Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. Günüm iğne olalı canm
Canım çok olmuş mesajdan geçeli ama nasıl belirtiler yaşadın.. Benimde iğneden sonraki 9. Günüm bugün 7. Gün çok belim ağrıdı kasık ya da göğüs ağrım yok.. Pozitif çıkacağını biliyordum ama 6.ve 7. Gün test yaptım hafif silik çizgi çıktı 8. Gün negatif oldu tekrar pozitif olur mu ki yoksa azalarak devam mı etmesi gerekirdi 15. Gün daha koyu olana kadar

Hadi hayırlara vesile olsun inşallah hamile kalmasam ben de çekilecektim rahim filmi. Evet femarayla ama ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum
Selam ben de bu ay ilk femara kullandim sonra da catlatma ignesi yapildi. Suan 8. Gunum igneden sonraki. Igneden sonra 36.saatte bayagi kasik agrim oldu gecti . Ama baska bende belirti yok size sormak istedim herhangi bir belirti agri sanci vs yasadiniz mi acaba?

Ben 5 kez kullandım ağrılar oluyor bütün belirtiler bile oluyor onun için gününü beklemek en iyisi inşallah güzel haberler verirsiniz

Sagolun siz de muradiniza erersiniz umarim.ne zamandir deniyorsunuz
2sene 6 aydın evliyim bi gebelik yaşadım şubatta clife kullanmıştım öyle gebe kaldım onun öncesinde 1 yıl 2 ayda bir yumurta takibi yaptım 2 kez çatlatıldı olmadı 3 kez normal çatlatmadık tabi doktorlar en iyisini bilir sonra doktor tüp bebek dedi öyle Takmadım hiç birini dedim bıraktım artık en sonuncusunda 5.sinde yanı adet oldum ağladım baya dua ettim çok sonra dedim macunu alcam aldım kullandım gebe oldum şok oldum zaten 7.haftasında kalbı durdu malefes şimdi yeni adet oldum şubatta kürtaj olmuştum adetim bitsin Ramazan’dan sonra bi adet daha görüp başlıycam yine clifeye

Ya tabi bu belli olmaz kimisi ilk inde tutuyor mesela benim yepyenimin ilkinde çatlattı tuttu ablamında öyle çatlattı tuttu ama benim olmadı tabi Allah’ın elinde çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere nasıp etsin inşallah

Konu basinda yazmissiniz gormemistim tekrar sordum kusura bakmayin..Cok zor bir surec Allah yardimciniz olsun kaybinizin sebebi belli mi pihtilasma vs herhangi bir sorun olmasin ?

Konu basinda yazmissiniz gormemistim tekrar sordum kusura bakmayin..Cok zor bir surec Allah yardimciniz olsun kaybinizin sebebi belli mi pihtilasma vs herhangi bir sorun olmasin ?
Hiç bi sorun yok dedi doktor ne kusuru sorun değil benim için zor geçmedi çok şükür hep rabbime inandım en azından dedim hamile kala bildim çok şükür dedim ama inşallah birdahaki böle kötü yaşamam rabbim tüm isteyenlere nasıp etsin sağlıklı hayırlı bi evlat

İlişkiye zevk alarak girin ben okdar denememde hiç zevkle girmedim girdiğimi sanmıştım ama değildi zevkle girin mumlar yakın onu düşünmeyin ister istemez akla geliyor tabi ben hiç. Ayağa kalkmadım sadece uzandım bi yastık koydum bi kaç kez öyle. Ama ilişkiye devam edin belki sonradanda Çatlı’ya biliyor kafanız rahat olsun rahat ettirin

Sen napiyosun hangi aşamadasın
canım dr tekrar rahim filmi çekti tam yumurtlama günümde bugün ilşki yasak yarın değerlendir dedi değerlendirdim bende eşim iki haftadır takviye alıyor ayrıa havuç suyu kullandırıyorum bu ay boş geçicez ümidim var olur inşallah olmazsa bir dahaki ay aşılama olucak dedi dr bakıcaz duruma göre

Hadi inşallah hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasıp etsin hiç kendini korkutma allah bi yol gösterdiyse vardır bi bildiği

Hadi inşallah hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasıp etsin hiç kendini korkutma allah bi yol gösterdiyse vardır bi bildiği
inşallah hayırlısıysa olsun insanlar nasıl süreçlerden geçiyorlar görüyorum rabbim herkesin kucağına evlatla kalbini evlat sevgisiyle doldursun inan ki çok hasretim korku endişe üzüntü yok ama hafif kalbimde yorgunluk var boynum bükük hissediyorum son bir aydır sürekli ağlıyorum bitap düştüm ama yinede hayırlısı ise nasip olsun alın yazımızda ne varsa o biz sonuna kadar uğraşıcaz dua edicez sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…