Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım üzülme çaresi olmayan şeyler değil bunlar. Ne güzel en azından sorunun ne olduğunu öğrenmişsiniz. Boşa zaman kaybı olmaz. Doktorun bunun için bişey önermedi mi ki? Ben hiç o tarz şeyler kullanmadım bilgim yok ama ne kullnacaksan doktoruna danışarak kullan. Bi tarafı düzelteyim derken başka bi tarafa zarar verme

Canım benim üzülme herkesin bi imtihanı vardır rabbim sünüyor puan şükret kuzum benim dert etme hal olur mutlaka ilaçları var zaten doktor ilaç vermedimi vitamın doğal kürler bak çok faydalı belli etme asla eşini hep eğlendır onu

canım bu ilaç değil zaten vitamin erkeklerin sperm sayısını ve morfolojisini arttırıyor yani önerilen birşey keçi boynuzu ve arı sütü bal polene devam

belli etmiyorum zate4n ilk iki gün baya mutsuzdu şimdi oda çabalıyor ben iki günde bir brokoli yerim o asla ıy falan derdi dün kendi bana 1 tabak verirmisin diye çabalamaya başladı gibi

canım bu ilaç değil zaten vitamin erkeklerin sperm sayısını ve morfolojisini arttırıyor yani önerilen birşey keçi boynuzu ve arı sütü bal polene devam
Evet biliyorum ama doğal kürler gibi onun da acaba başka bi etkisi olur mu dedim. Araştırmışsındır mutlaka kuzum, ben bilmediğim için umarım işe yarar. Kendinizi bırakmayın, aksine mücadele şimdi başlıyor

inşallah hakkımızda hayırlısı olsun senin nasıl gidiyor

Ayın 11inde çatlatma iğnesi vurdum ben. İlaca rağmen sadece 1 yumurtam vardı. Çok da değerlendirdiğimizi söyleyemem, küsüz çünkü. Bu ay da boşa gitti yani
ah bu erkekler şu aşamalarda bize destek olucaklarına sorun çıkartıp strese sokuyorlar zaten bir sürü hormon var ilaçlarda ekstra alıngan oluyoruz

ah bu erkekler şu aşamalarda bize destek olucaklarına sorun çıkartıp strese sokuyorlar zaten bir sürü hormon var ilaçlarda ekstra alıngan oluyoruz
Aynen öyle canım.. Biz onları hep anlamaya çalışıyoruz ama bize anlayış gösteren yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…