Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neeee yaaaaa çok üzüldümmm nasıl oldu ya üzülme vardır herşeyde bi hayır

NASIL DÜŞÜK YAPTIM YA ALLAH SABIR VE GÜÇ VERSİN NE OLDU KUZU YA
Uyumaya çalıştım biraz kızlar çok perişanım. Bütün gece sancılarla ağlamakla geçti. Sağlıklı gebelik değilmiş demek ki, yapacak bişey yok. Çok büyük bi yıkım ama kendime gelemiyorum

CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÜZÜLME BAK EN AZINDAN HAMİLE KALABİLİYORSUN YİNE DENERSİN YAKIN ZAMANDADA TEKRAR BEBİŞİN GELİR İNŞ. KENDİNE İYİ BAKIP ÜZÜLMEMEN GEREK HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN GÖNLÜ GÜZEL ARKADAŞIM

O senin gönlünün güzelliği sağolasın inşallah Allah sağlıkla nasip etsin hepimize toparlanıcam inşallah bir an önce

Evet test yaptım idrar testi yaptım idrarda çıktı birinde inanmadım tekrar aldım bir daha yaptığımda ikincisinde çıkt inanamadım ağladım doyuncana eşimde agladı 1f bucuk yıldır beklıyoruz bu anı inşallah bebegimi de görrm 2 haftaya o günü kan tahlili verdim ertesi gün Çıktı işte Rabb'im herkese nasip etsin inşallah Benim çok ağrım var aşırı şekilde başım ağrıyor

El musavviri eşin karnına koysun 99 kez söyleşin cnm

Üzülme evet belki sağlıklı bi bebek değildi hayırlısı böyleymiş üzülme Allah bir daha nasıp eder bak ben diyorum ki bi kere hamile kaldığımı görebiliyim çok şükür sen gördün kalırsın Allah’ın izniyle

Bende 2yıldır istiyorum inşallah en yakın zamanda olur ben hala adet olmadım 4 gün geçti ağrılarımda var hala olamadım inşallah sabah hemen kalkıyım kan veriyim içim rahatlasın

İnşallah kuzum sağolasın. Ama sen yine de olacaksa sağlıklı olsun diye dua et, gebelik göreyim diye değil. Çünkü ben şimdi testte negatif görmeye razıyım. Bunun hayal kırıklığı acısı çok daha betermiş. Bir an önce mutlu haberini alırız inşallah

Doğru diyorsun onıda düşünmek gerek kimse yaşamadan bilemezmiş Rabbiö hayırlısı versin hepimize doktor demesini neden öyle olmuş diye

Doğru diyorsun onıda düşünmek gerek kimse yaşamadan bilemezmiş Rabbiö hayırlısı versin hepimize doktor demesini neden öyle olmuş diye
Hayır canım yani normal karşılıyorlar. Her gebelikte %40 kayıp ihtimali vardır diyorlar. Önemli bir problem yoksa erkekte ya da kadında genetik problemler falan, olabilir deyip geçiyorlar.

Hayır canım yani normal karşılıyorlar. Her gebelikte %40 kayıp ihtimali vardır diyorlar. Önemli bir problem yoksa erkekte ya da kadında genetik problemler falan, olabilir deyip geçiyorlar.
yanlış anlama kuzu çok taze acın ama sen yaşın itibariyle ablamız sayılırsın burda aynı amaç için uğraşıyoruz bu yüzden samimi konuşucam ve gerçekten üzücekse özür dilerim.yaşın 30un üzerinde ve önlem olarak sana bebe aspirini vermesi gerekmez mi sonuçta önlem olsun diye

Estağfurullah ne demek.. Kuzum herkesin sorunu aynı değil ki. Aspirin kanı sulandırır pıhtılaşma olanlar kullanabilir. Bende akdeniz anemisi var yani aksine benim de kanım pıhtılaşmıyor kanama demek ölüm riski demek benim için. Ben ağrı kesici bile içmem zor durumda kalmadıkça. Benim problemim yumurtlama. Belli bi yaştan sonra gelişmiyor yumurtalar. O yüzden femara kullanıyorum zaten. Hamile kalabildiğimi görmek bile güzel bişeydi benim için. Demek ki tüplerimde de sıkıntı yok. Bi daha olur allahın izniyle ne diyeyim. Sağol canım

hayırlısı olsun dediğin gibi hamile kalabildin.tüplerin tıkalı değil vs sorun neyse hallolur bence.yumurta kalitesi içinde bence arı sütü bal polen kullan etrafında senin yaşından daha büyük insanlar bunu kullanarak hamile kaldı yumurta kalitesini çok arttırıyor.

Femara çok büyütüyor yumurtalarımı ekstra bişey kullanırsam ters etki yapar diye kullanmıyorum

Femara çok büyütüyor yumurtalarımı ekstra bişey kullanırsam ters etki yapar diye kullanmıyorum
arı sütü bal polen büyütmüyor kalite veriyor bende kullanıyorum doktorada danıştım kaliteli yumurta sağlıyor sıkıntı yok yani internetten biraz araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…