- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Kalçadan da olmuyomu bu iğne illa göbektenmi olcakHayirlisi olsun insallah..guzel dusunelim guzel olsun:)) evet ben yaptim cnm 6.ci ignem eger gebelik olursada igne kullanma ihtimalim var korkmuyorum
Drum gobekten daha etkili oldugu icin gobekten yap diyo..hee catlatma ignesinin kalcadan yapilanida var galiba prenly mi neydi adi..kontol bi daha cumartesi gidicem catladigini kontrol etmek icin..sonrasi allah kerim artik :))Kalçadan da olmuyomu bu iğne illa göbektenmi olcak
Evet cnm gobekten daha etkili oluyomus..rabbim hepimize nasip eder insallahBen de gobekten yapildim yapan hemsire hamileydi gobekten yapalim daha etkili olur dedi oyle yapti
Amiiiiiin insallahEvet cnm gobekten daha etkili oluyomus..rabbim hepimize nasip eder insallah
Insallah olmazsin cnm ikinci bir tedaviye gerek kalmaz
Oto şükür kuzum bugün ilacın 2. Günü ve bugün bir haber aldım eltim hamileymiş henne bebeği 3 buçuk aylik
Ben de ayni gun bekliyorum adet olmamayi bekliyorum surekli ac karnimda gaz hareketlenmeleri gibi hareketlenmeler ve az akinti disinda baska bisey yokiyi canım senden naber şuanlık bir durum yok öyle devam hayata bel agrısıyla başım belada :) senden naber
Oto şükür kuzum bugün ilacın 2. Günü ve bugün bir haber aldım eltim hamileymiş henne bebeği 3 buçuk aylik
Inşallah canımrabbim sanada nasip eder tez zamanda canım inşallah
Benim eltim de hamile o baya oldu da bir de ust kat komsum onu yeni ogrendim ve surpriz oldu demezler mi nasil surpriz oluyo Ben de anlamiyom hamile kalinca Ben de sanki ne zamandir istemiyomusuz gibi surpriz oldu dicem herkeseOto şükür kuzum bugün ilacın 2. Günü ve bugün bir haber aldım eltim hamileymiş henne bebeği 3 buçuk aylik
Cnm icimden Sen hamilesin gibi bisey geciyokızlar bu bel agrısı nedir ya ben normalde bu kadar yaşamazdım oturamıyorum ya karın altımda sertlik var belim yarıyolar sanki ya
Keşke bizede sürpriz olsa ya ama nerddeeeeBenim eltim de hamile o baya oldu da bir de ust kat komsum onu yeni ogrendim ve surpriz oldu demezler mi nasil surpriz oluyo Ben de anlamiyom hamile kalinca Ben de sanki ne zamandir istemiyomusuz gibi surpriz oldu dicem herkese
Benim eltim de hamile o baya oldu da bir de ust kat komsum onu yeni ogrendim ve surpriz oldu demezler mi nasil surpriz oluyo Ben de anlamiyom hamile kalinca Ben de sanki ne zamandir istemiyomusuz gibi surpriz oldu dicem herkese
Iyi gidiyo cnm acayip siskinim karnim patlicak gibi
Cnm icimden Sen hamilesin gibi bisey geciyo
Inanirim benimde gorumcem 4.5 aylik hamileydi bana soylediklerinde..niye uzulurmusum diye soylememislermis mis mis tmOto şükür kuzum bugün ilacın 2. Günü ve bugün bir haber aldım eltim hamileymiş henne bebeği 3 buçuk aylik