• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Haklısınız arkadaşlar. Böyle bişey yapcak insan değilim iki öksürsem doktora giden insanımdır ama o gün öyle şeyler yaşayınca ilgisizliklerinden bi sonuca varamadığım için, yani sorularımı bile cevaplamadılar çok moralim bozuldu oturdum ağladım hastanede sonra döndüm. Şimdi hastaneye gidiyorum 21. Gün tahlili ver dedi intertilite bölümü. O tahlili yaptırıp özele gidecem artık. Allah kimseyi düşürmesin.

Allah doktorunda hayırlısını versin :) cidden devlet hastanesi ilgilenmiyor, özel hastahane para tuzağı, yine de özelde iyi bir doktor bulmaya çalış.. ben bu aralar bitkisel otlar ve kürler araştırıyorum, senin sorunun intertilite ise sen de araştır, benim sorunum belli yumurtular büyümüyor sayı olarakta çok fazla. Allah ol der ve olur. İnşallah

Allah doktorunda hayırlısını versin :) cidden devlet hastanesi ilgilenmiyor, özel hastahane para tuzağı, yine de özelde iyi bir doktor bulmaya çalış.. ben bu aralar bitkisel otlar ve kürler araştırıyorum, senin sorunun intertilite ise sen de araştır, benim sorunum belli yumurtular büyümüyor sayı olarakta çok fazla. Allah ol der ve olur. İnşallah

Aynen öyle. İntertiliteye yönlendirdi gerizekalı adam ama dinlemedi bile. Yani ben de anlamafım tam olarak neyim var. Ben de bitkisel kürleri yapamam üşenirim ya. Millet çatır çutur hamile kalıyor tamamen nasip işi benimki bence

Aynen öyle. İntertiliteye yönlendirdi gerizekalı adam ama dinlemedi bile. Yani ben de anlamafım tam olarak neyim var. Ben de bitkisel kürleri yapamam üşenirim ya. Millet çatır çutur hamile kalıyor tamamen nasip işi benimki bence

demekki tam olarak hormonların bebek de bebek diye bağırmaya başlamamış, tam olarak bi iste bak, sabahın köründe kalkıp kür hazırlamaya başlarsın :) sana sorununun ne olduğunu ya da sorunsuz olduğunu filanda mı söylemedi? ne tuhaf bi doktormuş

demekki tam olarak hormonların bebek de bebek diye bağırmaya başlamamış, tam olarak bi iste bak, sabahın köründe kalkıp kür hazırlamaya başlarsın :) sana sorununun ne olduğunu ya da sorunsuz olduğunu filanda mı söylemedi? ne tuhaf bi doktormuş

:)) öyle mi dersin bilmem ki..
Bir problemimiz yokmuş öyle dedi daha önceki doktor. Ama ben aşılamayla şansımı denemek istedim düşük oldu. Hani bu sefer çok para vermiyim dedim 1500 falan tutmuştu.ordada böyle oldu işte.

:)) öyle mi dersin bilmem ki..
Bir problemimiz yokmuş öyle dedi daha önceki doktor. Ama ben aşılamayla şansımı denemek istedim düşük oldu. Hani bu sefer çok para vermiyim dedim 1500 falan tutmuştu.ordada böyle oldu işte.

nasip, en azından gebe kalibilmişsin, Allah tekrarını ama düşüksüz olanını nasip eder inşallah.. Cümlemize

Evet canim femera ile kaldim ikinci denemem bu
Canım meraba gebeliğin hayırlı olsun inş bizede nasip etsin inşallah allahım bursada oturuyorsun hangi hastanede tedavi oldun bnde suan femara kullanıyorum 5 gün günde iki tane kullanıyorum carsamba gunu kontrolüm var bklm ne olcak muhtemelen catltma iğnesi olur bilmiyorum tek bildiğim şey ins hamile kalırım 3yıldr istiyorm

kızlar bu ay klomen kullandım yum 11 mm de kaldı adetim 2 gün geçti ve sonrasında bugün 3. gün kahverengi lekelenme yaşadım bugün bitti lekelenme polikistik over var bende bu nedir sizce yani yum büyümediği için nedense gebelik olacağını hiç sanmıyorumm ama en azından doğru düzgün adet olmam gerekmiyormuydu ya lütfen bir yardımcı olun bana

bende de pko war cnm hamılemısın suan sen takvımın var ama ?

