- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
ilacı bıraktığın güne kadar lekeleniyorsun
iste ben 5 gun kullanıp biraktim ama hala devam ediyor kanama . Bitmedi.ilacı bıraktığın güne kadar lekeleniyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilacı bıraktığın güne kadar lekeleniyorsun
iste ben 5 gun kullanıp biraktim ama hala devam ediyor kanama . Bitmedi.ilacı bıraktığın güne kadar lekeleniyorsun
rahim rahim duvarını incelttiği için olabilir yumurtlama olduğunda bel ağrısı yaşarsın bunu kullanırken estrofem tarzı rahim kalınlaştırı ilaçlar kullanılmalı doktoruna soriste ben 5 gun kullanıp biraktim ama hala devam ediyor kanama . Bitmedi.
Kanki napıyosun nasıl gidiyorrahim rahim duvarını incelttiği için olabilir yumurtlama olduğunda bel ağrısı yaşarsın bunu kullanırken estrofem tarzı rahim kalınlaştırı ilaçlar kullanılmalı doktoruna sor
batı bekliyorum kuzu napiyimKanki napıyosun nasıl gidiyor
Ağrışarın varmı Benin çok oluyor yabatı bekliyorum kuzu napiyim
hiç ağrılarım yok şuanlıkAğrışarın varmı Benin çok oluyor ya
inşallah canım ikimiz içinde hayırlısı olsun kv ameliyat olucak aşılama olursam ağırAdet ağrılarım var ve kasıklarım ağrıyor inşallah olur ya
Hayırlısı olsun inşallah seninde işin zor kv ameliyatı nie olucaksıninşallah canım ikimiz içinde hayırlısı olsun kv ameliyat olucak aşılama olursam ağır
iş yapmamam gerek yani derdim bitmiyor
bacağında olucak kuzu seninle konuştan sonra sağ kasığıma çok şiddetli ağrı girdi adet ağrısı değil ama kist ağrısı gibi bacağıma bile attı sonra yarım saat içinde yavaşça geçtiHayırlısı olsun inşallah seninde işin zor kv ameliyatı nie olucaksın
Benmde 5 gündür sağa vuruyor sola vuruyor sırtım kopacak gibi oluyor arasıra bat günüm herhalde bu son haftabacağında olucak kuzu seninle konuştan sonra sağ kasığıma çok şiddetli ağrı girdi adet ağrısı değil ama kist ağrısı gibi bacağıma bile attı sonra yarım saat içinde yavaşça geçti
Senin benden önce adet günün benim bazen bacağımada vuruyor solabacağında olucak kuzu seninle konuştan sonra sağ kasığıma çok şiddetli ağrı girdi adet ağrısı değil ama kist ağrısı gibi bacağıma bile attı sonra yarım saat içinde yavaşça geçti
sol hiç olmadı bu ay ilk defa hep sağ tarafım ağrıdı c lifedan kist oluşur muSenin benden önce adet günün benim bazen bacağımada vuruyor sola
Belli olmaz ama bence bişeyler oluyor inşallah benmde hergün resmen aynı saate başım ağrıyor ya ağrıyor geçiyorsol hiç olmadı bu ay ilk defa hep sağ tarafım ağrıdı c lifedan kist oluşur mu
inşallah hissettiklerin çıkar ama bu kdar düşme üzerine aksi birşey olursa üzülmeni istememBelli olmaz ama bence bişeyler oluyor inşallah benmde hergün resmen aynı saate başım ağrıyor ya ağrıyor geçiyor
Üzülmem bişey olmaz olmasada vakit vardır canımız sağ olsun olur elbet clife alıcam zaten yine tatile gitcem temmuzda onun için üstünede düşmüyoruminşallah hissettiklerin çıkar ama bu kdar düşme üzerine aksi birşey olursa üzülmeni istemem
oo iyi iyi tatil güzel olur nereyi düşünüyosunuzÜzülmem bişey olmaz olmasada vakit vardır canımız sağ olsun olur elbet clife alıcam zaten yine tatile gitcem temmuzda onun için üstünede düşmüyorum
Antalya gitcez ilk inşallah sonra muşla geze geze siirt mardin urfa göbekli tepeye gitmek istiyorum bakalım onun için takmıyorum olursa olur zaten olmasa zaten tatile gitcemoo iyi iyi tatil güzel olur nereyi düşünüyosunuz
bebiş gelirse tatiller iptal bizde muğlaay gitmeyi planlıyorzAntalya gitcez ilk inşallah sonra muşla geze geze siirt mardin urfa göbekli tepeye gitmek istiyorum bakalım onun için takmıyorum olursa olur zaten olmasa zaten tatile gitcem