- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Canım sende aşılama dene direk neden tüp bebek dedi kiDoktor banada tüp bebek dedi onu yapalım dedi ama allah nasıp etti bişeyler vesile oldu çok şükür çok şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende aşılama dene direk neden tüp bebek dedi kiDoktor banada tüp bebek dedi onu yapalım dedi ama allah nasıp etti bişeyler vesile oldu çok şükür çok şükürler olsun
Ozamnlar pov dim ozamn öyle demişti doktor çok şükür bişey yok şuanCanım sende aşılama dene direk neden tüp bebek dedi ki
adet oldun muOzamnlar pov dim ozamn öyle demişti doktor çok şükür bişey yok şuan
Aşilamaya vereceğim parayı tüp bebek yap direk garantörü git demişti ozamnCanım sende aşılama dene direk neden tüp bebek dedi ki
Test yaptım negatıp çıktı kan vermiştim troitim çıkmış ondan geç geliyor adaçayı içiyorum gelsin diyeadet oldun mu
Amin kuzum amin fiyat aldınız mı hsg için?sperm değerlerimizde sorun var zaten takviler alıyoruz nasıl olucak bilmiyorum rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Ben devlette başladım artık tedaviye gücüm yetmez o kadar elimde kalanıda harcayamadım ama çok okudum buralarda 15 milyon sperm özelde yıkanınca 8 milyon kalmış devlette başka bir aşılamasında yıkanınca 11 milyon kalmışAşilamaya vereceğim parayı tüp bebek yap direk garantörü git demişti ozamn
canım geçen sene özelde 750 tlye çektim Şimdi tedavim devlette ücretsiz olucakAmin kuzum amin fiyat aldınız mı hsg için?
inşallah düşer troitinTest yaptım negatıp çıktı kan vermiştim troitim çıkmış ondan geç geliyor adaçayı içiyorum gelsin diye
İyi bari kuzum o zaman hiç dert etme aklında bişey kalmasıncanım geçen sene özelde 750 tlye çektim Şimdi tedavim devlette ücretsiz olucak
İstanbuldamı yaşıyordunİyi bari kuzum o zaman hiç dert etme aklında bişey kalmasın
İnşallah ya adet olsamda rahatlasaminşallah düşer troitin
Özel çok zor vallahi allah yardımcınız olsun devlet iyi en azından yaBen devlette başladım artık tedaviye gücüm yetmez o kadar elimde kalanıda harcayamadım ama çok okudum buralarda 15 milyon sperm özelde yıkanınca 8 milyon kalmış devlette başka bir aşılamasında yıkanınca 11 milyon kalmış
Devlette süreç şuan çok iyi ilerliyor.Özel çok zor vallahi allah yardımcınız olsun devlet iyi en azından ya
Hayır mersindeİstanbuldamı yaşıyordun
hakkımızda hayırlısı olsunHayır mersinde
kuzu adet oldun muÖzel çok zor vallahi allah yardımcınız olsun devlet iyi en azından ya
Canım nasılsın? Nasıl gidiyor?kuzu adet oldun mu
Merhaba ben Femara ile 2. denemede hamile kaldım. Sadece doktorumun verdiği vitaminleri kullandım başka bişey kullanmadım. Bir de adet sonrasında ilişki günlerim bir gün oldu bir gün olmadı şeklinde 2 hafta arasız devam ettik veee sürpriz hamileyim. Mutlaka adet sonrasını değerlendirin. Çünkü benim adetlerim hep düzensizdi ilaç ile adet oluyordum ama femara adet olmamı da sağladı ilkinde tutmadı ikincisinde tuttu. Yaşım 29 eşimin de aynı bir de 6 kilo verdim polikistik olduğum için kilo vermemin de işe yaradığını düşünüyorum.kızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
çok şükür canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin benim pazartesi rahim filmim var sen yine femarayla mı hamile kaldınCanım nasılsın? Nasıl gidiyor?
Sizinle paylaşamadık. Ben hamileyim çok şükür darısı size inşallah