İyi yaparsın şansa bırakmamak lazımhiç değişik hissetmedim regli olmayı bekliyorum bu ay hormon testlerimi tekrarlıycam eşimde test falan vericek
Hasta oldum Bu sabah ama hiç ağrısız geçiyor bu seferİyi yaparsın şansa bırakmamak lazım
Tühh üzüldüm canım yaa olsun her ay umut bizim için. Yola devamHasta oldum Bu sabah ama hiç ağrısız geçiyor bu sefer
aynen femara kullanırken baya ağrım oluyordu test yaptın mıTühh üzüldüm canım yaa olsun her ay umut bizim için. Yola devamher ay aynı olmuyor benim de öyle. Ne güzel aman olmasın ağrın zaten
Ben dün çok rahatsızlandım acile gittim. Hcg bakmadan bişey yapamadılar. Hcg de 4 gün kala 2,39 çıktı. Yükselebilir ihtimaliyle ilaç vermedi ama ben yükseleceğini hiç sanmıyorumaynen femara kullanırken baya ağrım oluyordu test yaptın mı
Kaçıncı günü yumurtlamanın bence yükselir bu değerBen dün çok rahatsızlandım acile gittim. Hcg bakmadan bişey yapamadılar. Hcg de 4 gün kala 2,39 çıktı. Yükselebilir ihtimaliyle ilaç vermedi ama ben yükseleceğini hiç sanmıyorum
Test yapıldığında 10.günüydü. Ağzın bal yesin inşallahKaçıncı günü yumurtlamanın bence yükselir bu değer
bence yükselme ihtimali çok yüksek normalde 0,100 çıkar hep herkeste böyledir kesin yükselir inşallahBen dün çok rahatsızlandım acile gittim. Hcg bakmadan bişey yapamadılar. Hcg de 4 gün kala 2,39 çıktı. Yükselebilir ihtimaliyle ilaç vermedi ama ben yükseleceğini hiç sanmıyorum
İnşallah inşallahbence yükselme ihtimali çok yüksek normalde 0,100 çıkar hep herkeste böyledir kesin yükselir inşallah
Kız ozaman kesin yükselmiştir evde idrar testin varsa takip etTest yapıldığında 10.günüydü. Ağzın bal yesin inşallah
Yok yükselecek olsa bile idrarda çıkacak kadar olmaz daha değer. 2 gün sonra bi daha bakarım belki. 2 aydır femara kullanmıyorum ara verdik. Femaranın 2.ayında hamile kaldım ama düşük yaptım. 3 ay ilaçsız devam ediyoruz. Sonra yine bakıcaz durumaKız ozaman kesin yükselmiştir evde idrar testin varsa takip etfemera mı kullandıydın
Canımsın iyim çok şükür adet oluyum tekrar deniycez bebeğim Clife kullansana araştır bak ınstegramdanbence yükselme ihtimali çok yüksek normalde 0,100 çıkar hep herkeste böyledir kesin yükselir inşallah
Canım sen naptın nasıl gidiyorİyi yaparsın şansa bırakmamak lazım
Ben dün regl oldum canım yaa yine tırtCanım sen naptın nasıl gidiyor
Bence kimyasal geçirmiş olabilirsinBen dün regl oldum canım yaa yine tırtDoktoruma mesaj attım femaraya tekrar başlayacağım.
Yok canım yaa test yaptım 2 kere. Hastalanmışım hatta o yüzden ilaç vermeden kanda da bakıldı. Ben ilaçsız hamile kalamıyorum. Bugün başladım femaraya inşallah bu aydan umutluyumBence kimyasal geçirmiş olabilirsin
İnşallah olur istediğinYok canım yaa test yaptım 2 kere. Hastalanmışım hatta o yüzden ilaç vermeden kanda da bakıldı. Ben ilaçsız hamile kalamıyorum. Bugün başladım femaraya inşallah bu aydan umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?