- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- 18
- Konu Sahibi Elizan-seyma
Ayyy inşaAllah ya kan vermiştim şimdi aldım sonuç 111 çıktıÇok heyecanlı sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşaAllah ya kan vermiştim şimdi aldım sonuç 111 çıktıÇok heyecanlı sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayy canım benim ne güzel bi mutluluktur bu yaaAyyy inşaAllah ya kan vermiştim şimdi aldım sonuç 111 çıktı
Amin inşallah sizin gebeliğinizde sağlıklı ilerlesin inşallahİnş. Tutar canım seninkide
İnşallah veririzİğne ne kullanıyorsunuz aynı mı sizinde. Beni 9. Gün çağırıyor bakacak gerek görürse 2 iğne daha vereceğim dedi. Sonra tekrar 12. Gün tekrar geleceksin dedi.Benim de adetimin 5.günü bugün başladım. Ama doktor kontrolüne 12. Gün gidicem. Hayırlı mutlu haberler veririz inşallah
İnşallahÇok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin canım
Bana geçen ay iğne vermedi, ilk aydan hormon yüklemesi yapmak istemiyorum kendi çatlayacak mı diye bakalım dedi. Çatladı kendiliğinden hepsi ama gebelik olmadı. Bu ay sanırım verecek iğne. Kontrole gittiğimde öğrenicemİnşallah veririzİğne ne kullanıyorsunuz aynı mı sizinde. Beni 9. Gün çağırıyor bakacak gerek görürse 2 iğne daha vereceğim dedi. Sonra tekrar 12. Gün tekrar geleceksin dedi.
Çatlatma iğnesi değil merional yumurta uyaran iğne verilmemiş galiba size sadece hapları yeterli görmüştür.Bana geçen ay iğne vermedi, ilk aydan hormon yüklemesi yapmak istemiyorum kendi çatlayacak mı diye bakalım dedi. Çatladı kendiliğinden hepsi ama gebelik olmadı. Bu ay sanırım verecek iğne. Kontrole gittiğimde öğrenicem
Yok hayır iğne verilmedi, sadece femara kullandım geçen ay. Bu ay da olmazsa süreç nasıl ilerler bilmiyorum artık. İğne daha etkiliymiş aslında öyle biliyorumÇatlatma iğnesi değil merional yumurta uyaran iğne verilmemiş galiba size sadece hapları yeterli görmüştür.
Çok güzel bi mutluluk Hamdolsun Açıkçası öyle kendini çok belli eden bi belirtim yoktu .Rüya gördüm demiştim ya ondan dolayı öylesine bi test yapayım dedim asla pozitif olacağını düşünmeden Hatta teste bakarken burun kıvırıp baktımAyy canım benim ne güzel bi mutluluktur bu yaa
Belirtilerin neydi peki?
İkimizde umutlu değildik desene hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişleri inş.Çok güzel bi mutluluk Hamdolsun Açıkçası öyle kendini çok belli eden bi belirtim yoktu .Rüya gördüm demiştim ya ondan dolayı öylesine bi test yapayım dedim asla pozitif olacağını düşünmeden Hatta teste bakarken burun kıvırıp baktım
Bence iğne için ısrar et bu sefer canımYok hayır iğne verilmedi, sadece femara kullandım geçen ay. Bu ay da olmazsa süreç nasıl ilerler bilmiyorum artık. İğne daha etkiliymiş aslında öyle biliyorum
İnşaAllah canım yaİkimizde umutlu değildik desene hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişleri inş.
Ya doktorculuk taslamak istemiyorum. Herkesin yumurta durumuna, yaşına, sağlık durumuna vs göre karar veriyorlardır mutlaka vardır bi sebebi.Bence iğne için ısrar et bu sefer canım
Evet bende böyle düşünüyorum sonuçta yumurtalar çok uyarılırsa kiste dönüşüyorlar doktor bunu düşünerek hareket ediyordur ..Ya doktorculuk taslamak istemiyorum. Herkesin yumurta durumuna, yaşına, sağlık durumuna vs göre karar veriyorlardır mutlaka vardır bi sebebi.
Tabiki vardır ama ben senden nerdeyse 10 yaş küçüğüm buna rağmen ilkin hemen iğne verdiler sen yaş olarak ta bence vakit kaybedilmiycek dönemdesin canımYa doktorculuk taslamak istemiyorum. Herkesin yumurta durumuna, yaşına, sağlık durumuna vs göre karar veriyorlardır mutlaka vardır bi sebebi.
Kuzum bunun yaşla alakası yok ki. Daha 20sinde pko lu olanlar var. Yumurta tembelliği olan var. Hiç tedavisiz 45inde tek seferde hamile kalan da var. Yumurta ve Rahim sağlığının ve durumunun yaşla bir ilgisi yok. Herkesin problemi farklı çözümü de farklı. İlla ki bizden daha iyi bildikleri şeyler vardır. Tabii ki merak ettikçe soruyorum ama diretmiyorum, illa bu olsun demiyorum. HayırlısıTabiki vardır ama ben senden nerdeyse 10 yaş küçüğüm buna rağmen ilkin hemen iğne verdiler sen yaş olarak ta bence vakit kaybedilmiycek dönemdesin canım
Evet hayırlısı canımKuzum bunun yaşla alakası yok ki. Daha 20sinde pko lu olanlar var. Yumurta tembelliği olan var. Hiç tedavisiz 45inde tek seferde hamile kalan da var. Yumurta ve Rahim sağlığının ve durumunun yaşla bir ilgisi yok. Herkesin problemi farklı çözümü de farklı. İlla ki bizden daha iyi bildikleri şeyler vardır. Tabii ki merak ettikçe soruyorum ama diretmiyorum, illa bu olsun demiyorum. Hayırlısı
Bence canım ilkin doktora gitArkadaşlar 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum 27 kasım gece ilişki oldu. İlişkiden bi kaç saat önce ateş basması oldu ve akıntı geldi. 28i 29a bağlayan gece sağ tarafım ağrıdı zaten sağda 1 yumurtam vardı sadece neyse ağrıdı ve kanama oldu öyle bir iki damla değil baya oldu azala azala 2günde bitti en son kahverengi pıhtılarda gelmişti. Bittikten sonra mide bulantısı kasık ağrısı yaşadım 2 günde o sürdü. Dün gece aniden geçmişti mide bulantısı bugün akşam 5 gibi geri başladı. Noluyor bana iğnenin etkilerimi bunlar bugün iğnenin 8. Günü. Böyle şeyler yaşayanlar bilgisi olanlar bişeyler yazsın lütfen çok takıyorum kafaya