• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

femara kullananlar

Slm kızlar ben 6ay klomen kullandim 1.ay 2-2.ay 3tane 4.ay 5tene 5.ay 5tane 6.ay 5tane 6gun 2ay femera 3.ay femera+klomen 2+2 ve son ay iki yumurtam vardi 26mm ovitrelle iğne oldum o aay cok zordu ve ben artık yaz sonuna kadar tedaviyi birakyim önümde bir iğne tedavisi sonra aşılama ve Tüp bebek die siraladi dr ben de dinlemek istedim yaza kadar tabu bu tedaviler le arada sogan arada incir kürü de yaptim olmadii ama buay hiç dikkat etmedim muhtemel yumurtlama ardina bir sabah kaçamağı ile pazar günü hamile olduğumu öğrendim umutsuzluga kapılmayın sabredin ben sınavlar a odaklanmistim bu ay bir uğraş bulun rabbim yardımcımız olsun

Slm kızlar ben 6ay klomen kullandim 1.ay 2-2.ay 3tane 4.ay 5tene 5.ay 5tane 6.ay 5tane 6gun 2ay femera 3.ay femera+klomen 2+2 ve son ay iki yumurtam vardi 26mm ovitrelle iğne oldum o aay cok zordu ve ben artık yaz sonuna kadar tedaviyi birakyim önümde bir iğne tedavisi sonra aşılama ve Tüp bebek die siraladi dr ben de dinlemek istedim yaza kadar tabu bu tedaviler le arada sogan arada incir kürü de yaptim olmadii ama buay hiç dikkat etmedim muhtemel yumurtlama ardina bir sabah kaçamağı ile pazar günü hamile olduğumu öğrendim umutsuzluga kapılmayın sabredin ben sınavlar a odaklanmistim bu ay bir uğraş bulun rabbim yardımcımız olsun

merhaba, sağlık sorununuz neydi? polikistik over miydiniz?

Kiminle konuşsam bir süreliğine vazgeçmiştim diyor, şu vazgeçme olayı nasıl oluyor bir anlayabilsem :) bir türlü unutamıyorum
Yaa okadar sıkıldım kı ve umutlar tukenince oluyor ilac o emir vaki ilişki kocamla sadece bebek için yanasir oldum v.s açık üniversite okuyorum final sınavına odaklandım 2.dönem kpss planlarina yöneldim olmuycak demekki diyordum hatta durum notum hayat bitti dediğin yerde başlıyor bundan yazdim

Yaa okadar sıkıldım kı ve umutlar tukenince oluyor ilac o emir vaki ilişki kocamla sadece bebek için yanasir oldum v.s açık üniversite okuyorum final sınavına odaklandım 2.dönem kpss planlarina yöneldim olmuycak demekki diyordum hatta durum notum hayat bitti dediğin yerde başlıyor bundan yazdim

Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip eder inşallah, bize de nasip olması için dua et arkadaşım..

kızlar bu ay klomen kullandım yum 11 mm de kaldı adetim 2 gün geçti ve sonrasında bugün 3. gün kahverengi lekelenme yaşadım bugün bitti lekelenme polikistik over var bende bu nedir sizce yani yum büyümediği için nedense gebelik olacağını hiç sanmıyorumm ama en azından doğru düzgün adet olmam gerekmiyormuydu ya lütfen bir yardımcı olun bana

kızlar bu ay klomen kullandım yum 11 mm de kaldı adetim 2 gün geçti ve sonrasında bugün 3. gün kahverengi lekelenme yaşadım bugün bitti lekelenme polikistik over var bende bu nedir sizce yani yum büyümediği için nedense gebelik olacağını hiç sanmıyorumm ama en azından doğru düzgün adet olmam gerekmiyormuydu ya lütfen bir yardımcı olun bana

daha önce adetiniz gecikmiyor muydu, belki adet belirtisidir bu yaşadığınız? ümidinizi kırmak istemem ama ümitlendirmekte istemem, benimde adetim 4 gün gecikmişti, kahverengi leke oldu iki gün, sonra aradan 5 gün geçti adet oldum :(

daha önce adetiniz gecikmiyor muydu, belki adet belirtisidir bu yaşadığınız? ümidinizi kırmak istemem ama ümitlendirmekte istemem, benimde adetim 4 gün gecikmişti, kahverengi leke oldu iki gün, sonra aradan 5 gün geçti adet oldum :KK43:
yok gülüm gebelik testi negatif zaten :KK43:

Arkadaşlar çok üzgünüm,
Femara kullandırdı doktorum. 10. Günü gel demişti. Gittiğim dr izinliymiş o gn başka doktora gittim kontrol etmedi. İtiraz da ettim ama başından savdı.
Ne yapsam bilemedim. Kiste çeririrse diye korkuyorum. Napayım sizce?
Çatlatma mı vercekti napcaktı, boşu boşuna verdim ilaca 116 lira .

