- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- Konu Sahibi Papatyaa00
Bende bu ay femara kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım bat 6 ekim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adette düzensiz haftaya kadar olurum herhalde çatlatma iğnesini inşllh tutar ama sağ tüpüm de kapalı pek umutlu değilimBende bu ay femara kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım bat 6 ekim bakalım
yoo hiç öyle düşünme 12 13 14 gelişme günü zaten günde 2 3 mm büyüyorlarBenim bugün 12. Gün dün yumurtama bakıldı 2 tane 13 mm olmuş geç mi gelişiyor acaba ya
Dün gittim hala aynı gelişmemiş hiç dedi pazartesi gidicem tekrar aynıysa öbür aya kalacak dedi çok üzüldüm ya oysaki herşey yolunda demişti acaba büyür mü sonradan zaten adetlerim de baya düzensizyoo hiç öyle düşünme 12 13 14 gelişme günü zaten günde 2 3 mm büyüyorlar
İnşallah cnm bende kullandım ilk defa pazrt kontrolüm var yumurtalar gelişmediyse öbür aya kalır dedi doktor inşllh büyümüşlerdir de iğnemi vurdururumMerhaba Bende femara kullanmaya başladım ilk kez .bugün 3. Günüm perş günü kontrole gideceğim yumurtalar ne durumda diye . daha önce klomen ve merional kullandım ama hamile kalamamıştım.inş femara uğurlu gelir
İnş gelişmişlerdir Güzel haberler verelim burdan inşİnşallah cnm bende kullandım ilk defa pazrt kontrolüm var yumurtalar gelişmediyse öbür aya kalır dedi doktor inşllh büyümüşlerdir de iğnemi vurdururum
İnşallah canım inşallahİnş gelişmişlerdir Güzel haberler verelim burdan inş
Ben ilk defa kullanıyorum ve galiba iğneyi olamiycam herşey yolunda dedi sonra ki gün gelişme yok öbür aya kalır dediBende klomen iciyorum 2. Ayim ins sonuc aliriz. Cat igneside oluuorum bu arada
Ben ilk defa kullanıyorum ve galiba iğneyi olamiycam herşey yolunda dedi sonra ki gün gelişme yok öbür aya kalır dedi
Bende 10. Gün gidecem yani perş günü bakalım ne dicek drNiye ya benimde gec gelisiyo bazen mesela 10. Gun gittim yeterli degil dedi 14. Gun gitcem gecen ayda 16. Gun olmustummigneyi doktorunu degistir bence
Ya ben çapaya gidiyorum normal gittiğim doktor baya iyiydi şimdi yenisi gelmiş kadının eli ayağına dolaşıyordu zaten 2 3 hasta birden alıyordu içeri bende beğenmedim pekNiye ya benimde gec gelisiyo bazen mesela 10. Gun gittim yeterli degil dedi 14. Gun gitcem gecen ayda 16. Gun olmustummigneyi doktorunu degistir bence
buyur inşallah. duzensizse gelişim günü belli olmaz. ama diyelim ki gelişmedi. onur ay doz yükseltir gelişir. önemli olan sonuç. benim aylardır mis gibi gelişiyor sonuç yine bana esmer günlerDün gittim hala aynı gelişmemiş hiç dedi pazartesi gidicem tekrar aynıysa öbür aya kalacak dedi çok üzüldüm ya oysaki herşey yolunda demişti acaba büyür mü sonradan zaten adetlerim de baya düzensiz
Zaten normalde günde 2 defa kullanılıyor ben ilk olduğu için günde 1 tane kullandım 5 gün zaten normalde de geç çatlıyor sıramı bekliyorum bakalım ne diyecekbuyur inşallah. duzensizse gelişim günü belli olmaz. ama diyelim ki gelişmedi. onur ay doz yükseltir gelişir. önemli olan sonuç. benim aylardır mis gibi gelişiyor sonuç yine bana esmer günler
bende 2 taneyle başladım klomenle de femaraya daZaten normalde günde 2 defa kullanılıyor ben ilk olduğu için günde 1 tane kullandım 5 gün zaten normalde de geç çatlıyor sıramı bekliyorum bakalım ne diyecek
Yok hala bişey yok gelişmemiş dedi doktor öbür ay dozu yükseltip verecekmiş bu ay olmadı yinebende 2 taneyle başladım klomenle de femaraya da
sağlık olsun. bende bugün test yapicam adet olucak gibi hissediyorum zaten. 11. gün yaptım cikmadi.bugun 14Yok hala bişey yok gelişmemiş dedi doktor öbür ay dozu yükseltip verecekmiş bu ay olmadı yine
İnşallah vardırsağlık olsun. bende bugün test yapicam adet olucak gibi hissediyorum zaten. 11. gün yaptım cikmadi.bugun 14
Hayırlısı olsun hakkında inşallahsağlık olsun. bende bugün test yapicam adet olucak gibi hissediyorum zaten. 11. gün yaptım cikmadi.bugun 14