Gebeliğe Hazırlık Femara kullananalar!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba; çok sağol darısı sana isteyen herkese inşallah ben 5 yıldır evliyim.. bazı sebeplerden dolayı doğal yollarla korunuyorduk hiç ilaç falan almadım.. 1, 5 yıldır deniyoruz olmuyor iyi bir hastanede iyi bir doktora gittim bana sürekli sorun yok deyip yolladı son 1 yıldır da nereydese 2 ayda bir regl görüyordm sonra işin ehli harika bir doktora gittim tüp bebek yapan bir doktor dedim ki tüp bebek istiyorum. ultsaronla baktı sıkıntı yok dedi eşimden de test alındı. 1 hafta sonra gel rahim filmi çekicm dedi çektirdim polikistik over olduğumu öğrendim fazla yumurtam var ama gelişmiyor. femara yazdı 5 kullan gel dedi günde 2 tane kullandım o süre kanamam oldu 5 gün devam etti sonra dediki 3 gün ara ver bu kez 3 tane kullan belliki 2 tane yetmiyor 3 tane kullanınca tekrar kanamam oldu.ama sonra durdu ve 5 günü tamamladım. 5 er gün arayla kanda progestorn değerime baktılar bir yumurtam büyüdü, bu hafta 3 günde bir birliktelik olack dedi 5 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtam çatlamıştı :) çok şükür dediki umarım birliktelik olmuştur 24 kasımda regl olman lazım olmazsan test yap hamilesindir dün kan testi verdim 30 çıktı değerim şükürler olsun.. doktor çok önemli biraz uzun oldu kusura bakma ama aklındaki sorulara yanıt vermek istedim zor bir süreç çnkü

olurmu büyük heycanla okudum arkadaşım elinize sağlık teşekkür ederim bilgilerin için, gebelerin duası kabul olurmuş bize dua et lütfen

olurmu büyük heycanla okudum arkadaşım elinize sağlık teşekkür ederim bilgilerin için, gebelerin duası kabul olurmuş bize dua et lütfen
Etmezmiyim, Allahım isteyen kimsenin kucağını boi koymasın

Merhaba güzel arkadaşlarım
Bugün femarada 4. Günüm, iğnede de ilk günüm, yarın femara son, iğnelerde 2 gün daha ama bu iğne niye hala anlamadım

Canım valla bende son güne kadar adet olucam sanıyordum çünkü her ay ki adet belirtileri vardı seni çok iyi anlıyorum bende umutlandırmadım hiç kendimi inşallah tutmuştur bebeğin seninledir
Papatyacim sen ilk femara tedavisinden sonra ikinciye başlamadın mi? Yani ilkinde günde birer defa beş gün aldim demiştin. İkinci sefere günde iki defa beş gün olarak kullanılacaktı sanırım ama sen ona gerek kalmadan mi hamile kaldın? Ben de merak içindeyim bugün femara da dördüncü günüm, günde bir kez alıyorum. Adetin 15. Günü de çatlama olmuş mu diye kontrole gideceğim ama acaba ilacın dozu düşük müdür, yumurta yeterince gelisir mi bir dozla diye de endisliyim

Kızlar bugün 12. Günüm, doktor test yapabilirsin dedi, negatif, yine olmadı

Merhaba kızlar. Ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum. Rahim ağzında kist vardı, histereskopi ile aldılar. Sonrasında denedik fakat yine olmadi. Ben de polikistik overim, ama hormonlarım normal. Zayıfım, killanmalarim da yok. Sadece amh 8in üzerinde çıktı. Adetlerim düzenli, ovulasyonum da kendiliğinden oluyor. 2 kez ovitrelle denedik olmadi. Bu ay ilk kez femara kullandım. Inofolicle beraber. Ovitrelle yaptım üzerinden tam 17 gün geçti. Ama femara ile ovulasyon öne geldiği için bat gelmeden ve negatif görme korkusundan test yapamadım. Hicbir belirtim de yok. Hafif bir kasik batması o kadar. Sizlerle paylaşmak istedim ben de.

Kızlar bişey sorcam . Bugün çatlatma iğnesini yaptım cuma ilişki olmuştu bugünde oldu doktorum da yarın gece ilişki olsun demişti yani 3 gün ard arda ilişki olmuş olacak yanlış yaptık çok üzülüyorum hiç ara vermemiş olduk

Geçen ay kullandım adetimin beşinci günü başladım 5 gün. İğne olmadım . suanda 5 haftalık hamileyim
Canım bende bugün çatlatma iğnemi oldum da biz bu ay karıştırfım her şeyi cuma günü ilişki olmuştu bugünde oldu doktorum bugün olmasın demiş ama ben onu anlamamışım ee pazar da olacak yani ard arda cuma cumartesi pazar ilişki olmuş olacak bi sıkıntı olur mu ya

Olmaz canım doktorunuz sperm kalitesi için demiştir bana da dedi benimde günlerde kayma oldu iki gün üst üste geldi allahon izniyle bisey olmaz stres yapma

Ay inşallah peki sizin sıkıntınız PKo muydu eşinizde sıkıntı var mıydı acaba
2 senedir olmuyordu ilk esim ilaç kullandı sonrasında yine olmadı bendede yumurta kalitesizliği varmıs ve polikistik görünüm var sadece demisti doktorun gazabına uğramıstım biseyin yok demisti başkadoktora gidince anladım ilk ay tedavimde hamile kaldım insallah rabbim kucağımızı bos bırakmaz.

Amin bize de dualarınızda yer verin

Canım test yaptın mı sen son durum nedir? Doktoruna görüştün mü bu süreçte?

Merhaba güzel arkadaşlarım
Bugün femarada 4. Günüm, iğnede de ilk günüm, yarın femara son, iğnelerde 2 gün daha ama bu iğne niye hala anlamadım

Femarayi günde bir doz beş gün kullandıktan sonra kontrole gittim ama doktor yumurtlaman gözükmüyor dedi. 21. Gün gek progesteron bakalım o zaman net bir şey söyleyebilirim, sonra iğne tedavisine geçebiliriz dedi. Femarayi sadece bir kez ve birer doz olarak kullandım, dozunu yükseltmek bu ay öyle denesek dedim ama ilaca tepki vermiyorsa doz yükseltmeye olmaz dedi. Hiçbir şey anlamadım, acaba hiç mi gelişme yok ki bir defadan sonra hemen iğne tedavisini düşündü. Çünkü burada okuduğum kadarıyla üçüncü kez günde üç doz kullanan arkadaşlar bile var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…