Kan verdim ama umudum yokcanım test yaptın mı sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim ama umudum yokcanım test yaptın mı sabah
öyle deme idrarda kimisinin 10 güne kadar çıkmıyor herkes aynı değil ne zaman çıkıcakKan verdim ama umudum yok
Yarın çıkar alırımöyle deme idrarda kimisinin 10 güne kadar çıkmıyor herkes aynı değil ne zaman çıkıcak
e nabızda çıkar sonucun akşama gebelik testi yaptın mı kuzuYarın çıkar alırım
6gün önce yapmıştım negatif tie nabızda çıkar sonucun akşama gebelik testi yaptın mı kuzu
Bakarım canım araştırırım sağoları sütü bal polen büyütmüyor kalite veriyor bende kullanıyorum doktorada danıştım kaliteli yumurta sağlıyor sıkıntı yok yani internetten biraz araştır istersen
olabilir takılma ona diyorum ya 10 gün geçtikten sonra bile idrarda negatif çıkıp hamile kalan var6gün önce yapmıştım negatif ti
olabilir takılma ona diyorum ya 10 gün geçtikten sonra bile idrarda negatif çıkıp hamile kalan var
kızlar bugün ilacımın 5 günü ve sağ kasığımda farklı bir ağrı var bu kadar kısa zamanda büyümüş olabilir miBakarım canım araştırırım sağol
aynen geçen aylarda büyürken ağrı yapmamıştı.bu ay yumurtlamadan sonra eve işi falan yapmıycam hiç hep yatım dinlenicemBaskı gibi Bi ağrıysa evet büyüdüğü içindir kuzum ama daha da büyür
Hayırlısı inşallah doktorun ne derse o kuzumÇok heyecanlıyım bu arada 1 kere klomen denemem var 2 yumurtam gelişmişti bakalım femara da nasıl bir etki göreceğim. Çatlatma iğnesi olurmuyum acaba hiç bilemiyorum
İnşallah hepimz için canımHayırlısı inşallah doktorun ne derse o kuzum
Bana hiçbir ek ilaç vermedi ve yumurtaların kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermemeli çünkü onun da yan etkileri çok. Doktorun ne derse öyle yap, herkesin durumu kendine özel çünküİnşallah hepimz için canım
Doğru doktoruma simdi sorsam mı dedim ama vazgeçtim sonra. Vermesi gerekseydi verirdi herhalde
vermesi gerekseydi verirdi femara klomenden daha iyii ikisinide denemiş biri olrakaİnşallah hepimz için canım
Doğru doktoruma simdi sorsam mı dedim ama vazgeçtim sonra. Vermesi gerekseydi verirdi herhalde
bu konuda benimde endişem var aşırı bel ağrım oluypr bu rahim duvarı inceldiği için oluyormuş ama doktorum birşey söylemedi banaKızlarrr merhabalar, ben de bugun femaraya baslayacağım. Doktorum sadece femara verdi ama yanında ek ilaç kullandınızmı? Estrofem tarzı bişey. Rahim duvarını incelttiğini okudum ama doktorum öyle bir bilgi vermedi
Femara bittikten 5 gün sonra ultrasona giriyorsunya o esnada doktor ölçüyor rahim içi kalınlığını canım . Bişey söylemediyse normaldir diye düşünüyorum. Klomen kullandığımda doktor ölçmüştü kalındı benm . Ama femarada nasıl olur bilmiyorumbu konuda benimde endişem var aşırı bel ağrım oluypr bu rahim duvarı inceldiği için oluyormuş ama doktorum birşey söylemedi bana
Ayy hadi inşallah :)))vermesi gerekseydi verirdi femara klomenden daha iyii ikisinide denemiş biri olraka
bana klomen kullanırken ince dedi strofem verdi zaten sadece bir kere kullandım.Femera kullanırken doktor birşey demediFemara bittikten 5 gün sonra ultrasona giriyorsunya o esnada doktor ölçüyor rahim içi kalınlığını canım . Bişey söylemediyse normaldir diye düşünüyorum. Klomen kullandığımda doktor ölçmüştü kalındı benm . Ama femarada nasıl olur bilmiyorum