Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Museda11 hayırlı olsun tedavin. Senin de güzel bir folikülün var. Dr un dediklerini uygula mutlaka.ilişki, ilaç vs..olumsuz düşünme.
Ozozefenin dediği gibi hamilelik ve regl öncesi belirtiler hemen hemen aynı. adet günün geçmeden gebe kalıp kalmadığını anlayamazsın.
Tam tersine, pcos olup eşinde de sorun yoksa tüp bebek en son tercih tir bizde. Çünkü pcos da yumurta rezervi çok, yumurtlama ilaçlarına da genelde hemen tepki veriyor bünye. Bu yüzden aşılama ve femara daha uygun.
Ben neden tüp bebek de denedim dersen, Dr un sözünü dinlemedim. Kendi tercihimle inadımla devlet hastanesinde ücretli yaptım. Yaş daha genç, yumurtam çok, daha önce ilk aşılamamla da gebe kaldığım için kabul etmedi doktorum. İnatlaştım adamla.
Aşılamada dozajlara dikkat edilse de yumurta 3 ten fazla oluşuyordu. O sinirle tüp bebek e geçtim. Çünkü o zaman tek embriyo koydurma tercihim olacaktı..
son zamanlarda femara yı da tesadüf öğrendim. Umarım bende de az ama kaliteli yumurta olur söylenenler gibi..o yüzden sakın sıkma canını. Tüp bebek en son basamaktır başka özel bir durumun yoksa...
Güzel haberler seni ve eşini bekliyor. hade hayırlısı
Berfe ne kadar olumlu konusuyosun..etrafimdaki herkes felaket tellali..senin gibi pozitif bi sekilde tum sorunlari yorumlayan insanlar cok ihtiyac var gercekten..
karalardayim yarin doktor yolu gozuktu hala olmadim test negatif yarin 7 gun olacakKizlar nerelerdesiniz
evet sadece lekelenmem oldu 1 gun pembe. ama test negatif hamile degilimCnm senin iki gun lekellenmen mi olmustur sonra kesildi
tam hastaliktan kurtuldum derken Allahimevet sadece lekelenmem oldu 1 gun pembe. ama test negatif hamile degilim
Kuzum bu klomen gibi adetin 5. Gunu baslanmiyirmu ben yarın gidicem doktora femara için randevu aldımBen adetin 3.gunu basladim gunde 1kullandim 1 hafta
Yumurtan cok guzel aslinda siz yine de calismalara devam edin hic belli olmaz catlar dollenir ve tutunur bir de bakmissin mutlu haberKizlar yumurtam 20 m olmus ama rahim duvari hala 6.7 mm oldugu icin doktorum bu ay ovitrelle yapmicaz tutmaz bu incelikte en az 8 mm olmasi lazimmis..yarin yine kontrol var ama degisecegini bic sanmıyorum..gelecek ay allahin izniyle tekrar devam tedaviye (
Yaa cnm pembeyse belki yerlesme kanamasi falandir ve yerlesme kanamasindan sonra hemen cikmaz ki testte bi git bakalim doktoraevet sadece lekelenmem oldu 1 gun pembe. ama test negatif hamile degilim
hic zannetmiyorum keske iyle olsa neler vermezdimYaa cnm pembeyse belki yerlesme kanamasi falandir ve yerlesme kanamasindan sonra hemen cikmaz ki testte bi git bakalim doktora
Cnm 3.gunu baslaniyo Sen adetmisin suanKuzum bu klomen gibi adetin 5. Gunu baslanmiyirmu ben yarın gidicem doktora femara için randevu aldım
Regllmi oldun canmhic zannetmiyorum keske iyle olsa neler vermezdim
Evet kuzum bugun 2. GunCnm 3.gunu baslaniyo Sen adetmisin suan
hayir olmadim cmrts pembe lekelenme oldum simdi 3gundur normal seffaf akintim oldu bikackez. daha leke falan yok. zannettim regl oldum onuda olmadim. test yaptim negatif. neis ya .Regllmi oldun canm
Super cok guzel Ben de 3.gunumde gitmistim doktora tam da denk geldi femara verdi bugun basla dedi kullandim 3 tane de yumurtam oldu catlatma yapildi bakalim hayirlisi senin de gunun iyi denk gelmisEvet kuzum bugun 2. Gun
Aynen tatlım iyi denk geldi ama ben 3. Gun baslanildigini bilmiyordum buda klomen gibi 5.gun sandım çok sandım var ya kanamam çok az geliyodu şimdi iyi ama kasiklarim çok agiriyor insallah bu son ayim olir femara iyi gelir inşallah rabbim nasip eder bu ay insallahhhSuper cok guzel Ben de 3.gunumde gitmistim doktora tam da denk geldi femara verdi bugun basla dedi kullandim 3 tane de yumurtam oldu catlatma yapildi bakalim hayirlisi senin de gunun iyi denk gelmis
Inşallah cnm herkes icin hayirlisi olsunYumurtan cok guzel aslinda siz yine de calismalara devam edin hic belli olmaz catlar dollenir ve tutunur bir de bakmissin mutlu haber