- 1 Ocak 2017
- 248
- 142
- 35
- Konu Sahibi Papatyaa00
Merhaba kızlar bende kullanmaya başladım.umarım bu kez sonuç alırım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptiniz sonuç ne olduMerhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir
Aynen öyle bazı kadınlar tedaviye bile gerek yok olmaz bebeğin diyolar beterin beteri var olur inşallah ne diyeliminsanlar ne imtihanlarla karşılaşıyor, rabbim çaresiz dert vermesin öyle düşünme, biz tedavimizi oluyoruz ha 3 ay önce ha 3 ay sonra ne zaman bizim için hayırlısı bilemeyiz canım :)
kullandığı femaradan mı bilemiyoruz ama hamile değil..Naptiniz sonuç ne oldu
Cnm ben hamileyim femaradan sonra oldu ama çat iğnesi fln olmadım ilacı kullanmayı bıraktığım ay gebe kaldımAynen öyle bazı kadınlar tedaviye bile gerek yok olmaz bebeğin diyolar beterin beteri var olur inşallah ne diyelim
Hayırlı haberlerini alırız inşallahbende bu ay kullandım şuan sonuç bekliyorum en geç salı günü öğrenmiş olacğım
Ben femara kullandığımda hiç bir yumurtam gelişmemişti bile doktor iptal edip bir daha ki ay tekrar gel dediğinde eve kadr ağlamıştım ama 1 ay sonra 2 aylık hamile olduğumu öğrendim umudunu kaybetme bende de hiç belirti yoktu allah yardımcın olsuninşallah pek umudu yok bir belirtim de yok gittiğim doktor çok iyi çok ilgili.. femarayı ilk kullanmamda kanamam oldu daha sonra olmadı yumurtam büyümüştü, 5 gün sona gel dedi, gittiğimde çatlamış dedi kan aldı progesteron 10 çıktı-- dediki 24nde regl olman, olmazsan 2 gün sonra test yap.
ahhh inşallah hayırlısıyla, benim bir tane büyümüştü, 5 gün sonra gittiğimde yumurta çatlamış dedi :) umarım biliktelik olmuştur dedi. 24 kasımı bekle sonra test yap dedi ama benim bir haftadır sürekli batmalarım var her ay oluyor böyle batmalar o yüzden umutlanmak istemiyorum bugün test yapsam çıkarmıBen femara kullandığımda hiç bir yumurtam gelişmemişti bile doktor iptal edip bir daha ki ay tekrar gel dediğinde eve kadr ağlamıştım ama 1 ay sonra 2 aylık hamile olduğumu öğrendim umudunu kaybetme bende de hiç belirti yoktu allah yardımcın olsun
Canım valla bende son güne kadar adet olucam sanıyordum çünkü her ay ki adet belirtileri vardı seni çok iyi anlıyorum bende umutlandırmadım hiç kendimi inşallah tutmuştur bebeğin seninledirahhh inşallah hayırlısıyla, benim bir tane büyümüştü, 5 gün sonra gittiğimde yumurta çatlamış dedi :) umarım biliktelik olmuştur dedi. 24 kasımı bekle sonra test yap dedi ama benim bir haftadır sürekli batmalarım var her ay oluyor böyle batmalar o yüzden umutlanmak istemiyorum bugün test yapsam çıkarmı
inşallahhhhCanım valla bende son güne kadar adet olucam sanıyordum çünkü her ay ki adet belirtileri vardı seni çok iyi anlıyorum bende umutlandırmadım hiç kendimi inşallah tutmuştur bebeğin seninledir
Hayırlısı olsun inşallahmerhaba;
ben dün kan verdim beta hcg 30 çıktı hamileyim. femara kullananlara sürecimi anlatırım darısı sizlere inşallah
çok teşekkür ederim. darısı size.Hayırlısı olsun inşallah
Canım bende hamişim 8. Haftaya girdikçok teşekkür ederim. darısı size.
maşalahhhhh bende görürüm inşallah o haftalarıCanım bende hamişim 8. Haftaya girdik
Allah'a şükürler olsun
İnşallah canım benim inşallahhhhmaşalahhhhh bende görürüm inşallah o haftaları
Merhaba liva, Allah analı babalı büyütsün arkadaşım,sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bende gelecek ay femaraya başlamayı düşünüyorum süreçten bahsedebilirmisin rica etsem, birde neden femaraya başlattı doktor sizemerhaba;
ben dün kan verdim beta hcg 30 çıktı hamileyim. femara kullananlara sürecimi anlatırım darısı sizlere inşallah