Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Benim doktorum adet olmazsan 5 gün sonra kan testi yaptır gel dedi bencede adet geciksin sonra yıpratıcı oluyor yok değer düşük mü yok 2 katına çıktımı bence bekle adet gecikince yaptır

Ya aslında günüme 6 gün var ama arada adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor. Özellikle karnım sıkışınca

Ya aslında günüme 6 gün var ama arada adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor. Özellikle karnım sıkışınca
Benim de 6 gün var ve bende inanılmaz kasık agrisi çekiyorum ama yine de bekle derim çünkü bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir ılık duş al rahatlatıyor olmadı perşembe idrar testi yaparız

Tebrik ederim saglikla devam etsin insallah
İlk kez mi kullandiniz femerayi sorun neydi ve ne kadardir bekliyordunuz? Bize de umut olursaniz sevinirim

Benim de 6 gün var ve bende inanılmaz kasık agrisi çekiyorum ama yine de bekle derim çünkü bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir ılık duş al rahatlatıyor olmadı perşembe idrar testi yaparız
Ay bilmiyorum ya çok da umutlanmamaya çalışıyorum çünkü gün içinde sancım oluyor kaç gündür. Bazen birkaç dakika sürüyor bazen bıçak saplanır gibi olup geçiyor. Ben de anlam veremiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

Günaydın Yaby33,
Umarım senden de güzel haberler alacağız ben 24 saat sonra testi tekrarladım. İkinci çizgi daha koyulaştı . Bugün sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Hayırlısı..

Tebrik ederim saglikla devam etsin insallah
İlk kez mi kullandiniz femerayi sorun neydi ve ne kadardir bekliyordunuz? Bize de umut olursaniz sevinirim
Teşekkür ederim canım. Allah sana da sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Femarayı 3. kullanışım. Öncekiler tutmadı. Ben de pcos var. Yumurtlamıyorum, adetlerim düzensiz, ilk adet görmeye başladığımdan beri diyebilirim. Bebek istemeye başlayınca infertilite ye gittim. İlk tedavim olan aşılamada hamile kalmıştım (evliliğimin 3. yılı bitmişti) rahim ağzı yetmezliğinden 24. hafta erken doğum yaptım. Oğullarım doğduktan 8-10 saat sonra vefat ettiler. Sonra birçok aşılama girişimim oldu fakat yumurtalarım gonalf, fostimon vs iğnelerine aşırı tepki verince doktorlar aşılamayı hep iptal ettiler. 4,5 ya da 6 yumurtam döllenmesi uygun değildi. Geçen kış da femarayı duydum . Az ve kaliteli yumurta büyütüyormuş. Ve şimdi evliliğimde 5,5 yılı tamamladık.
Sağlıklı bir gebelik için ne gerekiyorsa onu yapmak istiyorum. Her şeyin hayırlısı.. bakalım.
Sen ne durumdasın ??

Günaydın Yaby33,
Umarım senden de güzel haberler alacağız ben 24 saat sonra testi tekrarladım. İkinci çizgi daha koyulaştı . Bugün sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Hayırlısı..
Süper çok sevindim bence doktor randevunuda al 1 haftaya keseyi de görürsün inşallah

Âmin ama dediğim gibi ben 5 defa gebelik geçirdim hiçbirinde çok özel belirtiler yaşamadım

Kizlarrrr adetime 4 gun var cok silik cikti gibi ignemindr 15.gunu

Eklentiler

• IMG-20190401-WA0009.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 95
Bence kan testi için bekle bat 5 6 gün geçsin hatta direk kese bile görünür 6 haftalık iken arttı mı azaldı mı stresini yaşamazsın

Ya ne sorucam. Ben geçen hafta Salı doktora gittiğimde önceki iki yumurtanın çatladığını sağda yeni büyüyen bir yumurta daha olduğunu söyledi. Acaba ilk ikisi olmasa da diğerinin çatlayıp döllenme ihtimali var mıdır. Öyleyse ben bi 2 hafta daha meraktayım çünkü geç döllenme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…