Femara kullananlar ve hamile kalanlar

saol canım hep beraber güzel haberler alalım inşallah için rahat olsun büyüyecek bende hepinize dua ediyorum benim aşırı derece belim koparcasına agrıyo ya
Yaaa bende de hicbir sey yok bu ay goguslerim falan bile sismedi neden acaba ama hep aclik hissim var ve de midem yaniyo senin bel agrin olur muydu onceden

Doktoru aradım sordum canlar adetin 10.gunu gel dedi 5 gün kullan öyle gel dedi dua edin nolur büyüsün yumuslar tutsun bu ay kızlar bende size duacıyım gonlunuzdekini rabbim nasip eylesin insallah hepimize ozozefe ozozefe M museda11 E Eren61 ve diğer bayanlar
amin sagolasin ben ilac kullanmiyorum dedm ya ozoz la muhabbet ettim kaldim takipte oyuzden ilac hakkinda bilgim yok kizlar bilesinizz yani

Yaaa bende de hicbir sey yok bu ay goguslerim falan bile sismedi neden acaba ama hep aclik hissim var ve de midem yaniyo senin bel agrin olur muydu onceden

Ya böle bel agrısı yaşamıyordum hasta olunca oluyordu karnımın altı şiş gibi belim sürekli agrıyo bilmiyorum goguslerım acıyo anlam veremedim karında şişlik var

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 hadi hayirlisi cnm bugun 3.gunundu yanlis hatirlamiyorsam bugun baslayip 5 gun icin adetinin 10.gunu gideceksin ki yumurtalar catlayacak olgunluga gelsin duruma gore igneyle catlatir ilaci Ben de 115 tlye almistim baska ilac verdi mi
Amin kuzum hayırlısı insallah evet konustum doktorumda dedi adetin 10.gunu mutlaka gel diye yok canm başka ilaç vermedi bugün 3. Gun. Evet doğru hattliyosun yok tatlım vermedi başka ilaç insallah tutar bu ay ya

Bugun yine kontrol oldum..23 mm yumurtam..
7.9 rahim duvari uygun dedi catlatmak icin ovitrelle verdi vurulucam birazdan..ama cok umutsuzum icimden bi his tutmicak diyo :KK43:(
Yaaa niye boyle yapiyosunuz birbirimize destek olalim birbirimizi yureklendirelim hamileyiz gibi davranalim kendimize olmayacak gibi degil

Kızlarrr doktordan geliyorum baktı anlattım kan verdim hormon için 4 te ariycam ona göre femara al günde 1 tane 5 gün iç kızlar sizde femarayi 100 küsür lirayami aldniz devlet ödemiyormuş demekki çok iyi bir ilaç ki klomen gibi degil ha bide 5 gün kullan 10.gun gel dedi adetin 10.gunu heralde demi kızlar sizdemi öyle yaptnzz
115 tl cnm devlet odemiyor evet daha iyiymis klomenden..bende ayni senin gibi kullandim..

Yaaa niye boyle yapiyosunuz birbirimize destek olalim birbirimizi yureklendirelim hamileyiz gibi davranalim kendimize olmayacak gibi degil
Ozozefe ne bilim igne olmicam diye kendimi sartlandirdim ya heralde ondan umitsizlestim..allahtan tabiki umit kesilmez..rabbim insallah hepimize nasip eder bu ay mujdeli haberler aliriz sirasiyla..

Ozozefe ne bilim igne olmicam diye kendimi sartlandirdim ya heralde ondan umitsizlestim..allahtan tabiki umit kesilmez..rabbim insallah hepimize nasip eder bu ay mujdeli haberler aliriz sirasiyla..
Eee daha iyiya iste igneyle catlama olasiligi daha yuksek kontrollu bir sekilde ve tam catlamasi gereken boyuttayken catlayacak bence olumlu dusun dollenirse de tamamdiiiirr

Eee daha iyiya iste igneyle catlama olasiligi daha yuksek kontrollu bir sekilde ve tam catlamasi gereken boyuttayken catlayacak bence olumlu dusun dollenirse de tamamdiiiirr
Hayirlisi olsun insallah..guzel dusunelim guzel olsun:)) evet ben yaptim cnm 6.ci ignem eger gebelik olursada igne kullanma ihtimalim var korkmuyorum

X