femara kullananlar

canım femaradan sonra kaçıncı günler gittin kontrole? benim doktorum ilaç bittikten 5 gün sonra çağırdıda merak ettim

canım femaradan sonra kaçıncı günler gittin kontrole? benim doktorum ilaç bittikten 5 gün sonra çağırdıda merak ettim
Evet ilacın bittiği ertesi gün gittim ve 3.gün çatlatma ignesi oldum yarin 14.günüm 3.kullanisim bu arada 1.2.kullanimda olmadı 3.kullanisimda femera+klomen 13.gece ovitrelle igne oldum sana da hayırlısı olsun

Evet ilacın bittiği ertesi gün gittim ve 3.gün çatlatma ignesi oldum yarin 14.günüm 3.kullanisim bu arada 1.2.kullanimda olmadı 3.kullanisimda femera+klomen 13.gece ovitrelle igne oldum sana da hayırlısı olsun
teşekkür ederim canım, ilk kez deniyorum bende, heyecanlıyım bakalım neler bekliyor beni :)

Aylin merhaba, anlayamadım konuyu biraz açar mısın? ikisini birlikte kullandım derken aynı anda mı kullandın? doktor öylemi tavsiye etti..

Aylin merhaba, anlayamadım konuyu biraz açar mısın? ikisini birlikte kullandım derken aynı anda mı kullandın? doktor öylemi tavsiye etti..
Benim klomen kist yapiyor yumurtayla berabet catlatma iğnesi olamiyodum femerada 16mmde kaliyordu dr a hem klomen hem femera olsa sonuc ne olur olabilir bu ay oyle yapalım gel gorim dedi 10.gün gittim iki tane 16mm pazartesi bidaha gördü 26mm2side ovitrel oldum adetim cuma olcak bekliyorum (femera+klomen günde 2+2 13.gun aksam da ovitrel 250oldum

çok ilginç ama sonuç güzelse her şey güzel.. İnşallah güzel haberler alırsın.. ben de tık yok

3. ve son takibimdi, yine en ufak bi gelişme görmedi, ama cumartesi tekrar bekliyorum, ümitlenme ama bi görmek istiyorum dedi. Sonra adetimi beklicem ilaç dozu yükselicek sanırım, bir de doktora sordum bul+tarçın+çörek otu karışımına ne dersiniz diye, bi faydasını bilmiyorum ama zararı da olmaz dene dedi. Sanırım burda deneyen arkadaşlar vardı memnun kalmıştı, bende denicem canım

hadi bakalım bencede zararı olmaz, günde 2 tane kullanmıştın dimi sende niye büyümemişki acaba? Benimde bugün kontrolüm var, bakalım benimkiler ne alemde

yok ya bana günde bir tane kullandırdı, çok kızgınım doktora ama hayırlısı olsun.. ya günde 2 klomen, 2 femara kullanan bile varmış, ama benim doktor 1 tane dedi Bu arada çok güzel haberler bekliyorum senden inşallah..

Aaa şaşırdım valla genelde herkes 2 tane kullanıyor çünkü.. Neyse sıkma canını bidahakine 2 tane kullandırır. Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur

ve benim daha önce günde 2 tane klomenle hiç yumurta geliştiremeyen bir bünyem var, bunu bilmesine rağmen 1 tane verdi. Şuan hakiki bal araştırması yapıyorum, hakkımızda hayırlısı :)

süperrrrrrr ınsallah bi tanesi döllenir cok bekletmez seni

canım sen günde kactane içtin ve kacıncıı gun gıttın doktora kontrole ?

Oyyy çok sevindim, inşallah döllenir, hatta iki tane filan olur :) çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…