Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr merhabalar, ben de bugun femaraya baslayacağım. Doktorum sadece femara verdi ama yanında ek ilaç kullandınızmı? Estrofem tarzı bişey. Rahim duvarını incelttiğini okudum ama doktorum öyle bir bilgi vermedi

Çok heyecanlıyım bu arada 1 kere klomen denemem var 2 yumurtam gelişmişti bakalım femara da nasıl bir etki göreceğim. Çatlatma iğnesi olurmuyum acaba hiç bilemiyorum

İnşallah hepimz için canım
Doğru doktoruma simdi sorsam mı dedim ama vazgeçtim sonra. Vermesi gerekseydi verirdi herhalde
Bana hiçbir ek ilaç vermedi ve yumurtaların kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermemeli çünkü onun da yan etkileri çok. Doktorun ne derse öyle yap, herkesin durumu kendine özel çünkü

bu konuda benimde endişem var aşırı bel ağrım oluypr bu rahim duvarı inceldiği için oluyormuş ama doktorum birşey söylemedi bana

bu konuda benimde endişem var aşırı bel ağrım oluypr bu rahim duvarı inceldiği için oluyormuş ama doktorum birşey söylemedi bana
Femara bittikten 5 gün sonra ultrasona giriyorsunya o esnada doktor ölçüyor rahim içi kalınlığını canım . Bişey söylemediyse normaldir diye düşünüyorum. Klomen kullandığımda doktor ölçmüştü kalındı benm . Ama femarada nasıl olur bilmiyorum

bana klomen kullanırken ince dedi strofem verdi zaten sadece bir kere kullandım.Femera kullanırken doktor birşey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…