femara kullananlar

merhabalar bende cumartesi dr gittim.progetan verdi dr bir etkisi olmadı.femara verdi. bugün başlıcam inşallah beşgün boyunca.şunu sormak istiyorum.sizler kaç gün kullandınız.bana ilişki serbest dedi aynı ilacı kullanan bir arkadaşım var ona girilmemesini söylemiş.

5 gün boyunca günde 2 tablet kullandım ben ama doktoruna göre değişiyor günde 1 tane kullandıranda var.. ilişki yasağı yoktu bende de zaten yasak olmasıda anlamsız.. hatta yumurta kontrolünden 1-2 gün önce ilişki olsunki doktorun ilişkiye girin dediği günlerde taze spermler olsun eşinde.. çünkü 5 günden fazla beklerse hareketleri yavaşlıyor spermlerin

progestanın etkisi olmadı derken ne gibi bir etkiden bahsediyorsun, ben de progestan kullanıyorum ama amaç adet söktürmesi, çünkü onsuz adet olamıyorum, yani o ilaç etkisini 7 ya da 10 gün sonra adet söktürerek gösteriyor, femara da zaten biliyorsun yumoş büyütmek için.. Allah şifa versin

teşekkür ederim .doktorum tutunmayı kolaylastırsın diye verdi.adetim erken geliyor ayrıca geciktirmesi için.bakalım femara işe yarar inşallah.

teşekkür ederim .doktorum tutunmayı kolaylastırsın diye verdi.adetim erken geliyor ayrıca geciktirmesi için.bakalım femara işe yarar inşallah.

Doğru, progestanın asıl amacı tutunmayı kolaylaştırmak, düşüğü engellemek, ama benim gibilerde adet için veriliyor :) Femara ben işe yaramadı ama benim doktorum günde bir tane kullan demişti, bu ay iki tane kullanıcam inşallah

selam kızlar bu ay bende adetımın 3.gunu doktora gıdıcem ıns.pko war bende çok sayıda kıst yanı.benım gıbı olup yumurtası femerayla buyuyen war mııııı ?????????????

selam kızlar bu ay bende adetımın 3.gunu doktora gıdıcem ıns.pko war bende çok sayıda kıst yanı.benım gıbı olup yumurtası femerayla buyuyen war mııııı ?????????????

bu soruya evet demeyi ne kadar çok isterdim :) bugün ikinci femara kullanımına başlıyorum dozu yükselterek ama, bide yanında kür.. İçimde bi his var bu kez olucak gibi

Bende pko war cnm.minik bisuru kistim war.aynen benimde yumurta olusmuyor.sogan kuru kullaniyorum kistlerim icin D doritos_doritos

bende de çok sayıda kist var, yani yumurta tohumuymuş ama kist görevi görüyormuş.. İlaçla da uyarılmıyorlar malesef.. soğandan sonra bir sonraki adette bal kürünü öneririm, gerçi ben daha yeni başladım ama yumurtaları hiç uyarılmayan, kürle mucize gibi gelişen arkadaşlar tanıdım, inşallah biz de güzel haberler alacağız.

Ins cnm.Rabbim bizede nasip eder ins

Arkadaşlar, yumurtası kullandığı ilaçlara rağmen büyümeyen arkadaşlara sesleniyorum.. Bal+tarçın+çörek otu kürünü kullanın, deneyin, yapın, yiyin..... :)

Canım çok şükür en azından gelişme gördü doktor, ilaçların vermediği etkiyi verdi bu kür.. Kullanan herkes bu kadar memnunsa gerçekten iyidir bu kür. Ama yumurtaları zaten normal olarak büyüyenler yapmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…