Hadi hayırlara vesile olsun inşallahçok şükür canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin benim pazartesi rahim filmim var sen yine femarayla mı hamile kaldın
yumurtam daha çatlamadıysa rahim filmi günü çatlatım sonrasınde hemen aşılama olucak ama eğer çatlamışsa diğer aya kaldı yumurta gayet sağlıklı ilaç verip kalitesi bozmayalım dedi eşime takviye vitamin ve havuç suyu kullanıyoruzHadi hayırlara vesile olsun inşallahhamile kalmasam ben de çekilecektim rahim filmi. Evet femarayla ama ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum
Ay hadi inşallah çatlamamıştır o zaman süreç uzamaz. İyi yapıyorsunuz. Her gün keçi boynuzu özü de içsin eşin, Spermlere müthiş faydası varyumurtam daha çatlamadıysa rahim filmi günü çatlatım sonrasınde hemen aşılama olucak ama eğer çatlamışsa diğer aya kaldı yumurta gayet sağlıklı ilaç verip kalitesi bozmayalım dedi eşime takviye vitamin ve havuç suyu kullanıyoruz
Ay çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallahCanım nasılsın? Nasıl gidiyor?
Sizinle paylaşamadık. Ben hamileyim çok şükürdarısı size inşallah
Hayırlı olsun cnm sevindimMerhaba ben Femara ile 2. denemede hamile kaldım. Sadece doktorumun verdiği vitaminleri kullandım başka bişey kullanmadım. Bir de adet sonrasında ilişki günlerim bir gün oldu bir gün olmadı şeklinde 2 hafta arasız devam ettik veee sürpriz hamileyim. Mutlaka adet sonrasını değerlendirin. Çünkü benim adetlerim hep düzensizdi ilaç ile adet oluyordum ama femara adet olmamı da sağladı ilkinde tutmadı ikincisinde tuttu. Yaşım 29 eşimin de aynı bir de 6 kilo verdim polikistik olduğum için kilo vermemin de işe yaradığını düşünüyorum.
Çok sağol tatlım. Bir an önce sağlıkla size de nasip etsin AllahAy çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah
AminnnÇok sağol tatlım. Bir an önce sağlıkla size de nasip etsin Allah
4+4 bugün canımAminnnKaç haftalık oldun
Maşallah4+4 bugün canım
Sağol tatlımMaşallahhadi bakalım sağlıcakla büyüsün doktor kontrolunde devam edeceksin dimi
Amin canım amin Rabbim sana da nasip etsin inşalllahhHayırlı olsun cnm sevindimSağlıcakla kucağına alırsın inşallah bana hiç femara yaramadı malesef
Amin allah razı olsunAmin canım amin Rabbim sana da nasip etsin inşalllahh
canım sana yazdım ama bakmadın sen adet oldun muAmin allah razı olsun
Adet oldumcanım sana yazdım ama bakmadın sen adet oldun mu
Hayırlısı olsun inşallahAdet oldum
Saol karnım ağrıyo bugün okadar yürüdüm ki yarın gidip kan vermemlazımHayırlısı olsun inşallah
Görmedim yazdiğinicanım sana yazdım ama bakmadın sen adet oldun mu
troid için mi canımSaol karnım ağrıyo bugün okadar yürüdüm ki yarın gidip kan vermemlazım
Doktor bi kaç tane tahlil istedi adet olunca yap dediyaptroid için mi canım
Ağrım var dedim soğan yapıyım içiyimtroid için mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?