Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Hos geldin cnm hayirlisi olsun hakkinda ve hakkimizda ilk kullanisin mi ne kadardir bebek istiyosunuz
Daha önce farklı senelerde 2 kere klomen kullandım. Bu ay famera başladı doktorum. Ovitrelle iğnesinise yaptı doktorum 24mm olmuş yumurta çok iyi dedi. İnşallah Allahım bu son olsun. 3 yıllık evliyim bu arada sizin durumlar nedir kaç kere kullandınız famerayı

Insallah son tedavin olur cnm..Ben 6 kere klomen kullandim bu ay ilk defa femara kullandim..6 yillik evliyim artik bebis olmali tam zamank :))

Igne olali 3 gun olmus bile..zaman ne hizli geciyo şu 7 gunde bi geçse..yarin tekrar kontrolüm var bakilicak catlamismi yumurta diye..bayagi sanci cektim çatlamıştır buyuk ihtimal..ve iliskiden sonra kasik agriniz oldu mu kizlar benim sol kasigimda agrim var

Yumurtan solda miydi cnm benim cok agrim olmadi hafif ara ara. Kasik agrin siddetli degilse korkma catladiktan sonra bosalan sivi iliskiyle agri yapar Bende de oluyo arada

Yumurtan solda miydi cnm benim cok agrim olmadi hafif ara ara. Kasik agrin siddetli degilse korkma catladiktan sonra bosalan sivi iliskiyle agri yapar Bende de oluyo arada
Evet cnm soldaydi zaten 1 tane yumurtam vardi..cok siddetli deil rahatsizlik veriyo sadece..

ne guzel heyecanlar dimi rabbim yuzumuzu guldurur insallah bugünün cumanin hürmetine
Hemde nasıl anlatamam yeminle hani bir ilacı insan bukadar hevesle nasıl içer ve o ilacın ona bebegini getireceğini düşünmek ve evvel allahın izni ile tabikide herşeyiyle çok güzel duygu ya yasarim insallah yeniden ben sen ve isteyennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…