evet canım 2 gün gecikme ile adet oldum şimdi yine kullandım 5.günüm bugün sağ kasığımda gün içinde ağrı vardı.Ayy hadi inşallah :)))
Sen adet oldunmu en son silik bir test durumun vardı canım
Aynen cnm bolbol meyve ye yeter inşallah ilk inde tutarİnşallah hepimz için canım
Doğru doktoruma simdi sorsam mı dedim ama vazgeçtim sonra. Vermesi gerekseydi verirdi herhalde
benim çok erken yumurtlama akıntım geldi adet olcam gibi belim ağrıyorAynen cnm bolbol meyve ye yeter inşallah ilk inde tutar
Olabilir değerlendir ve sonrasınıda değerlendir bakalım inşallah kafaya takmak yol ama TMbenim çok erken yumurtlama akıntım geldi adet olcam gibi belim ağrıyor
E nabızda testım çıkmıyor benim doktorun yanına gitmemlazım onada korkuyorum üffffbenim çok erken yumurtlama akıntım geldi adet olcam gibi belim ağrıyor
teşekkürler canımOlabilir değerlendir ve sonrasınıda değerlendir bakalım inşallah kafaya takmak yol ama TM
bence cesaretini topla ve git varsa ki inşallah vardır.yoksada strese girmeki adet olasın bir daha ki denemeye başlaE nabızda testım çıkmıyor benim doktorun yanına gitmemlazım onada korkuyorum üffff
Aynen öyle yapıyım yok olsa rahatlarım acaba nie geçikti 7 gün geçti bakalım şimdi hazırlanır giderim troitimde vardı benim ama bitmişti inşallah birdaha olmazbence cesaretini topla ve git varsa ki inşallah vardır.yoksada strese girmeki adet olasın bir daha ki denemeye başla
inşallah olmaz ve hamilesindir canımıniçiAynen öyle yapıyım yok olsa rahatlarım acaba nie geçikti 7 gün geçti bakalım şimdi hazırlanır giderim troitimde vardı benim ama bitmişti inşallah birdaha olmaz
Kankaaa değerim 63.6 çıktıııteşekkürler canım
Kankaaaa gebelik varmı anlamadımmminşallah olmaz ve hamilesindir canımıniçi
Gözün aydın canım var hamilelikKankaaaa gebelik varmı anlamadımmm
EVET VAR CANIM TEBRİKLER :))))Kankaaa değerim 63.6 çıktııı
SAĞLIKLA İLERLER İNŞALLAHKankaaaa gebelik varmı anlamadımmm
SAĞLIKLA İLERLER İNŞALLAH
Doktora gittim oda dedi var takip edicez dediGözün aydın canım var hamilelikama artışını takip et önemli olan o. İnşallah sağlıkla ilerler
Çok saolun allah razı olsun inşallah en kısa zamanda sizde O mucizeyi alırsınızDoktora gittim oda dedi var takip edicez dedi
CANIM BENİM VALLA KENDİM OLMUŞ GİBİ MUTLU OLDUM :)) EŞİNEDE DÜZEL BİR SÜPRİZ YAPDoktora gittim oda dedi var takip edicez dedi
Olayın şokunu yaşamak bile güzelÇok saolun allah razı olsun inşallah en kısa zamanda sizde O mucizeyi alırsınızben şuna hala şoktayom inanamıyprum
Bu ay inşallah tutar canım çatlatma iğnesi vermemişti dimi geçenkindeevet canım 2 gün gecikme ile adet oldum şimdi yine kullandım 5.günüm bugün sağ kasığımda gün içinde ağrı vardı.
Aminn canım benım inşallah . Sen Hamilesin galiba öyle okudum hayırlı olsunAynen cnm bolbol meyve ye yeter inşallah ilk inde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?