Gebeliğe Hazırlık Femara kullananalar!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yoo hiç öyle düşünme 12 13 14 gelişme günü zaten günde 2 3 mm büyüyorlar
Dün gittim hala aynı gelişmemiş hiç dedi pazartesi gidicem tekrar aynıysa öbür aya kalacak dedi çok üzüldüm ya oysaki herşey yolunda demişti acaba büyür mü sonradan zaten adetlerim de baya düzensiz

Merhaba Bende femara kullanmaya başladım ilk kez .bugün 3. Günüm perş günü kontrole gideceğim yumurtalar ne durumda diye . daha önce klomen ve merional kullandım ama hamile kalamamıştım.inş femara uğurlu gelir 🙏🏻🙏🏻

Merhaba Bende femara kullanmaya başladım ilk kez .bugün 3. Günüm perş günü kontrole gideceğim yumurtalar ne durumda diye . daha önce klomen ve merional kullandım ama hamile kalamamıştım.inş femara uğurlu gelir 🙏🏻🙏🏻
İnşallah cnm bende kullandım ilk defa pazrt kontrolüm var yumurtalar gelişmediyse öbür aya kalır dedi doktor inşllh büyümüşlerdir de iğnemi vurdururum😥

Bende klomen iciyorum 2. Ayim ins sonuc aliriz. Cat igneside oluuorum bu arada

Niye ya benimde gec gelisiyo bazen mesela 10. Gun gittim yeterli degil dedi 14. Gun gitcem gecen ayda 16. Gun olmustummigneyi doktorunu degistir bence
Ya ben çapaya gidiyorum normal gittiğim doktor baya iyiydi şimdi yenisi gelmiş kadının eli ayağına dolaşıyordu zaten 2 3 hasta birden alıyordu içeri bende beğenmedim pek :KK64:

Dün gittim hala aynı gelişmemiş hiç dedi pazartesi gidicem tekrar aynıysa öbür aya kalacak dedi çok üzüldüm ya oysaki herşey yolunda demişti acaba büyür mü sonradan zaten adetlerim de baya düzensiz
buyur inşallah. duzensizse gelişim günü belli olmaz. ama diyelim ki gelişmedi. onur ay doz yükseltir gelişir. önemli olan sonuç. benim aylardır mis gibi gelişiyor sonuç yine bana esmer günler

buyur inşallah. duzensizse gelişim günü belli olmaz. ama diyelim ki gelişmedi. onur ay doz yükseltir gelişir. önemli olan sonuç. benim aylardır mis gibi gelişiyor sonuç yine bana esmer günler
Zaten normalde günde 2 defa kullanılıyor ben ilk olduğu için günde 1 tane kullandım 5 gün zaten normalde de geç çatlıyor sıramı bekliyorum bakalım ne diyecek:KK12:

X