunca havuc incir kürü gunde ikikez ictim pazartesi 2side büyümüş 26mm2dabıl yumurtan olmuş güzel dedi çatlatma iğnesi yapti soldaydi sinirda en cabuk karindan dağılır diye soldan vuruldm ve beklemedeyim son 2.3gunum dene haa ben klomenden kist femerada yumurta geri kaliyodu ikisini birlikte kullandim gunde ikikez

Back