Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşilamaya vereceğim parayı tüp bebek yap direk garantörü git demişti ozamn
Ben devlette başladım artık tedaviye gücüm yetmez o kadar elimde kalanıda harcayamadım ama çok okudum buralarda 15 milyon sperm özelde yıkanınca 8 milyon kalmış devlette başka bir aşılamasında yıkanınca 11 milyon kalmış

Özel çok zor vallahi allah yardımcınız olsun devlet iyi en azından ya

Merhaba ben Femara ile 2. denemede hamile kaldım. Sadece doktorumun verdiği vitaminleri kullandım başka bişey kullanmadım. Bir de adet sonrasında ilişki günlerim bir gün oldu bir gün olmadı şeklinde 2 hafta arasız devam ettik veee sürpriz hamileyim. Mutlaka adet sonrasını değerlendirin. Çünkü benim adetlerim hep düzensizdi ilaç ile adet oluyordum ama femara adet olmamı da sağladı ilkinde tutmadı ikincisinde tuttu. Yaşım 29 eşimin de aynı bir de 6 kilo verdim polikistik olduğum için kilo vermemin de işe yaradığını düşünüyorum.

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor?
Sizinle paylaşamadık. Ben hamileyim çok şükür darısı size inşallah
çok şükür canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin benim pazartesi rahim filmim var sen yine femarayla mı hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…