• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah benimde sarı geliyordu ilk gebelikte mi bu hafta tek öyleydi şimdi sol kaşığım çok batma oluyor hayırlısı inşallah
benimde ilk kez sağ kasığımda batma oluyor ama ben bebişten çok kist oluşmasına yoruyorum ve korkuyorum çünkü bu kezde aşılama iptal olsun istemiyorum zaten eşimle baya konuştuk dün akşam yılbaşı olmadan tüp bebeğe geçicez allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet bende ondan çünkü başka bişey kullanmıyordum bide troit ilacı bi yerde okudum troit ilacıyla bir o kullanılmıyormuş galıba bi ara yine baktırcam insüline
merhaba bende levitron 50lik kullanıyorum 5 düşük yaşadım bi sonraki ay adet olduktan sonra glifor ve gynositol kullan dedi. daha kullanmadım ne gibi zararları oldu sende? paylaşabilirsen cok sevinirim :)

merhaba bende levitron 50lik kullanıyorum 5 düşük yaşadım bi sonraki ay adet olduktan sonra glifor ve gynositol kullan dedi. daha kullanmadım ne gibi zararları oldu sende? paylaşabilirsen cok sevinirim :)
Merhaba canım bende lekelenme yapıyordum bıraktım cnm tek bunu yaptı allah sabır versin rabbim tez zamanda nasıl eder inşallah düşüklerinin sebebini araştırdınızmı cnm bazen üç harfliler düşük yaptırıyor bi hocaya görün cnm bnm

benimde ilk kez sağ kasığımda batma oluyor ama ben bebişten çok kist oluşmasına yoruyorum ve korkuyorum çünkü bu kezde aşılama iptal olsun istemiyorum zaten eşimle baya konuştuk dün akşam yılbaşı olmadan tüp bebeğe geçicez allah hepimizin yardımcısı olsun
Bat günün nezaman benimde sol kaşığım aşırı ağrıyor inşallah kıst değşdir

Kizlar femaraya başladım adetin 5.gunu suan 11.gundeyim normalde 7.gun biter adetim ama bu ilaçtan sanirim damla damla tuvalette kan gelmeye devam ediyor. Hatta bugün sanki adetimin ilk günüymüş gibi hafif hafif geldi kan . Bir sey mi yaptı ki . Sık görülen etkilerinden yaziyor ama.

Kizlar femaraya başladım adetin 5.gunu suan 11.gundeyim normalde 7.gun biter adetim ama bu ilaçtan sanirim damla damla tuvalette kan gelmeye devam ediyor. Hatta bugün sanki adetimin ilk günüymüş gibi hafif hafif geldi kan . Bir sey mi yaptı ki . Sık görülen etkilerinden yaziyor ama.
ilacı bıraktığın güne kadar lekeleniyorsun

Back