Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok şükür canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin benim pazartesi rahim filmim var sen yine femarayla mı hamile kaldın
Hadi hayırlara vesile olsun inşallah hamile kalmasam ben de çekilecektim rahim filmi. Evet femarayla ama ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum

Hadi hayırlara vesile olsun inşallah hamile kalmasam ben de çekilecektim rahim filmi. Evet femarayla ama ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum
yumurtam daha çatlamadıysa rahim filmi günü çatlatım sonrasınde hemen aşılama olucak ama eğer çatlamışsa diğer aya kaldı yumurta gayet sağlıklı ilaç verip kalitesi bozmayalım dedi eşime takviye vitamin ve havuç suyu kullanıyoruz

Ay hadi inşallah çatlamamıştır o zaman süreç uzamaz. İyi yapıyorsunuz. Her gün keçi boynuzu özü de içsin eşin, Spermlere müthiş faydası var

Hayırlı olsun cnm sevindim Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bana hiç femara yaramadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…