3 ay femara kullandım fakat işe yaramadı umarım size vesile olur.... doktorumu değiştirdim oda bana klomen verdi 5 ay da klomen dene dedi... bu ay ilk denemem klomenle... cuma günü kontrolüm var.... femara klomenden daha etkili diye duymuştum, normalde ilk klomen verirler klomen işe yaramazsa femara+klomen veriyorar diye biliyorum... bende biraz ters oldu ... hayrılısı artık... pko değilim ben 1,5 seneden beri sebebsiz infertilite yasıyorum :(

Canım meraba gebeliğin hayırlı olsun inş bizede nasip etsin inşallah allahım bursada oturuyorsun hangi hastanede tedavi oldun bnde suan femara kullanıyorum 5 gün günde iki tane kullanıyorum carsamba gunu kontrolüm var bklm ne olcak muhtemelen catltma iğnesi olur bilmiyorum tek bildiğim şey ins hamile kalırım 3yıldr istiyorm
Merhaba cnm.cok tesekkr ederim rabbim isteyen herkese yasattsin bu duyguyu ins.
Ben esentepede tedavi oldm canim doktorum afsin beydi suan ayrildi ama hastaneden.bende ilk kullandigim ay femerayi catlama ignesi oldm olmadi ikinci kullanisimda igne vermedi ama oldu nasip tabi ins yakin zamanda sende guzel haberler veriirsn bizlere...

A
Merhaba cnm.cok tesekkr ederim rabbim isteyen herkese yasattsin bu duyguyu ins.
Ben esentepede tedavi oldm canim doktorum afsin beydi suan ayrildi ama hastaneden.bende ilk kullandigim ay femerayi catlama ignesi oldm olmadi ikinci kullanisimda igne vermedi ama oldu nasip tabi ins yakin zamanda sende guzel haberler veriirsn bizlere...
ayyyy canım inşallah yaaa lütfen dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et nolur bnde bahar hastanesinde tedavi görüyorum catltma iğnesi vermedi doktorum bugün kontrole gittim yumurtam catlamıştı gerci bn hissettim catladgını kasıklarm cok agryordu afedersin tuvaletmi bile yapmıyordum sabah oldu esinle ilişki oldu inş tutar bu ay ilk defa yumurtlama oldugunu hissediyorum ama bilmiyorum bklm hyrlısı allah bebeğini sana bgslasın

A
ayyyy canım inşallah yaaa lütfen dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et nolur bnde bahar hastanesinde tedavi görüyorum catltma iğnesi vermedi doktorum bugün kontrole gittim yumurtam catlamıştı gerci bn hissettim catladgını kasıklarm cok agryordu afedersin tuvaletmi bile yapmıyordum sabah oldu esinle ilişki oldu inş tutar bu ay ilk defa yumurtlama oldugunu hissediyorum ama bilmiyorum bklm hyrlısı allah bebeğini sana bgslasın
Canim benim dualarim hep sizinle ins. Guzl haberlerini duyucaz burdan.sende bana dua et benim bebis biraz aceleci cikti gelmk istiyo iki gundur hast yatiyorum.dogumu engellemek icin.

Allah yar ve yardımcın olsun cnm inş erken dogum yapmazsın yapsanda inş saglıklı hayırlı bir sekilde kucagına alırsın inş tek duam buuu

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bende adetimin 5.günü femara kullanmaya basladim 16.gün bugün yumurta takipim vardı yunurtalarım 10 ml kadar büyümüşler 4 gün sonra tekrar bakilacak bu şekilde olup 4 gün sonra istenilen seviyeye gelir mi ?

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bende adetimin 5.günü femara kullanmaya basladim 16.gün bugün yumurta takipim vardı yunurtalarım 10 ml kadar büyümüşler 4 gün sonra tekrar bakilacak bu şekilde olup 4 gün sonra istenilen seviyeye gelir mi ?
Ben adetin 2.günü başladım 5 gün kullandım. Ertesi gün diye gonal diye iğne var oda yumurta için iki gün de onu oldum ertesi gün gittim. Yani adetin 10.günü oluyor. Sağda 24, 22 solda 15 mm vardı. Aksamina çatlama iğnesi oldum canım

Evet cnm gelir bnde kullandım 3gün kullandım adetin 11 günü gittim iki yumurtam vardı 14mm di iki gün sonra gel dedi gittim 20mm olmuştu zaten rahim svılşmış dedi catltma vermedi sabah oldu yumurtlama ctlsdı agrı hissettim suan adetim gelmedi adetime bir hafta daha vardı karnım adet olacakmış gibi ağırıyor du adetim gelmedi adet günün halada yok herseyin hyrlısı inş sende hamile klırsn

Ben adetin 2.günü başladım 5 gün kullandım. Ertesi gün diye gonal diye iğne var oda yumurta için iki gün de onu oldum ertesi gün gittim. Yani adetin 10.günü oluyor. Sağda 24, 22 solda 15 mm vardı. Aksamina çatlama iğnesi oldum canım
Senin çok güzel büyümüş cnm maşallah ben biraz kafaya taktim az büyümüs diye insallah benimde büyür ya bende polistik over var özel bisiy yaptınız mi peki yumurta büyütmek için kür gibi filan

Back