Femara kullananlar ve hamile kalanlar

İlacın 8.günü adetimin 10.günü oluyo canım benim genelde 13 14 15. Günlerde çatlıyo senin erken oluyormuş..ben kontrol sonrası salı günü gidebilirim anca o zaman yapılır çatlama iğnesi tabi zaman ne gösterecek bilemem nasip:)
Ben ilacin bittigi ertesi gun gitmistim doktora adetimin de 10. gunuydu ve o gun catlatma ignesi olmustum bence gec kalma yumurtalar fazla buyurse kalitesiz oluyo catlasa bile olmaz erkenden git baksin istenilen boyuta gelmediyse bir iki gun sonra gel der zaten

İlacın 8.günü adetimin 10.günü oluyo canım benim genelde 13 14 15. Günlerde çatlıyo senin erken oluyormuş..ben kontrol sonrası salı günü gidebilirim anca o zaman yapılır çatlama iğnesi tabi zaman ne gösterecek bilemem nasip:)
Ben 26 gunde bi adet oluyorum ondan erken büyüyüp catliyo galiba aynen nasip kismet artık:)

Adet mi oldun cnm
Yok tatlım kasik cektirmeyi yapmıştım mayısta onun üstüne hala kalamadim onu dedim hazır burdasın bi bakarmsn kuzum üstteki 6. Gün alttaki bugün 10.gun
Screenshot_20181010-165727.png

Ben ilacin bittigi ertesi gun gitmistim doktora adetimin de 10. gunuydu ve o gun catlatma ignesi olmustum bence gec kalma yumurtalar fazla buyurse kalitesiz oluyo catlasa bile olmaz erkenden git baksin istenilen boyuta gelmediyse bir iki gun sonra gel der zaten
Canım zaten adetimin 10. Günü kontrole gidecem bu cumartesiye denk geliyo..hemde amh değerim çıkacak inşallah güzel olurda değeri..ama 10.günü catlayacagini sanmıyorum benim için erken 13. Gün felan çalıyor genelde

Yok tatlım kasik cektirmeyi yapmıştım mayısta onun üstüne hala kalamadim onu dedim hazır burdasın bi bakarmsn kuzum üstteki 6. Gün alttaki bugün 10.gunEki Görüntüle 2196726
Cnm 6.gunki kesin catlatma ignesinin etkisi 10. Gun de siliklesmis yine igne etkisi olabilir emin olmak icin 12. Gun bak bir daha cnm

Yok tatlım kasik cektirmeyi yapmıştım mayısta onun üstüne hala kalamadim onu dedim hazır burdasın bi bakarmsn kuzum üstteki 6. Gün alttaki bugün 10.gunEki Görüntüle 2196726
6.gün ignenin etkisi..10. Gun de silik ama ignenin etkiside olabilir..sen yine 12. Gunu bekle cnm ozozefenin dediği gibi..inşallah vardir

Inşallah nasibinde vardır cnm duamdasin
Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi

X