Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ümitlendirmek gibi olmasın kuzum ama ben de böyle bir çizgiyle öğrendim. Bence yarını bekleme 2-3 saat tut idrarını yap bi test ölücem meraktan

Ümitlendirmek gibi olmasın kuzum ama ben de böyle bir çizgiyle öğrendim. Bence yarını bekleme 2-3 saat tut idrarını yap bi test ölücem meraktan
işyerindeyim elim ayağım dolaşır yapamam valla :)) yapmayı denicem ama bilmiyorum ben telden yükledim fotoyu şuan bilgisayardan yazıyorum ama baktım bilgisayrdan nerdeyse gözükmüyor

Bu Pazar günü olan test çizgiyi sonradan gördüm 5 dakika içinde kaldırdım hemen ama testte ilk 10 dakikada çıkan sonuç doğrudur diyor ve kuruma çizgisi bu kadar belli olur mu
İnşallah vardirrrr bence olmasaydı zaten çıkmazdı çizgiii benmde adetim cuma günü kaşık ağrılarım çok oluyor az önce makine atıyım dedim sol kaşığım çok aprıdı bıraktım hala ağrı devam ediyor

Sen ne zaman test yapacaksın peki? Varsa çıkar 2 gün kala

Sen ne zaman test yapacaksın peki? Varsa çıkar 2 gün kala
Bakalım ya korkuyorum hep adet öncesi yaptım nagatıf çıkıyordu dedim bu sefer belliyim zaten üstüne yarın yasak baktım üstüne adetim geçti ozaman bakıcam bellide alırım bilmiyorum

ay canımmm inşallah vardır sende yarın sabah test varsa yap yılbaşına eşine süpriz yaparsın hakkımızda hayırlısı olsun

Bide bazen sanki rahmimde kalp varmış gibi atıyor ama ne bilmiyorum bomboş ümitlenmek istemiyorum
canım belirti arama hiç bak benimde inanki hiç belirtim olmadı bir tek dün adet olucam gibi belirtim vrdı halada hafif var inşallah seninde benimde bebişim gelir ve bu toğipi komple kapatır yeni topik açarız ben sen randommm:)))

İnşallah yaaa B Bozobrgul al bi test haftasonu yap bari. Ben heyecanlanıyorum sizin yerinize nasıl duruyorsunuz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…