Ben hemen kalkıyordum ama bilemem yarın gidip kan vercem troitim içinde betadaYok daha olmadım korunmadık bide
adet olmadan tekrar yumurta oluşması mümkünkü acabaBen hemen kalkıyordum ama bilemem yarın gidip kan vercem troitim içinde betada
Bilmem kiadet olmadan tekrar yumurta oluşması mümkünkü acaba
hayırlısı olsun rabbimin her türlü mucizesine şahit olduk zatenBilmem ki
Bugün gitcektim kan vermeye gitmedim üşendimhayırlısı olsun rabbimin her türlü mucizesine şahit olduk zaten
O akıntıyı görmüştüm ama gitmemiştim ilişkiye ondan bi gün önce girmiştik ama kalkmıştım ayağa hemen ama artık bilemem varsa yoksa çıkar zaten rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah umut çok varadet olmadan tekrar yumurta oluşması mümkünkü acaba
umut hep var ayağa kalksanda farketmez rabim ol dedikten sonraO akıntıyı görmüştüm ama gitmemiştim ilişkiye ondan bi gün önce girmiştik ama kalkmıştım ayağa hemen ama artık bilemem varsa yoksa çıkar zaten rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah umut çok var
umut hep var ayağa kalksanda farketmez rabim ol dedikten sonra
canım naptın kan verdin mi
Vermedim ya 45 günü bekliyorum adet olacağını hissediyorumcanım naptın kan verdin mi
Benimde yarın günüm adet akıntım geldi gibi yarına olurum heraldeVermedim ya 45 günü bekliyorum adet olacağını hissediyorum
En azından çok şükür adetin oluyorsun kanki sorun yapma döküntü yapma bak sütle keçiboynuzu özü karıştır iç eşinde içsinBenimde yarın günüm adet akıntım geldi gibi yarına olurum heralde
hakkımızda hayırlısı olsun yaEn azından çok şükür adetin oluyorsun kanki sorun yapma döküntü yapma bak sütle keçiboynuzu özü karıştır iç eşinde içsin
Aminhakkımızda hayırlısı olsun ya
Buda çok güzel bişeyy bazılarının buna bile mümkün olmuyor çok şükür rabbim sana bi yol gösterdi çok güzel bişey motive ol allah oladar büyükki sana o yolu gösteriyorsa demeli mucizen o yolla gelcek böle düşün ama asla pes etme asla Umut çok çok çok rahat ol gez toz hersabah yürüyüşr çık kafanı dağıt aktıvitele takıl olucak bi yerde gördüm 17kez tüp bebek yapmış olan var düşünebiliyormusun kadın hiç pes etmemiş ve sonunda olmuş tabi böle düşün
Tatlım en iyisini yaparsın, için rahat olsun. Aşılama daha çok spermle ilgili sıkıntı olduğunda uygulanıyor zaten. Reglimi bekliyoruz, bana da doktor bu ay aşılama dicek galiba onu ima etti ve ben de rahim filmi isticem. Bi sorun varsa tedavi de işe yaramaz çünkü. Biz daha spermiogram da yaptırmadık. Bütün bunların nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum
sperm değerlerimizde sorun var zaten takviler alıyoruz nasıl olucak bilmiyorum rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallahTatlım en iyisini yaparsın, için rahat olsun. Aşılama daha çok spermle ilgili sıkıntı olduğunda uygulanıyor zaten. Reglimi bekliyoruz, bana da doktor bu ay aşılama dicek galiba onu ima etti ve ben de rahim filmi isticem. Bi sorun varsa tedavi de işe yaramaz çünkü. Biz daha spermiogram da yaptırmadık. Bütün bunların nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?