Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Hemde nasıl anlatamam yeminle hani bir ilacı insan bukadar hevesle nasıl içer ve o ilacın ona bebegini getireceğini düşünmek ve evvel allahın izni ile tabikide herşeyiyle çok güzel duygu ya yasarim insallah yeniden ben sen ve isteyennnnnnn
Evet hersey bebek olsun diye ilaci seve seve içtik igneyi bilerek isteyerek dualarla vurdurduk..sonunda insallah bebeklerimiz gelir :))

Igne olduysan 12. 13. gun genelde cikiyo idrar testinde ben 2 gebeligimi o sekilde öğrendim..eger igne olmadıysan yumurtanin catlama zamanindan emin oldugun gunden itibaren 10 gun say ve test yap cnm

15 eylülde cift çizgi yakalamıştım canım ovulasyonda çarşamba günü testte göre çatlamış demişti hangi günden sayacağım ki ben acaba bende igne olmadı

sizlerden inşallah güzel haberler alırım kızlar benden umut yok benim aşırı gaz sorunum kasık bölümde şişlik bel agrısı ben hasta olucam gibi :KK43:

15 eylülde cift çizgi yakalamıştım canım ovulasyonda çarşamba günü testte göre çatlamış demişti hangi günden sayacağım ki ben acaba bende igne olmadı
O zaman 16 eylulden hesapla cnm catladigi günü..yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra adet olunur normalde..yani bugun 6.ci gun..fazla mi hesap yaptik ne :)) olumlu dusun olumlu olsun adetle gebelik belirtileri ayni..

O zaman 16 eylulden hesapla cnm catladigi günü..yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra adet olunur normalde..yani bugun 6.ci gun..fazla mi hesap yaptik ne :)) olumlu dusun olumlu olsun adetle gebelik belirtileri ayni..

canım bat tarihim 31 agustos tu ama 6.gün oluyo şuanlık evet :)

Ben de gunde en fazla 2 hamile kaldigimi ogrendigim an agzima bile surmicem ki kizima hamile kalmadan once birakmistim ve kac sene icmedim simdi yine birakicam
Aynen cnm insallah bi tiksinti gelir de hic icmem vesile olur esimede banada bırakmamız icin..tabiki gebeligi ogrenir ogrenmez agzima bile sürmem..cok tanidigim var hamileyken emzirirken icen..kiziyorrum ama nafile..

Ben iki defa femarayla hamile kaldım. Doktor kontrolünde aldım ama yumurtlama takibine gitmedim. İlki dış gebelik oldu. Şimdi yine femara sayesinde oldu pazartesi günü Allah nasip ederse görmeye gidicez. Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar. Bizim için dua edin :)
Mrb cnm femarayla hamile kalmistin gordun mu bebegini

X