- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Papatyaa00
Ben femarayı 5 gün kullandım, aynı anda 2 hap içiyordum yani toplamda 10 hap içtim ve 3 tane gelişmiş yumurtam vardı, çatlatma ipneside oldum ama malesef sonuç negatidFemarayi günde bir doz beş gün kullandıktan sonra kontrole gittim ama doktor yumurtlaman gözükmüyor dedi. 21. Gün gek progesteron bakalım o zaman net bir şey söyleyebilirim, sonra iğne tedavisine geçebiliriz dedi.Femarayi sadece bir kez ve birer doz olarak kullandım, dozunu yükseltmek bu ay öyle denesek dedim ama ilaca tepki vermiyorsa doz yükseltmeye olmaz dedi. Hiçbir şey anlamadım, acaba hiç mi gelişme yok ki bir defadan sonra hemen iğne tedavisini düşündü. Çünkü burada okuduğum kadarıyla üçüncü kez günde üç doz kullanan arkadaşlar bile var...
Canım ben klomen kullandığımda maşallah 3 tane oluşmuştu günde 1 taneye rağmen o ay olmadı sonra femaraya geçtim daha güçlü klomene karşı doktorum günde 2 defa dedi bende dedim ki 1 tane kullanmam gerekmiyor mu klomenle bile 1 taneyle 3 oldu hayır femarayı 2 defa kullanman lazım dedi ve kullandım 2 tane oluştu yumurtam bence farklı bir doktora git iğneden önceFemarayi günde bir doz beş gün kullandıktan sonra kontrole gittim ama doktor yumurtlaman gözükmüyor dedi. 21. Gün gek progesteron bakalım o zaman net bir şey söyleyebilirim, sonra iğne tedavisine geçebiliriz dedi.Femarayi sadece bir kez ve birer doz olarak kullandım, dozunu yükseltmek bu ay öyle denesek dedim ama ilaca tepki vermiyorsa doz yükseltmeye olmaz dedi. Hiçbir şey anlamadım, acaba hiç mi gelişme yok ki bir defadan sonra hemen iğne tedavisini düşündü. Çünkü burada okuduğum kadarıyla üçüncü kez günde üç doz kullanan arkadaşlar bile var...
Tabiki de normal değil Allah korusun belki yumurtaların fazla olgunlaşıcak ama çatlamayıp kiste dönecek bilemeyiz yumurta takibinin amacı çatlamayan yumurta varsa çatlatmak çatlayan yumurta oldu mu zaten iğneye gerek yok diyolarMerhaba anne adayları.3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak için doktora gittim femara verdi. 5 gün kullan adet olursan gel olmazsan gebelik testi yap dedi. Ama yazdıklarınızı okudum doktor yumurta gelişimini kontrol etmiş sizlerin. Bana kontrole gitmemi söylemedi. Sizce normal mi
Ne yapmam gerektiğini bilemedimTabiki de normal değil Allah korusun belki yumurtaların fazla olgunlaşıcak ama çatlamayıp kiste dönecek bilemeyiz yumurta takibinin amacı çatlamayan yumurta varsa çatlatmak çatlayan yumurta oldu mu zaten iğneye gerek yok diyolar
Bende seninle aynı durumdayım ama bende takip yaptıNe yapmam gerektiğini bilemedimDoktorum da çok iyi aslında alanında hem uzman hem meşhur. Benim de eşimin de bi sorunumuz yok. Sadece bende yumurta tembelliği var. Acaba o yüzden mi ilk ayı doğal akışına bıraktı??
Sanırım olması gereken doktorun takipte kalması. Ama ben bu ay bekliycem. Tutmazsa daha düzenli takip etmesini istiycem doktorumdanBende seninle aynı durumdayım ama bende takip yaptı
Bendede yumurta tembelliği vardı canım adetimin besinci günü basladım bes gün kullandım o ay hamile kalmazsan rahim filmi çekicem dedi o ay hamile kaldım. İğne vs kullanmadım insallah seninde bu sekilde olurNe yapmam gerektiğini bilemedimDoktorum da çok iyi aslında alanında hem uzman hem meşhur. Benim de eşimin de bi sorunumuz yok. Sadece bende yumurta tembelliği var. Acaba o yüzden mi ilk ayı doğal akışına bıraktı??
Haklısınız yardımınız için sağolunBence aklındaki soru işaretlerinden kurtulmak için doktoruna mesaj at çünkü stres altında olacaksın düşünmekten olacağın varsa da olmax
Ayyy sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBendede yumurta tembelliği vardı canım adetimin besinci günü basladım bes gün kullandım o ay hamile kalmazsan rahim filmi çekicem dedi o ay hamile kaldım. İğne vs kullanmadım insallah seninde bu sekilde olur
Olur allahın izniyle insallah canım Stres yokAyyy sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAmin inşallah benim de öyle olur❤
Ne zaman tutarsa fark etmez burdan müjde vericem mutlakaOlur allahın izniyle insallah canım Stres yok
Güzel haberler alırsın inşallah canımKızlar bütün sayfaları okudum bu femara inşallah bize de yararbende 5 gün kullandım yarın doktora gidicem inşallah sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Güzel haberler alırsın inşallah canım
Kızlar maalesef olmadı. İki ay femara kullandım ama yumurtalar gelişmedi. Haziran’a kaldı işim tabi salgın geçerseBu süreçte yumurta gelişimi için doğal bir yol bilen var mı
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen içinAllah sağlıkla nasip etsin canım yumurta kalitesini arttıran bi takviye vermişti doktor bana sana onu göstereyim biraz pahalı ama çok faydalıymış 3 ay kullanılması öneriliyor
Bende hala kullanıyorum
Eki Görüntüle 2610360
Bunun dışında inofolic combi kullanıpda çok memnun kalanlar var onu ben kullanmadım ama aklında bulunsun bide hergün mutlaka 1-2 tane taze yumurta ile mutlaka badem ye bunlarda yumurta sağlığı için önemli
İncir de geliştiriyor prof.saraçoğlunun incir kürü var ama o prolaktin hormonu yükseltebiliyomuş o hormonun yüksekse yeme onu
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen içinsoğan kürüne başladım. Sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince bundan bir sonuç alamazsam bu ilacı deniycem