Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Sabah kontrole gitmiştim. 2 yumurta vardı biri sağda biri solda ikisi de çatlamış. Doktor rahim duvarı kalınlığı da çok güzel dedi. Çatlatma iğnesine gerek kalmadı. Şimdi 2 hafta bekliycez bakalım be olur 🙈 bana dua edin 🙏🏻

herkese merhaba,

tüm sayfaları okuduktan sonra aranıza katılmak istedim. ben de bir femara kullanıcısıyım, yaklaşık 4 yıldır evliyim. 13 aydır da bebek istiyoruz. vakit kaybetmemek için 6. aydan sonra acaba neden olmadı diye testlere başladım, en iyi hastanelerde saçma sapan teşhislerle hem vakit hem de nakit kaybettikten sonra içimi en çok sinen tek bir doktorla yola devam ediyorum. elimden geldiğince çok fazla araştırmamaya çalışıyorum çünkü başak burcu didikleyici yapım beni sürekli başka bir tarafa sürüklüyor...

Önce prolaktinim yüksekti (25 -45 arası değişiyor) bir dr ilaç dedi diğeri değil kullanma dedi profesörlere gittim ilaç kullanmamama kararı verildi.
Tiroit dendi, boşuna ilaç kullandığımla kaldım.
Sıra eşime geçti 4 farklı yerde 4 sperm testinde 4 ayrı sonuçla çok zor zamanlar yaşadık kime nasıl güveneceğimizi şaşırdık.
Bu arada bunların hepsi Türkiye'nin sözde "A"sınıfı hastanelerinden birinde yaşandı.
Sonrasında dediğim gibi tek doktorla devam etme kararı aldık, şu an sadece ona gidiyorum, kendi kliniği var ve ona güveniyorum.
Ona başladığımda rahim filmi çekildi. Şu an hamileliğe hiçbir engel olmadığını ve kendinden olması için 6 ay daha beklememizi söyledi. Bu arada birkaç ayı femarayla geçirelim dedi. Pko değilim, bilinen bir sorunumuz yok sadece 1 yılın sonunda hamile kalamayan%20lik şanssız gruptayım ben de...

Bizi neler bekliyor ben de bilmiyorum.
Gelişmeleri yazacağım, her şey hepimizin gönlünce olsun...

Evet normal ve kisa surede olmustu
Simdiyse 4. Yıla girdik yok yok:KK43:
Hmm olur insallah simdi ne tedavisi goruyosun ve ne zamandir istiyosun bebegin kac yasinda cok sordum ama ayni durumdayiz😀 merak ediyorum benim kizim 3 yasinda 1.5 senedir istiyoruz yok henuz c.ignesi ve klomenle olmustu minnosm 😍😍

Hmm olur insallah simdi ne tedavisi goruyosun ve ne zamandir istiyosun bebegin kac yasinda cok sordum ama ayni durumdayiz😀 merak ediyorum benim kizim 3 yasinda 1.5 senedir istiyoruz yok henuz c.ignesi ve klomenle olmustu minnosm 😍😍
Ben 4 yıldır istiyorum oglum 7 yaşında bi problem yok sözde
İlk defa femera kullandim bu ay ama hic biri catlamadi olmadi yani adet olmayi bekliyorum

kuzular sizce degerlerim nasil bi bilginiz varmi
Screenshot_20190328-103648.png

kuzular sizce degerlerim nasil bi bilginiz varmi Eki Görüntüle 2251817
  • Kadınlarda kaç olmalı (mIU/mL): bu lh yumurta catlama hormonu
    • Foliküler faz : 2.12 – 10.89 arasında
    • Siklus ortası tepe noktası : 19 – 103 arasında
    • Luteal faz : 1.2 – 12.89 arasında
    • Menopoz : 10.8 – 58.6 arasında olmalıdır.
Prolaktin sur hormonu prolaktin değeri, normalde 20 ng/ml'den (nanogram/mililetre) daha düşük,
Beta hgc gebelik.icin yok zaten o
FSH değeri 10un altında ise normal olduğu görülür
TSH bu
18 – 29 yaş0.4 – 2.34 mU/L

Estradiol bu
Kadınlarda:
  • Foliküler faz ortasında : 27 – 122 pg/ml
  • Periovüler faz (yumurtlamanın olduğu dönem): 95 – 433 pg/ml normal gozukuyo gibi bunlara bakilirsa doktor ne ddi peki?

• Kadınlarda kaç olmalı (mIU/mL): bu lh yumurta catlama hormonu
    • Foliküler faz : 2.12 – 10.89 arasında
    • Siklus ortası tepe noktası : 19 – 103 arasında
    • Luteal faz : 1.2 – 12.89 arasında
    • Menopoz : 10.8 – 58.6 arasında olmalıdır.
Prolaktin sur hormonu prolaktin değeri, normalde 20 ng/ml'den (nanogram/mililetre) daha düşük,
Beta hgc gebelik.icin yok zaten o
FSH değeri 10un altında ise normal olduğu görülür
TSH bu
18 – 29 yaş0.4 – 2.34 mU/L

Estradiol bu
Kadınlarda:
  • Foliküler faz ortasında : 27 – 122 pg/ml
  • Periovüler faz (yumurtlamanın olduğu dönem): 95 – 433 pg/ml normal gozukuyo gibi bunlara bakilirsa doktor ne ddi peki?
canim normal dedi gayet iyi dedi ama refarans araligina gorede fsh lh dusuk gorunuyo anlamadimki

Merhaba Kızlar,
Ben de femarayla tedavi gördüm. 3ünde de çatlatma iğnesi oldum. Bugün test günümdü. İdrar testi yaptım. Pozitif gözüküyor (resimdeki gibi) İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla kucağıma alırım bu kez. Allah isteyen, emek harcayan siz güzel insanlara da sağlıklı bebekler versin .. sevgiler

Eklentiler

• 7AB48B66-144B-42BA-AF5A-B6DC721CC0A5.jpeg
    7AB48B66-144B-42BA-AF5A-B6DC721CC0A5.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba Kızlar,
Ben de femarayla tedavi gördüm. 3ünde de çatlatma iğnesi oldum. Bugün test günümdü. İdrar testi yaptım. Pozitif gözüküyor (resimdeki gibi) İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla kucağıma alırım bu kez. Allah isteyen, emek harcayan siz güzel insanlara da sağlıklı bebekler versin .. sevgiler
Hayırlı olsun

Kızlar kan testini yumurta çatladıktan kaç gün sonra yaptırmak lazım
Benim doktorum adet olmazsan 5 gün sonra kan testi yaptır gel dedi bencede adet geciksin sonra yıpratıcı oluyor yok değer düşük mü yok 2 katına çıktımı bence bekle adet gecikince yaptır

Merhaba Kızlar,
Bugün tekrar test yaptın mı bu arada gecenin yarısı olunca benim için kısacık bir tebrik oldu. Tekrardan hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de en kısa sürede de nasip eder inşallah

X