Igne olduysan 12. 13. gun genelde cikiyo idrar testinde ben 2 gebeligimi o sekilde öğrendim..eger igne olmadıysan yumurtanin catlama zamanindan emin oldugun gunden itibaren 10 gun say ve test yap cnmKizlar simdi ben ne zaman test yapsam belli olur
Ama yinede en iyisi adeti beklemekKizlar simdi ben ne zaman test yapsam belli olur
İğnemide oldum bugün 24mm olmuş yumurta çok iyi dedi doktorum.. İnşallah bu sefer sonuç güzel olur. Ben test yapmayı düşünmüyorum adetimi beklicemHadi hayirlisi cnm bizde bekleyenlerdeniz
Daha önce farklı senelerde 2 kere klomen kullandım. Bu ay famera başladı doktorum. Ovitrelle iğnesinise yaptı doktorum 24mm olmuş yumurta çok iyi dedi. İnşallah Allahım bu son olsun. 3 yıllık evliyim bu arada sizin durumlar nedir kaç kere kullandınız famerayıHos geldin cnm hayirlisi olsun hakkinda ve hakkimizda ilk kullanisin mi ne kadardir bebek istiyosunuz
Sayiyorum ama cnmIgneyi yaptigimiz gunu sayiyor muyuz kizlar
Hadi hayirlisi cnm benimde 23 mmdi catlattigimizdaİğnemide oldum bugün 24mm olmuş yumurta çok iyi dedi doktorum.. İnşallah bu sefer sonuç güzel olur. Ben test yapmayı düşünmüyorum adetimi beklicem
Insallah son tedavin olur cnm..Ben 6 kere klomen kullandim bu ay ilk defa femara kullandim..6 yillik evliyim artik bebis olmali tam zamank :))Daha önce farklı senelerde 2 kere klomen kullandım. Bu ay famera başladı doktorum. Ovitrelle iğnesinise yaptı doktorum 24mm olmuş yumurta çok iyi dedi. İnşallah Allahım bu son olsun. 3 yıllık evliyim bu arada sizin durumlar nedir kaç kere kullandınız famerayı
ne guzel heyecanlar dimi rabbim yuzumuzu guldurur insallah bugünün cumanin hürmetineAyyy ben heyecanlandım bugün 3. Gün ilacın 2 gün sonra bitiyor çarşamba doktora gidicem 10. Gün oluyor bakalım ne diycek
Yaaa benim igneyi erken mi yaptik dersiniz 3 yumurta biri 18mm ikisi 19 mmdiHadi hayirlisi cnm benimde 23 mmdi catlattigimizda
Yumurtan solda miydi cnm benim cok agrim olmadi hafif ara ara. Kasik agrin siddetli degilse korkma catladiktan sonra bosalan sivi iliskiyle agri yapar Bende de oluyo aradaIgne olali 3 gun olmus bile..zaman ne hizli geciyo şu 7 gunde bi geçse..yarin tekrar kontrolüm var bakilicak catlamismi yumurta diye..bayagi sanci cektim çatlamıştır buyuk ihtimal..ve iliskiden sonra kasik agriniz oldu mu kizlar benim sol kasigimda agrim var
Hadi hayirlisi olsun insallah bakalim ilk guzel haber kimden gelecekİğnemide oldum bugün 24mm olmuş yumurta çok iyi dedi doktorum.. İnşallah bu sefer sonuç güzel olur. Ben test yapmayı düşünmüyorum adetimi beklicem
Yok cnm erken deil benimde 18 mmde catlaticakti ama rahim duvari ince oldugu icin bu kadar bekledik..Yaaa benim igneyi erken mi yaptik dersiniz 3 yumurta biri 18mm ikisi 19 mmdi
Evet cnm soldaydi zaten 1 tane yumurtam vardi..cok siddetli deil rahatsizlik veriyo sadece..Yumurtan solda miydi cnm benim cok agrim olmadi hafif ara ara. Kasik agrin siddetli degilse korkma catladiktan sonra bosalan sivi iliskiyle agri yapar Bende de oluyo arada
Yaa birinden biri dollense bariYok cnm erken deil benimde 18 mmde catlaticakti ama rahim duvari ince oldugu icin bu kadar bekledik..
Bir iki gune gecer cnm akintin falan var miEvet cnm soldaydi zaten 1 tane yumurtam vardi..cok siddetli deil rahatsizlik veriyo sadece..
Hemde nasıl anlatamam yeminle hani bir ilacı insan bukadar hevesle nasıl içer ve o ilacın ona bebegini getireceğini düşünmek ve evvel allahın izni ile tabikide herşeyiyle çok güzel duygu ya yasarim insallah yeniden ben sen ve isteyennnnnnnne guzel heyecanlar dimi rabbim yuzumuzu guldurur insallah bugünün cumanin hürmetine
Senin sansin daha cok 3 yumurtadan insallah biri dollenir..akintim dun coktu bugun fazla yok dun catladi buyuk ihtimal..Bir iki gune gecer cnm akintin falan var mi