Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Museda11 hayırlı olsun tedavin. Senin de güzel bir folikülün var. Dr un dediklerini uygula mutlaka.ilişki, ilaç vs..olumsuz düşünme.
Ozozefenin dediği gibi hamilelik ve regl öncesi belirtiler hemen hemen aynı. adet günün geçmeden gebe kalıp kalmadığını anlayamazsın.
Tam tersine, pcos olup eşinde de sorun yoksa tüp bebek en son tercih tir bizde. Çünkü pcos da yumurta rezervi çok, yumurtlama ilaçlarına da genelde hemen tepki veriyor bünye. Bu yüzden aşılama ve femara daha uygun.
Ben neden tüp bebek de denedim dersen, Dr un sözünü dinlemedim. Kendi tercihimle inadımla devlet hastanesinde ücretli yaptım. Yaş daha genç, yumurtam çok, daha önce ilk aşılamamla da gebe kaldığım için kabul etmedi doktorum. İnatlaştım adamla.
Aşılamada dozajlara dikkat edilse de yumurta 3 ten fazla oluşuyordu. O sinirle tüp bebek e geçtim. Çünkü o zaman tek embriyo koydurma tercihim olacaktı..
son zamanlarda femara yı da tesadüf öğrendim. Umarım bende de az ama kaliteli yumurta olur söylenenler gibi..o yüzden sakın sıkma canını. Tüp bebek en son basamaktır başka özel bir durumun yoksa...
Güzel haberler seni ve eşini bekliyor. hade hayırlısı :dua:

ay canım benim güzel yorumların için çok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberler alırız gerçekten yorumun pozitifliğin iyi geldi bana yarın çagırdı doktor sanırım progestoron testi içindir yorumlarda onun için çağırabilirler dedi kızlar ama bakalım yarın ne olucak ne dicek strest yapmadan edemiyorum bu zamana kadar doktor maduru oldum tedavi olmadı saçma sapan gidip geldim şimdiki doktorum iyi inşallah hayırlısı olur eşimde herhangi bir sorun çıkmadı sendede güzel sonuçlar olur eminim sende iyi bir doktora gidip kontrol sonucu femara başlatirlar seninde burda güzel haberlerini alacağız eminim

Kizlar yumurtam 20 m olmus ama rahim duvari hala 6.7 mm oldugu icin doktorum bu ay ovitrelle yapmicaz tutmaz bu incelikte en az 8 mm olmasi lazimmis..yarin yine kontrol var ama degisecegini bic sanmıyorum..gelecek ay allahin izniyle tekrar devam tedaviye :KK43:(

Kizlar yumurtam 20 m olmus ama rahim duvari hala 6.7 mm oldugu icin doktorum bu ay ovitrelle yapmicaz tutmaz bu incelikte en az 8 mm olmasi lazimmis..yarin yine kontrol var ama degisecegini bic sanmıyorum..gelecek ay allahin izniyle tekrar devam tedaviye :KK43:(
Yumurtan cok guzel aslinda siz yine de calismalara devam edin hic belli olmaz catlar dollenir ve tutunur bir de bakmissin mutlu haber

Super cok guzel Ben de 3.gunumde gitmistim doktora tam da denk geldi femara verdi bugun basla dedi kullandim 3 tane de yumurtam oldu catlatma yapildi bakalim hayirlisi senin de gunun iyi denk gelmis
Aynen tatlım iyi denk geldi ama ben 3. Gun baslanildigini bilmiyordum buda klomen gibi 5.gun sandım çok sandım var ya kanamam çok az geliyodu şimdi iyi ama kasiklarim çok agiriyor insallah bu son ayim olir femara iyi gelir inşallah rabbim nasip eder bu ay insallahhh

X