- 26 Şubat 2019
- 29
- 10
- 30
Aynen valla yumurta oluştu 4.de 20 mm gebelik oluşmadı bu 5.oldu ignem dun oldum 21 mm ile inşallah olur bebislerimize kardeşBendensin benimde 2. Olmuyor 4. Yila girdik
Bu ay benimde femerada ilk ayim hayirlara çıksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla yumurta oluştu 4.de 20 mm gebelik oluşmadı bu 5.oldu ignem dun oldum 21 mm ile inşallah olur bebislerimize kardeşBendensin benimde 2. Olmuyor 4. Yila girdik
Bu ay benimde femerada ilk ayim hayirlara çıksın
Merhaba bende femara kullanmaya başladım sizde işe yaradı mıFemara kullanip hamile kalan ya da yeni kullanmaya baslayan arkadaslar hadi gelin dertleselim
Sonuç aldınız mı ilaçtanBanada dun verdi doktorum 2. Gunum daha..ilk kullanisim sonucunu bende cok merak ediyorum
İlk bebegin normal mi oldu ahh bu bebislerr bizi cok yordularrrBenim olmadi olan yumurtaların hic biri çatlamamış bu ay kirmiziyi görmeden sonucu aldim bile
Evet normal ve kisa surede olmustuİlk bebegin normal mi oldu ahh bu bebislerr bizi cok yordularrr
Hmm olur insallah simdi ne tedavisi goruyosun ve ne zamandir istiyosun bebegin kac yasinda cok sordum ama ayni durumdayiz merak ediyorum benim kizim 3 yasinda 1.5 senedir istiyoruz yok henuz c.ignesi ve klomenle olmustu minnosmEvet normal ve kisa surede olmustu
Simdiyse 4. Yıla girdik yok yok
Ben 4 yıldır istiyorum oglum 7 yaşında bi problem yok sözdeHmm olur insallah simdi ne tedavisi goruyosun ve ne zamandir istiyosun bebegin kac yasinda cok sordum ama ayni durumdayiz merak ediyorum benim kizim 3 yasinda 1.5 senedir istiyoruz yok henuz c.ignesi ve klomenle olmustu minnosm
Catlama ignesi olmuyomusun catlamiyosa zaten dollenemezBen 4 yıldır istiyorum oglum 7 yaşında bi problem yok sözde
İlk defa femera kullandim bu ay ama hic biri catlamadi olmadi yani adet olmayi bekliyorum
Biliyorum cnm doktorum uygun gormedi iğneyiCatlama ignesi olmuyomusun catlamiyosa zaten dollenemez
Diger ay belki degisir hayirlisi olsun insalllahBiliyorum cnm doktorum uygun gormedi iğneyi
kuzular sizce degerlerim nasil bi bilginiz varmi Eki Görüntüle 2251817
18 – 29 yaş | 0.4 – 2.34 mU/L |
canim normal dedi gayet iyi dedi ama refarans araligina gorede fsh lh dusuk gorunuyo anlamadimkiProlaktin sur hormonu prolaktin değeri, normalde 20 ng/ml'den (nanogram/mililetre) daha düşük,
- Kadınlarda kaç olmalı (mIU/mL): bu lh yumurta catlama hormonu
- Foliküler faz : 2.12 – 10.89 arasında
- Siklus ortası tepe noktası : 19 – 103 arasında
- Luteal faz : 1.2 – 12.89 arasında
- Menopoz : 10.8 – 58.6 arasında olmalıdır.
Beta hgc gebelik.icin yok zaten o
FSH değeri 10un altında ise normal olduğu görülür
TSH bu
18 – 29 yaş 0.4 – 2.34 mU/L
Estradiol bu
Kadınlarda:
- Foliküler faz ortasında : 27 – 122 pg/ml
- Periovüler faz (yumurtlamanın olduğu dönem): 95 – 433 pg/ml normal gozukuyo gibi bunlara bakilirsa doktor ne ddi peki?
Hayırlı olsunMerhaba Kızlar,
Ben de femarayla tedavi gördüm. 3ünde de çatlatma iğnesi oldum. Bugün test günümdü. İdrar testi yaptım. Pozitif gözüküyor (resimdeki gibi) İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla kucağıma alırım bu kez. Allah isteyen, emek harcayan siz güzel insanlara da sağlıklı bebekler versin .. sevgiler
Benim doktorum adet olmazsan 5 gün sonra kan testi yaptır gel dedi bencede adet geciksin sonra yıpratıcı oluyor yok değer düşük mü yok 2 katına çıktımı bence bekle adet gecikince yaptırKızlar kan testini yumurta çatladıktan kaç gün sonra yaptırmak lazım
Bugün tekrar test yaptın mı bu arada gecenin yarısı olunca benim için kısacık bir tebrik oldu. Tekrardan hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de en kısa sürede de nasip eder inşallahMerhaba Kızlar,
Ben de femarayla tedavi gördüm. 3ünde de çatlatma iğnesi oldum. Bugün test günümdü. İdrar testi yaptım. Pozitif gözüküyor (resimdeki gibi) İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla kucağıma alırım bu kez. Allah isteyen, emek harcayan siz güzel insanlara da sağlıklı bebekler versin .. sevgiler