Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen femara kullanırken baya ağrım oluyordu test yaptın mı
Ben dün çok rahatsızlandım acile gittim. Hcg bakmadan bişey yapamadılar. Hcg de 4 gün kala 2,39 çıktı. Yükselebilir ihtimaliyle ilaç vermedi ama ben yükseleceğini hiç sanmıyorum

Ben dün çok rahatsızlandım acile gittim. Hcg bakmadan bişey yapamadılar. Hcg de 4 gün kala 2,39 çıktı. Yükselebilir ihtimaliyle ilaç vermedi ama ben yükseleceğini hiç sanmıyorum
Kaçıncı günü yumurtlamanın bence yükselir bu değer

bence yükselme ihtimali çok yüksek normalde 0,100 çıkar hep herkeste böyledir kesin yükselir inşallah

Kız ozaman kesin yükselmiştir evde idrar testin varsa takip etfemera mı kullandıydın
Yok yükselecek olsa bile idrarda çıkacak kadar olmaz daha değer. 2 gün sonra bi daha bakarım belki. 2 aydır femara kullanmıyorum ara verdik. Femaranın 2.ayında hamile kaldım ama düşük yaptım. 3 ay ilaçsız devam ediyoruz. Sonra yine bakıcaz duruma

Bence kimyasal geçirmiş olabilirsin
Yok canım yaa test yaptım 2 kere. Hastalanmışım hatta o yüzden ilaç vermeden kanda da bakıldı. Ben ilaçsız hamile kalamıyorum. Bugün başladım femaraya inşallah bu aydan umutluyum

Kızlar uzun uğraşlarım sonucu eşimi teste gönderebildim ve değerleri olağandan biraz düşük çıktı çok önemli değil ama kruger kötü yani spermin şekli bozuk en %4 olmalı iken %1 çıktı yani buda yumurtayı dölleyememesinin başlıca sebebi çok mutsuzum ve ona birşey belli etmemeye çalışıyorum ama nasıl yükselticeğimi bile bilemiyorum aşılama yapalım dedik dr aşılamada şans %15 işe Kruger düşükken %6-8 arası dedi önermedi.Burada okuduklarımla Proxeed men vitamin varmış aldım hemen onu bugün başlatıcam lütfen dua edin benim içinde işe yarasın.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. R Random3 B Bozobrgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…