bu kanama korkuttu zatenBu ay kafandan at. Bende bu ay kafamdan attım kafan rahat olsun mutluluk ormanı salgıla hep
hep öyle zatenİlişkiyede zevkle gir
Korkma bişey olmaz bende korkmuştum ama oluyormuş bazenbu kanama korkuttu zaten
hayırlısı olsun o zamanKorkma bişey olmaz bende korkmuştum ama oluyormuş bazen
İnşallah rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallahhhhayırlısı olsun o zaman
hepimize canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin rabbimİnşallah rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallahhh
Aminnhepimize canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin rabbim
Canım nasılsın naptın leken geliyormu halahepimize canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin rabbim
yok canım geldi ve kesildiCanım nasılsın naptın leken geliyormu hala
İyi bari değerlendir bolbolyok canım geldi ve kesildi
eşim iş için muğlada yarın dönücek çarşambadan beriİyi bari değerlendir bolbolinşallah güzel haberlerini verirsin
Hiç ilişki olmadımıeşim iş için muğlada yarın dönücek çarşambadan beri
Salı günü oldu zaten yumurtlamam daha gelmedi c life içiyorumHiç ilişki olmadımı
daha yeni yumurtlama akıntım geldi kuzu lh takibi yapıyorum zateno zaten çatlama belirtisiydi o günlerde çatlamıştır inşallah geç kalmadın kalsana bişey olmaz Ama çatladıntan sonra artık içmemen gerek
Oo süperdaha yeni yumurtlama akıntım geldi kuzu lh takibi yapıyorum zaten
senin nasıl durumlar inşallah bebişlerimiz yakın zamandsa gelir nasip olursa buluşuruz öyle olursa istanbuda yakınız zatenOo süper
Bende değişik adet oldum bitecek yarın takip edicem bakalım bide çörek otu kürü vardı onu yiyorum bi çay kaşığı sabah açkarna bide 2 tane incir yiyorum hepsenin nasıl durumlar inşallah bebişlerimiz yakın zamandsa gelir nasip olursa buluşuruz öyle olursa istanbuda yakınız zaten
İnşallahhhsenin nasıl durumlar inşallah bebişlerimiz yakın zamandsa gelir nasip olursa buluşuruz öyle olursa istanbuda yakınız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?