Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum
allah yardımcın olsun canım benim valla çok üzüldüm pes etme mücadeye devam yine kalırsın inşallah hem şöyle düşün bak doğal yolla hamiş kalabildin.Birde genelde ilk bebekte sorun olabiliyormuş çoğu kişi sorun yaşıyor hayırlısı ile en yakın zamandan sağlıklı bşir şekilde hemen hamile kalırsın inşallah senin içinde dua edicem canım benim

Çok saol allah gönlüne göre nasıp etsin inşallah

Kürtaj sonrası en doğru ne kadar süre beklemeliyim doktorumla konuşcam Pazartesi günü siz ne düşünürsünüz benm yengem düşük sonrası bi ay tek korundu

Canım iğnemi oldum adetimi oldum adetim bitti bile :))
Tekrar femara basladık bu ay.
Hiç yumurtam gelişmemiş bugun doktora gittim . doktor hiç yumurtan yok dedi. Şaşırdım gerçekten
Bir anda büyür belki gördüm öyle olan çok var hatta yumurtan yok diyip o ay hamile kalan bile okudum burda allah büyüktür.

Bir anda büyür belki gördüm öyle olan çok var hatta yumurtan yok diyip o ay hamile kalan bile okudum burda allah büyüktür.
Doğru canım Allah büyüktür mucize olsun yeter. Ümidimi kaybetmedim ama şaşırdım . Bakalım nasip

Hâlâ zamanın var gerilme. Benim geçen ay çoook silik bi çizgi varken ertesi gün birdenbire kıpkırmızı oldu. Yarın öbür gün görürsün sen de
canım napıyosun durumlar nasıl benim adetim çarşamba olucağıma eminim lekelenmelerim başladı çünkü senin tarihin benden önceydi galiba

canım napıyosun durumlar nasıl benim adetim çarşamba olucağıma eminim lekelenmelerim başladı çünkü senin tarihin benden önceydi galiba
Sağol kuzum evet 5 gün kaldı reglime. Akıntım var hiç geçmedi ilk defa. Dünden beri sağ kasığımda müthiş ağrı var. Belki yerleşme ağrısıdır diye umutlanıyorum. O da normalde olan bi ağrı değil çünkü. Başka da bişey yok. Yarın sabah bi şansımı denemek istiyorum.
Bazen lekelenmeler olabiliyor canım yaa sen yine de modunu düşürme inşallah regl olmazsın hiç değişik bişey hissetmedin mi?

hiç değişik hissetmedim regli olmayı bekliyorum bu ay hormon testlerimi tekrarlıycam eşimde test falan vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…