Gebeliğe Hazırlık Femara kullananalar!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de femara kullanmistim ilk. Olmadi maalesef. Sonrasinda klomen kullandim yine olmadi. Bu ay yine klomen kullandim. Bakalim bekliyoruz.
Bu arada yumurta buyumesi icin tarcin bal corek otu ve polen yiyebilirsiniz ben gecen ay yapmistim bu kuru bir sonraki aya da etkisi oluyor. Bu ay ustune bi de klomen kullaninca baya faydasi oldu.
Ama benim zaten normade de yumurtayla ilgili bir sorunum yoktu. Ama henuz gebelik olmadi ne yazik ki.

Bende incir tüketicem diğer denememde yumurtalarım geç çatlıyor normalde benim adetim düzensiz pko var sağ tüpüm kapalı prolaktin yüksek var oğlu var

Bende incir tüketicem diğer denememde yumurtalarım geç çatlıyor normalde benim adetim düzensiz pko var sağ tüpüm kapalı prolaktin yüksek var oğlu var
Yumurtalari incir olgunlastiriliyor havuc ise catlatiyor diye biliyorum Ibrahim Saracoglu oyle anlatiyordu bir arastirin isterseniz
Bir de pko tam olarak ne demek ve nasil oluyor? Yumurtalar olusuyor ama kist mi oluyor sonrasinda?

Yumurtalari incir olgunlastiriliyor havuc ise catlatiyor diye biliyorum Ibrahim Saracoglu oyle anlatiyordu bir arastirin isterseniz
Bir de pko tam olarak ne demek ve nasil oluyor? Yumurtalar olusuyor ama kist mi oluyor sonrasinda?
Yumurta kisti dedi doktor ufak ufak bir sürü kist dedi

Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir

Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir

İğne uygulandıktan sonra femaraya devam edilmiyor ki

Moralini yuksek tut ama.. herkes ilaca aynı tepkiyi verecek diye bir kaide yok.. yumurtalar da aynı parmak izi gibi, kişiye özel.. senin icin belki farkli bir ilac ya da yontem vardir.. kimbilir..lütfen uzulme
Çok moralim bozuldu yani saatlerce ağladım en gece yarısı ama elimden de bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…