Arada yazarım kanki bişey oldumu yazSen bilirsin kuzu burası daha çok kafamı rahatlatıyor
Tamam kuzu ara ara bakArada yazarım kanki bişey oldumu yaz
Kanki adetim bittiği gün akıntım geldi şeffaf gibiydi ama pek anlıyamadım ilişki olmuştu ondan önce sonrada bu hafta gülmedik bakalım ya inşallahTamam kuzu ara ara bak
valla bizimde eş kişisi şehir dışındatydı yumurtlamam dün geceydi dün ve önceki gün deperlendirdik ama şimdi o baya sağlıksız beslenmiştir dışarlardaKanki adetim bittiği gün akıntım geldi şeffaf gibiydi ama pek anlıyamadım ilişki olmuştu ondan önce sonrada bu hafta gülmedik bakalım ya inşallah
Kısmet kanki Benimde az önce yine geldi sümüksüvalla bizimde eş kişisi şehir dışındatydı yumurtlamam dün geceydi dün ve önceki gün deperlendirdik ama şimdi o baya sağlıksız beslenmiştir dışarlarda
Sabah ilişki olmuştu bakalımvalla bizimde eş kişisi şehir dışındatydı yumurtlamam dün geceydi dün ve önceki gün deperlendirdik ama şimdi o baya sağlıksız beslenmiştir dışarlarda
İnşallah yakın zamanda gelir bebişinSabah ilişki olmuştu bakalımkısmet
İnşallah ikimizindeİnşallah yakın zamanda gelir bebişin
aynen canım öyle glifor kullanıyormusun hala durumlaar nasılBugün baya bi akıntım geldi sarımsı heralde yumurtlama
Bıraktım kullanmıyorum sanki onu kullanınca lekelenme oluyordu bıraktım kullanmayaaynen canım öyle glifor kullanıyormusun hala durumlaar nasıl
doktora sormadan bırakmasaydınİki ay içtim baktım lekelerim geliyor yumurtlama zamanında bıraktım bende içmedim
Bıraktım yadoktora sormadan bırakmasaydın
yumurtalıkları çatlatmaya yardımcı oluyor canım clife başlıycan mıBıraktım ya
Başlıycam kanki bi dahaki adeteyumurtalıkları çatlatmaya yardımcı oluyor canım clife başlıycan mı
Ne bilim kanki bıraktım onu adetimi bozuyordu bi adet oluyordum 2 gün sonra adet oluyordum yineyumurtalıkları çatlatmaya yardımcı oluyor canım clife başlıycan mı
glifordan olduğuna eminmisinNe bilim kanki bıraktım onu adetimi bozuyordu bi adet oluyordum 2 gün sonra adet oluyordum yine
Evet bende ondan çünkü başka bişey kullanmıyordum bide troit ilacı bi yerde okudum troit ilacıyla bir o kullanılmıyormuş galıba bi ara yine baktırcam insülineglifordan olduğuna eminmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?