Arkadaşlar çok üzgünüm,
Femara kullandırdı doktorum. 10. Günü gel demişti. Gittiğim dr izinliymiş o gn başka doktora gittim kontrol etmedi. İtiraz da ettim ama başından savdı.
canım ben femarayı iki ay kullandım şükür kist yapmadı... hemen olumsuz düşünme ... doktorun aklındakı ne bilemem ama genellıkle çatlatma iğneleri adetin 12. yada 13. günü vuruluyor... senı sadece öylesine kontrol amacı çağırmıstır... iki gün sonra tekrar git istersen .... ama bu sefer başka hastaneye git lütfen... ne bu ilgisizlik çok sasırdım doğrusu... ben de salı yada çarsamda çatlatma iğnesi olacagım ama doktorum yurt dışına çıkıyor, ama başka bir doktora not yazdı, muhakkak gel senınle ilgilenecek dedi.... doktor ve hastane çok önemlı aklında en ufak soru işareti varsa değiştirmeni tavsiye ederim ;)

canım ben femarayı iki ay kullandım şükür kist yapmadı... hemen olumsuz düşünme ... doktorun aklındakı ne bilemem ama genellıkle çatlatma iğneleri adetin 12. yada 13. günü vuruluyor... senı sadece öylesine kontrol amacı çağırmıstır... iki gün sonra tekrar git istersen .... ama bu sefer başka hastaneye git lütfen... ne bu ilgisizlik çok sasırdım doğrusu... ben de salı yada çarsamda çatlatma iğnesi olacagım ama doktorum yurt dışına çıkıyor, ama başka bir doktora not yazdı, muhakkak gel senınle ilgilenecek dedi.... doktor ve hastane çok önemlı aklında en ufak soru işareti varsa değiştirmeni tavsiye ederim :KK66:

Ya zaten devlet hastanesi diye böyle. Soru sordurmuyorlar bile. Zaten geçti artık bir hsfta sonra adet günüm gelicek. Adet olduktan sonra artık bir doktor bulayım diyorum bende.moralim bozuldu diye gitmedim.

Ya zaten devlet hastanesi diye böyle. Soru sordurmuyorlar bile. Zaten geçti artık bir hsfta sonra adet günüm gelicek. Adet olduktan sonra artık bir doktor bulayım diyorum bende.moralim bozuldu diye gitmedim.
cnm devlet hastanesine bu inferlite konusunda gitmeni hiç tavsiye etmem... biraz maddiyatı zorlayacak ama özle bir hastane, özel bir doktor en iyisi... bizim morale ve kafamızdakı soruları cevaplanmasına çok ihtiyacımız var... sen kendini üzme belkı bebeişin senınledir... adet olsan da üzülme iyi bir doktorla ihş bebişin olur ;) bol şanslar...

Arkadaşlar çok üzgünüm,

kızgınlıkla gitmemezlik yapma, bir hafta adetini de bekleme, belki büyümüştür yumurtalar ama kendi kendine çatlamazsa kist olabilir, olmasa bile neden riske atasın ki dediğin gibi bir sürü para bu ilaçlar, inşallah güzel sonuçlarını duyarız burdan, Allah yardımcımız olsun inşallah..

Haklısınız arkadaşlar. Böyle bişey yapcak insan değilim iki öksürsem doktora giden insanımdır ama o gün öyle şeyler yaşayınca ilgisizliklerinden bi sonuca varamadığım için, yani sorularımı bile cevaplamadılar çok moralim bozuldu oturdum ağladım hastanede sonra döndüm. Şimdi hastaneye gidiyorum 21. Gün tahlili ver dedi intertilite bölümü. O tahlili yaptırıp özele gidecem artık. Allah kimseyi düşürmesin.

Back