• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O akıntıyı görmüştüm ama gitmemiştim ilişkiye ondan bi gün önce girmiştik ama kalkmıştım ayağa hemen ama artık bilemem varsa yoksa çıkar zaten rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah umut çok var
umut hep var ayağa kalksanda farketmez rabim ol dedikten sonra

Kızlar dr eşimin sonuçlarını görünce bizi direk aşılamaya yönlerdirdi.Daha önce rahim filmi çekilmişş olsamda tekrar çekilicem.ve sonra aşılama Desteğinize ihtiyacım var R Random3 B Bozobrgul

Kızlar dr eşimin sonuçlarını görünce bizi direk aşılamaya yönlerdirdi.Daha önce rahim filmi çekilmişş olsamda tekrar çekilicem.ve sonra aşılama Desteğinize ihtiyacım var R Random3 B Bozobrgul
Buda çok güzel bişeyy bazılarının buna bile mümkün olmuyor çok şükür rabbim sana bi yol gösterdi çok güzel bişey motive ol allah oladar büyükki sana o yolu gösteriyorsa demeli mucizen o yolla gelcek böle düşün ama asla pes etme asla Umut çok çok çok rahat ol gez toz hersabah yürüyüşr çık kafanı dağıt aktıvitele takıl olucak bi yerde gördüm 17kez tüp bebek yapmış olan var düşünebiliyormusun kadın hiç pes etmemiş ve sonunda olmuş tabi böle düşün

Tatlım en iyisini yaparsın, için rahat olsun. Aşılama daha çok spermle ilgili sıkıntı olduğunda uygulanıyor zaten. Reglimi bekliyoruz, bana da doktor bu ay aşılama dicek galiba onu ima etti ve ben de rahim filmi isticem. Bi sorun varsa tedavi de işe yaramaz çünkü. Biz daha spermiogram da yaptırmadık. Bütün bunların nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum 😏

Ay zaman geçiyor ömrümden gidiyor ben nezaman büyütürüm çoçupu nezamn evlendirrim bunları hiç düşünme böle şeyleri kafandan at bayanlar var 50 yaşında hamile kalıp çoçuğunu gören düğününü yapan var öyle düşün hiç sıkma o güzel canını bu işe başlıycaksan motive ol umutsuz insanları hayatından çıkar eşinle eğlen onu eğlendir şükret çok şükür allahım de daha kötüsü olmadı

Doktor banada tüp bebek dedi onu yapalım dedi ama allah nasıp etti bişeyler vesile oldu çok şükür çok şükürler olsun

Tatlım en iyisini yaparsın, için rahat olsun. Aşılama daha çok spermle ilgili sıkıntı olduğunda uygulanıyor zaten. Reglimi bekliyoruz, bana da doktor bu ay aşılama dicek galiba onu ima etti ve ben de rahim filmi isticem. Bi sorun varsa tedavi de işe yaramaz çünkü. Biz daha spermiogram da yaptırmadık. Bütün bunların nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum 😏
sperm değerlerimizde sorun var zaten takviler alıyoruz nasıl olucak bilmiyorum rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Back