- 5 Ocak 2015
- 1.294
- 1.392
- 133
- Konu Sahibi ceren elaa
-
İnşallah canım inşallah.. 3.gün başladım günde 2 tane 5 gün boyunca içtim. 12.günde kontrole çağırdı tatlım. Sen başladınmı kullanmaya?süperrrrrrrınsallah bi tanesi döllenir cok bekletmez seni
canım sen günde kactane içtin ve kacıncıı gun gıttın doktora kontrole ?
Aminnn kuzum çok teşekkür ederim.. Seninkilerde büyücek hiç endişe etme. Bu ay az kullanmışsın bidahaki aya yükseltir dozunu doktorunOyyy çok sevindim, inşallah döllenir, hatta iki tane filan olur :) çok şükür
ben 5. gun basladım canım 5 gun gunde 2 tane olarak dün sonuncuyu içmiştim. cuma günü bnmde 12. gunum oluyo. sabırsızlıkla beklıyorum :)İnşallah canım inşallah.. 3.gün başladım günde 2 tane 5 gün boyunca içtim. 12.günde kontrole çağırdı tatlım. Sen başladınmı kullanmaya?
ayy hadi bakalım bişey kalmamış. hayırlı haberlerle gel inşallah, yaz mutlakaben 5. gun basladım canım 5 gun gunde 2 tane olarak dün sonuncuyu içmiştim. cuma günü bnmde 12. gunum oluyo. sabırsızlıkla beklıyorum :)
tabi haber veririm canımmm :)ayy hadi bakalım bişey kalmamış. hayırlı haberlerle gel inşallah, yaz mutlaka
canım hiç belli olmaz, doktorun çağırdıysa vardır bir bildiği.. incir, havuç kürü falan okumuştum buralarda bi incele onları istersen yardımcı olur büyütmeyeKızlar femaranın 17. gününde son takip için doktor beni çağırdı, sizce umutlanmalı mıyım? son kez bakıcam dedi. ilk 3 takipte büyümeyen yumoşlar 4. takipte büyürmü ki sizce
canım hiç belli olmaz, doktorun çağırdıysa vardır bir bildiği.. incir, havuç kürü falan okumuştum buralarda bi incele onları istersen yardımcı olur büyütmeye
hayırlısıyla git canım.. umarım büyümüşlerdirhavuç çatlatmaya yarıyor canım, benim büyümediği için çatlama için uğraş veremedim, incir büyütüyormuş ama ben de olmadı, adetimi bekliyorum, tekrar femara ile birlikte, bal+tarçın+çörek otu kürü yapıcam (doktorumda dene dedi) yarın doktora gidicem bakalım ne olacak:)
oh maşallah mis gibi büyümüşlerKızlar bugun doktor kontrolüm vardı 12.gunum 3 tane yumosum büyümüş sag tarafta 19.5 18.5 ve 18 mm olmak uzerine . Bu aksam icin çatlama iğnesi olucam saat 9 da . Cok umutluyum bu ay inşallah olumlu sonuç alırım :)
İgnemide vuruldum şifa olsun inşallah :))oh maşallah mis gibi büyümüşlerdevamı da gelsin inşallah
İgnemide vuruldum şifa olsun inşallah :))
hayırlısıyla git canım.. umarım büyümüşlerdir
bence de bekleme ya 2 sene olmuş.. tetkikler falan temizdi dimi, söyledinmi hatırlayamadım bi an..yok tatlım, tık yok.. 3 ay ara verelim tedaviye dedi doktor, normal yollarla bekleyelim diyor, 2 senedir zaten normal yollarla bekliyorum, töbe yarabbim, bu süreçte en önemli şeylerden biri doktor seçimi..
bence de bekleme ya 2 sene olmuş.. tetkikler falan temizdi dimi, söyledinmi hatırlayamadım bi an..
anladım kuzum değiştir doktorunu o zaman.. kafanın uyduğu birine denk gelmekte zor valla..tüp, hormon filan normal, eşimde de sorun yok, benim yumoşlar inatçı ve büyümüyor, klomenle büyümedi, femara günde bir tane verdi oda fayda etmedi, bu doktora yeni başlamıştım, zaten ne zaman gitsem normal yolla dene diyor, 3,5 yıllık evli olduğumu, 2 yıldır korunmadığı biliyor..
anladım kuzum değiştir doktorunu o zaman.. kafanın uyduğu birine denk gelmekte zor valla..
ay inşallah inşallah.. en büyük dileğimiz buhem de çok zor, eski doktoruma gidicem.. bi de bal tarçın çörek otu kürü yapıcam size müjdeli haberler vermeyi umut ediyorum. :)
ay inşallah inşallah.. en büyük dileğimiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?