Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Benim eltim de hamile o baya oldu da bir de ust kat komsum onu yeni ogrendim ve surpriz oldu demezler mi nasil surpriz oluyo Ben de anlamiyom hamile kalinca Ben de sanki ne zamandir istemiyomusuz gibi surpriz oldu dicem herkese
Bende ole dicem ay korunuyordum oluvermiş tuhh :))

Bende ole dicem ay korunuyordum oluvermiş tuhh :))

evet evet :) nasıl oldu anlamadık yaa falan ama kızlar size tavsiyem tedavi sürecindede olsanız eşinizden başka kimse bilmesin bence bana soranlara şuanlık düşünmüyoruz falan diyorum yoksa ağızları susmaz yani aaa olmuyormu falan kaldıramam açıkcası

Evet esim ve annem biliyor baska kimseye demedim..aynen yoksa herkes sorar oldu mu olmadı mi diye bende hic gelemem..eger olursa 3 4 ay ailelere kimseye soylemek istemiyorum..

6 yillik evliyim cnm subatta 7ye gircez insallah bebisle beraber gireriz :) 2 gebeligim oldu biri 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldum biride kimyasal oldu malsef.
inisAllah canim Rabbim olmayanlara annelik duygusunu tattirsin. benim bir tane var sukur he cok mu istiyorum evet hemde cokkk. kismet bu isler kafayada takmamak lazim ama insaniz iste gonul ve akil farkli seyler soylerse akil gonulu dinler .
dua canim dua dua et demekki hamile kalabiliyorsun buda bisey..
inisAllahh cok guzel haberlerle gelirsin canim

Evet insaniz ve doyumsuzuz..hep dua ediyorum sonunada hayirlisiyla olsun diyorum..isteyen hak eden herkes anne olsun 2 3 4 cocuk versin allah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…