Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız
- Konu Sahibi Bozobrgul
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
bu kanama korkuttu zatenBu ay kafandan at. Bende bu ay kafamdan attım kafan rahat olsun mutluluk ormanı salgıla hep
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
hep öyle zatenİlişkiyede zevkle gir
Korkma bişey olmaz bende korkmuştum ama oluyormuş bazenbu kanama korkuttu zaten
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
hayırlısı olsun o zamanKorkma bişey olmaz bende korkmuştum ama oluyormuş bazen
İnşallah rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallahhhhayırlısı olsun o zaman
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
hepimize canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin rabbimİnşallah rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallahhh
Aminnhepimize canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin rabbim
Canım nasılsın naptın leken geliyormu halahepimize canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin rabbim
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
yok canım geldi ve kesildiCanım nasılsın naptın leken geliyormu hala
İyi bari değerlendir bolbol inşallah güzel haberlerini verirsinyok canım geldi ve kesildi
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
eşim iş için muğlada yarın dönücek çarşambadan beriİyi bari değerlendir bolbol inşallah güzel haberlerini verirsin
Hiç ilişki olmadımıeşim iş için muğlada yarın dönücek çarşambadan beri
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Salı günü oldu zaten yumurtlamam daha gelmedi c life içiyorumHiç ilişki olmadımı
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
daha yeni yumurtlama akıntım geldi kuzu lh takibi yapıyorum zateno zaten çatlama belirtisiydi o günlerde çatlamıştır inşallah geç kalmadın kalsana bişey olmaz Ama çatladıntan sonra artık içmemen gerek
Oo süperdaha yeni yumurtlama akıntım geldi kuzu lh takibi yapıyorum zaten
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
senin nasıl durumlar inşallah bebişlerimiz yakın zamandsa gelir nasip olursa buluşuruz öyle olursa istanbuda yakınız zatenOo süper
Bende değişik adet oldum bitecek yarın takip edicem bakalım bide çörek otu kürü vardı onu yiyorum bi çay kaşığı sabah açkarna bide 2 tane incir yiyorum hepsenin nasıl durumlar inşallah bebişlerimiz yakın zamandsa gelir nasip olursa buluşuruz öyle olursa istanbuda yakınız zaten
İnşallahhhsenin nasıl durumlar inşallah bebişlerimiz yakın zamandsa gelir nasip olursa buluşuruz öyle olursa istanbuda yakınız zaten