- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
o zaman iyi ki bırakmışsın kuzuEvet bende ondan çünkü başka bişey kullanmıyordum bide troit ilacı bi yerde okudum troit ilacıyla bir o kullanılmıyormuş galıba bi ara yine baktırcam insüline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman iyi ki bırakmışsın kuzuEvet bende ondan çünkü başka bişey kullanmıyordum bide troit ilacı bi yerde okudum troit ilacıyla bir o kullanılmıyormuş galıba bi ara yine baktırcam insüline
Demeki öyleymiş aynen doktorum unutmuş söylemeyio zaman iyi ki bırakmışsın kuzu
canım inşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize artık bir tanede yetmez iki tane birden istiyorum o kadar hasret kaldım kiDemeki öyleymiş aynen doktorum unutmuş söylemeyi
Aynen inşallahhh Benin sol kasığım dünden ver çok ağrıyorcanım inşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize artık bir tanede yetmez iki tane birden istiyorum o kadar hasret kaldım ki
Kanki bi yerin ağrıyormucanım inşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize artık bir tanede yetmez iki tane birden istiyorum o kadar hasret kaldım ki
yok bir yerim ağrımıyor akıntım baya fazlalaştı ama yumurtlamadan beri sarı sarı geliyor inşallah enfeksiyon değildirKanki bi yerin ağrıyormu
İnşallah benimde sarı geliyordu ilk gebelikte mi bu hafta tek öyleydi şimdi sol kaşığım çok batma oluyor hayırlısı inşallahyok bir yerim ağrımıyor akıntım baya fazlalaştı ama yumurtlamadan beri sarı sarı geliyor inşallah enfeksiyon değildir
benimde ilk kez sağ kasığımda batma oluyor ama ben bebişten çok kist oluşmasına yoruyorum ve korkuyorum çünkü bu kezde aşılama iptal olsun istemiyorum zaten eşimle baya konuştuk dün akşam yılbaşı olmadan tüp bebeğe geçicez allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah benimde sarı geliyordu ilk gebelikte mi bu hafta tek öyleydi şimdi sol kaşığım çok batma oluyor hayırlısı inşallah
merhaba bende levitron 50lik kullanıyorum 5 düşük yaşadım bi sonraki ay adet olduktan sonra glifor ve gynositol kullan dedi. daha kullanmadım ne gibi zararları oldu sende? paylaşabilirsen cok sevinirim :)Evet bende ondan çünkü başka bişey kullanmıyordum bide troit ilacı bi yerde okudum troit ilacıyla bir o kullanılmıyormuş galıba bi ara yine baktırcam insüline
Merhaba canım bende lekelenme yapıyordum bıraktım cnm tek bunu yaptı allah sabır versin rabbim tez zamanda nasıl eder inşallah düşüklerinin sebebini araştırdınızmı cnm bazen üç harfliler düşük yaptırıyor bi hocaya görün cnm bnmmerhaba bende levitron 50lik kullanıyorum 5 düşük yaşadım bi sonraki ay adet olduktan sonra glifor ve gynositol kullan dedi. daha kullanmadım ne gibi zararları oldu sende? paylaşabilirsen cok sevinirim :)
Bat günün nezaman benimde sol kaşığım aşırı ağrıyor inşallah kıst değşdirbenimde ilk kez sağ kasığımda batma oluyor ama ben bebişten çok kist oluşmasına yoruyorum ve korkuyorum çünkü bu kezde aşılama iptal olsun istemiyorum zaten eşimle baya konuştuk dün akşam yılbaşı olmadan tüp bebeğe geçicez allah hepimizin yardımcısı olsun
10 Haziran kuzu batmalar 2-3 gündür var yumurtlamadan bu yana 8 gün olduBat günün nezaman benimde sol kaşığım aşırı ağrıyor inşallah kıst değşdir
Benimde 3 gündür var sol kaşığımda batmalar bazen ayağımı uzatırkende ağroyor bacağıma vuruyor hadi bakalım az kaldı10 Haziran kuzu batmalar 2-3 gündür var yumurtlamadan bu yana 8 gün oldu
Şeffaf akıntıyı gördün dimi kanki10 Haziran kuzu batmalar 2-3 gündür var yumurtlamadan bu yana 8 gün oldu
Yanı yumurtlama yaşadın benim sırtımda ağrıyorŞeffaf akıntıyı gördün dimi kanki
yumurtlama yaşadım yani testle bakmadım ama olduğu gün akıntım ve adet ağrılarım vardı yani inşallah çatlamıştırda kist olmamıştırŞeffaf akıntıyı gördün dimi kanki
İnşallah bakalım belki bişeyler oluryumurtlama yaşadım yani testle bakmadım ama olduğu gün akıntım ve adet ağrılarım vardı yani inşallah çatlamıştırda kist olmamıştır
inşallah canım dediğim gibi böyle giderse ekim - kasım gibi tüp bebek düşünüyorum çünkü artık gerçekten çok hasret kaldım buna eşimin değerlerinden sonra net karar vericez eğer düzelmişse daha düzeltmek için uğraşırızİnşallah bakalım belki bişeyler olur
ilacı bıraktığın güne kadar lekeleniyorsunKizlar femaraya başladım adetin 5.gunu suan 11.gundeyim normalde 7.gun biter adetim ama bu ilaçtan sanirim damla damla tuvalette kan gelmeye devam ediyor. Hatta bugün sanki adetimin ilk günüymüş gibi hafif hafif geldi kan . Bir sey mi yaptı ki . Sık görülen etkilerinden yaziyor ama.