Bende ole dicem ay korunuyordum oluvermiş tuhh :))Benim eltim de hamile o baya oldu da bir de ust kat komsum onu yeni ogrendim ve surpriz oldu demezler mi nasil surpriz oluyo Ben de anlamiyom hamile kalinca Ben de sanki ne zamandir istemiyomusuz gibi surpriz oldu dicem herkese
sagol canim seni sormali asil
Bende ole dicem ay korunuyordum oluvermiş tuhh :))
Iyi cok sukur cnm cok heyecanliyim Ben bu ay yaa niyeysesagol canim seni sormali asil
Evet esim ve annem biliyor baska kimseye demedim..aynen yoksa herkes sorar oldu mu olmadı mi diye bende hic gelemem..eger olursa 3 4 ay ailelere kimseye soylemek istemiyorum..evet evet :) nasıl oldu anlamadık yaa falan ama kızlar size tavsiyem tedavi sürecindede olsanız eşinizden başka kimse bilmesin bence bana soranlara şuanlık düşünmüyoruz falan diyorum yoksa ağızları susmaz yani aaa olmuyormu falan kaldıramam açıkcası
Guzel haberler gelicek insallah ondan bu heycan :))Iyi cok sukur cnm cok heyecanliyim Ben bu ay yaa niyeyse
sen kac senelik.evlisin hic cocugun oldimu merak ettim gizzz:)Evet esim ve annem biliyor baska kimseye demedim..aynen yoksa herkes sorar oldu mu olmadı mi diye bende hic gelemem..eger olursa 3 4 ay ailelere kimseye soylemek istemiyorum..
Insallah yaaa bakalim 1 haftaya belli olurGuzel haberler gelicek insallah ondan bu heycan :))
6 yillik evliyim cnm subatta 7ye gircez insallah bebisle beraber gireriz :) 2 gebeligim oldu biri 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldum biride kimyasal oldu malsef.sen kac senelik.evlisin hic cocugun oldimu merak ettim gizzz:)
Hadi insallah ignenin kacinci gunu bugun cnmInsallah yaaa bakalim 1 haftaya belli olur
inisAllah canim Rabbim olmayanlara annelik duygusunu tattirsin. benim bir tane var sukur he cok mu istiyorum evet hemde cokkk. kismet bu isler kafayada takmamak lazim ama insaniz iste gonul ve akil farkli seyler soylerse akil gonulu dinler .6 yillik evliyim cnm subatta 7ye gircez insallah bebisle beraber gireriz :) 2 gebeligim oldu biri 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldum biride kimyasal oldu malsef.
Evet insaniz ve doyumsuzuz..hep dua ediyorum sonunada hayirlisiyla olsun diyorum..isteyen hak eden herkes anne olsun 2 3 4 cocuk versin allah :))inisAllah canim Rabbim olmayanlara annelik duygusunu tattirsin. benim bir tane var sukur he cok mu istiyorum evet hemde cokkk. kismet bu isler kafayada takmamak lazim ama insaniz iste gonul ve akil farkli seyler soylerse akil gonulu dinler .
dua canim dua dua et demekki hamile kalabiliyorsun buda bisey..
inisAllahh cok guzel haberlerle gelirsin canim
13unde oldum o gunu sayarsak 8.gunHadi insallah ignenin kacinci gunu bugun cnm
Hos geldin cnm hayirlisi olsun hakkinda ve hakkimizda ilk kullanisin mi ne kadardir bebek istiyosunuzBende bu ay kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumoşların durumu ne
Bende bu ay kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumoşların durumu ne
Hadi hayirlisi cnm bizde bekleyenlerdenizBende bu ay kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumoşların durumu ne
4 5 gun sonra belli olur allahin izniyle insallahb13unde oldum o gunu sayarsak 8.gun
oyle hemen cikmaz dur gunun gecikecek.Kizlar simdi ben ne zaman test yapsam belli olur