şifanın nereden geliceği bilinmez kuzu dene onuda canım sen aşılama düşünmüyormusunBende değişik adet oldum bitecek yarın takip edicem bakalım bide çörek otu kürü vardı onu yiyorum bi çay kaşığı sabah açkarna bide 2 tane incir yiyorum hep
sonuçta uzun zaman olmuş isteyeliİnşallahhh
Yok düşünmüyorum acelesi yok rabbim nezamn nasıp ederse allah büyük Rabretmek iyidir nekadar sabrederse okadar mukafatını alırsın çok şükür bi sorun yok olsaydı eğer sorun yapardımsonuçta uzun zaman olmuş isteyeli
Sorun olmayanlarda yapıyor bunu aşılama doğal gebelikten sayılıyor bence sende deneyebilirsin sabrın sonu elbet selamettir daha fazla bekleyebilcekmisin? Atıyorum 1 sene daha ?Yok düşünmüyorum acelesi yok rabbim nezamn nasıp ederse allah büyük Rabretmek iyidir nekadar sabrederse okadar mukafatını alırsın çok şükür bi sorun yok olsaydı eğer sorun yapardım
Ben ilk gebelikte asla olmaz dedim ben hiç kalmam falan dedim rabbim bana gösterdi bak oluyor dedi benim elimde yani rabbimin elinde çapalamak gerek hep dua ettim namaz kıldım kuran okudum çok şükür oldu ama kalbi durdu onada şükrettim çünkü rabbim en iyisini bilir hep derim sağlıklı hayırlı bi evlat olsun kız erkek fark etmez olur allahin izniyleSorun olmayanlarda yapıyor bunu aşılama doğal gebelikten sayılıyor bence sende deneyebilirsin sabrın sonu elbet selamettir daha fazla bekleyebilcekmisin? Atıyorum 1 sene daha ?
Sen bilirsin kuzu eşin kaç yaşındaAşilama için yaşım çok küçük 22 yaşındayım aşilama yapıcağıma ilerde eğer olmazda tüp bebek yaparım garanti olur daha iyi ama Allah’ın izniyle olur inşallah
Şöyle düşün en azında hamile kalabildin bu arada eşinin değerleri tam nasılsı ve en son ne zaman test verdiBen ilk gebelikte asla olmaz dedim ben hiç kalmam falan dedim rabbim bana gösterdi bak oluyor dedi benim elimde yani rabbimin elinde çapalamak gerek hep dua ettim namaz kıldım kuran okudum çok şükür oldu ama kalbi durdu onada şükrettim çünkü rabbim en iyisini bilir hep derim sağlıklı hayırlı bi evlat olsun kız erkek fark etmez olur allahin izniyle
Eşim 29 yaşında 2.buçuk yıldır evliyiz zaten ilk vizene hep düzensizdi adetim düzenli ilişkide yoktu sonr 2 senemde düzenli yaptım 5 kez yumurta takibi yaptır doktor Enson dedim artık yeter allah nezaman basıp ederse dedim eşimede dedim istersen tüp yapalım yok dedi senin yaşın küçük olur zaten dedi eğer 4 sene olmassa yaparız dedi öyle bend ekafamdan attım işte o ay olduSen bilirsin kuzu eşin kaç yaşında
1 senemiz dolmuştu vermişti çok şükür eşimde bi sorun yok bende sorun adet düzeneizliği var bende şimdi adetim bitti bugün artık çalışırız ama aklıma illaki olsun diye getirmemŞöyle düşün en azında hamile kalabildin bu arada eşinin değerleri tam nasılsı ve en son ne zaman test verdi
Hayırlsı olsun o zamanEşim 29 yaşında 2.buçuk yıldır evliyiz zaten ilk vizene hep düzensizdi adetim düzenli ilişkide yoktu sonr 2 senemde düzenli yaptım 5 kez yumurta takibi yaptır doktor Enson dedim artık yeter allah nezaman basıp ederse dedim eşimede dedim istersen tüp yapalım yok dedi senin yaşın küçük olur zaten dedi eğer 4 sene olmassa yaparız dedi öyle bend ekafamdan attım işte o ay oldu
Çok şükür evet kalabildim bundan tek öğrendiğim şey sabırlı olmak gerçekten sabır çok önemli seninde yaşın küçük değilmiydiŞöyle düşün en azında hamile kalabildin bu arada eşinin değerleri tam nasılsı ve en son ne zaman test verdi
evet canım 23 kasımda 24 olucamÇok şükür evet kalabildim bundan tek öğrendiğim şey sabırlı olmak gerçekten sabır çok önemli seninde yaşın küçük değilmiydi
neden girmiyceksin kiArtık buraya girmiycem bişey fln olursa girerim özelden yazarsınız Kızlar allah emanet olun
Çok giriyorum hep bişeyler araştırıyorum girmesem daha iyi Araf girerim geçen seferde girmedim kafamdan attım olduneden girmiyceksin ki
Sen bilirsin kuzu burası daha çok kafamı rahatlatıyorÇok giriyorum hep bişeyler araştırıyorum girmesem daha iyi Araf girerim geçen seferde girmedim kafamdan attım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?