peki sen neler yapıyorsun canım benim bulunduğum muhit yürüyüş ya da egzersiz için hiç müsait değil ben evde yapmaya çalışıcam , uyguladığın bir diyet var mı. ben dün biraz araştırdım pcolular için bir seferlik kilo vermek yerine beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştirmeleri öneriliyor oda biraz zaman alıcak benim için hemen olacak birşey değil ama en sağlıklısı bu bencede zamanla ama sağlıklı bir şekilde zayıflamak.Ben de 60 kilo civarıyım doktorum bana da aslında kilo sorunun yok ama pko yu hafifletmenin tek yolu kilo vermektir dedi. Bir de düzenli egzersiz önerdi. Metabolizmayı hızlandırmak gerekiyormuş yoksa yumurtalıklar üzerindeki baskı ortadan kalkmıyormuş
peki sen neler yapıyorsun canım benim bulunduğum muhit yürüyüş ya da egzersiz için hiç müsait değil ben evde yapmaya çalışıcam , uyguladığın bir diyet var mı. ben dün biraz araştırdım pcolular için bir seferlik kilo vermek yerine beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştirmeleri öneriliyor oda biraz zaman alıcak benim için hemen olacak birşey değil ama en sağlıklısı bu bencede zamanla ama sağlıklı bir şekilde zayıflamak.Ben de 60 kilo civarıyım doktorum bana da aslında kilo sorunun yok ama pko yu hafifletmenin tek yolu kilo vermektir dedi. Bir de düzenli egzersiz önerdi. Metabolizmayı hızlandırmak gerekiyormuş yoksa yumurtalıklar üzerindeki baskı ortadan kalkmıyormuş
peki sen neler yapıyorsun canım benim bulunduğum muhit yürüyüş ya da egzersiz için hiç müsait değil ben evde yapmaya çalışıcam , uyguladığın bir diyet var mı. ben dün biraz araştırdım pcolular için bir seferlik kilo vermek yerine beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştirmeleri öneriliyor oda biraz zaman alıcak benim için hemen olacak birşey değil ama en sağlıklısı bu bencede zamanla ama sağlıklı bir şekilde zayıflamak.
Bende beyaz unla ilgili olan herşeyi cıkarttım hayatımdan tam buğday ekmeği yiyorum oda bi kaç dilim gün içinde birde cubuk tarcın ve elma detoksu yapıyorum bakalım sonuçlar nasıl olacak :)Canım ben makarna pilav hiç yemiyorum. Ekmek günde en fazla 2 dilim yiyorum. Protein çok tüketmeye çalışıyorum. Matcha çayı aldım metabolizmayı hızlandırmak için onu yemekten sonra içiyorum zaten onu içtikten iki saat sonra yediklerin yokonun dışında yürümeye çalışıyorum. Eğer dışarı çıkamıyorsan ‘walk at home’ diye bir şey var youtube da arat onu evde yapabilirsin evde
HAYIR GENELDE HEP ÖYLE VERİYORLAR BENDE 5 GÜN SABAH AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDE İKİ KERE KULLANDIM.Merhaba bizde 4 yıldır bebek istiyoruz bi düşüğüm var. Klomen menogon kullandım ama sonuç alamadım. Şimdi doktor değiştirdim, 49 kiloyum pco teşhisi koydu. Femara başlattı bugün başlayacağım ama günde 2 tane 10 gün kullanacaksın dedi. Fazla değilmi sizce aklıma takıldı
Teşekkür ederim inşallah herkese hayırlı sonuçlar, eczacı 5 gün doktor 10 gün deyince kafam karıştıHAYIR GENELDE HEP ÖYLE VERİYORLAR BENDE 5 GÜN SABAH AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDE İKİ KERE KULLANDIM.
ARAMIZA HOŞGELDİN İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN :)
Bendensin benimde 2. Olmuyor 4. Yila girdikkızlar bende yeni basladim femaraya 3 yasinda kizim var klomen ve c.iğnesi ile oldu ikinciyi istiyoruz 1 yildir klomendn 3 kere denedik olmadi femaraya gectik bu ay
Merhaba bizde 4 yıldır bebek istiyoruz bi düşüğüm var. Klomen menogon kullandım ama sonuç alamadım. Şimdi doktor değiştirdim, 49 kiloyum pco teşhisi koydu. Femara başlattı bugün başlayacağım ama günde 2 tane 10 gün kullanacaksın dedi. Fazla değilmi sizce aklıma takıldı
Çok sevindim senin adına inşaAllah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün :) Dualarım seninle inşaAllah :)Kuzulaar ben geldiiiiim. Doktora gittim bugün aylar sonra ilk defa büyüyen yumurta gördükBiri 8 mm dedi diğeri tam benim istediğim büyüklükte dedi ama ben o sırada şoktan ağladığım için büyük olan ne kadar duyamadım Perşembe günü tekrar doktora gideceğim bana çok dua edin olur mu. İnşallah bu ay olur artık
Ben 2 ay önce klomen+femara kullandım yumurta oluşmadı. Bu ay doktorum son kez femara deneyelim olmazsa rahim filmi çektirip iğneyle büyütmeye çalışalım dedi. Çok şükür bu ay yumurta gördük. Bana doktorum femara nın yanında pholicaps diye bir ilaç verdi biraz pahalı ama çok faydalı bir ilaçmış. Folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı kat kat arttırıyormuş. Aynı zamanda yumurta büyüdüğünde çatlamasına da yardımcı oluyormuş. Perşembe günü tekrar gidicem dün gittiğimde daha çatlama aşamasında değil dedi. Bir gelişme olursa size hemen haber veririmkızlar femera kullanıp hamiş olan varmı aranızda. ben beş ay klomen kullandım yumurta her ay elde ettik ama gebelik oluşmadı. femera merak ediyorum.bugun adetim in ilk günü
ayyy hadi inşallah iyi haber alırsın. benim klomenla en son 4 yumurtam olmuştu sonuçta tutmadı.yine ne etcem.ben ya uffBen 2 ay önce klomen+femara kullandım yumurta oluşmadı. Bu ay doktorum son kez femara deneyelim olmazsa rahim filmi çektirip iğneyle büyütmeye çalışalım dedi. Çok şükür bu ay yumurta gördük. Bana doktorum femara nın yanında pholicaps diye bir ilaç verdi biraz pahalı ama çok faydalı bir ilaçmış. Folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı kat kat arttırıyormuş. Aynı zamanda yumurta büyüdüğünde çatlamasına da yardımcı oluyormuş. Perşembe günü tekrar gidicem dün gittiğimde daha çatlama aşamasında değil dedi. Bir gelişme olursa size hemen haber veririmbu arada ben bu ay lh düşürmek için hayıt ve testere dişli aslan pençesi çayı da içtim. Ne bulduysam içmişim